Gość: Leszek IP: *.herbapol.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.06, 08:28 zespół podający paliwo stałe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: leszek Re: Tłumaczenie IP: *.herbapol.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.06, 12:08 Jest to kocioł grzewczy na paliwo stałe ( koks i drzewo ) Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: Tłumaczenie 15.02.06, 12:43 idzie znaleźć :) Festbrennstoffkessel + np. Buderus w google.de i masz instrukcje obsługi, schematy budowy, co tam chcesz. Förderanlage zur Versorgung mit Festbrennstoffen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Re: Tłumaczenie IP: *.herbapol.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.06, 13:13 Kocioł grzewczy na paliwo stałe koks i drzewo: W goglach nie znalazłem proszę o przetłumaczenie: czopuch,deflektor, graca, zaprawa ciepłochłonna, naczynie wzbiorcze,palnik retortowy, pokrywa wyczystna, stolarka otworowa, układ nawęglania Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: Tłumaczenie 15.02.06, 13:53 zaopatrz się w techniczny polsko-niem. co najmniej połowę tam znajdziesz. chwilowo pamiętam tylko: Retortenbrenner oraz Ausdehnungsgefäß (naczynie wzbiorcze) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Re: Tłumaczenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 18:25 Sprawdziłem i niestety wszystkich zwrotów nie mogłem poszukać Odpowiedz Link Zgłoś