Dodaj do ulubionych

Marihuana domowym sposobem

IP: 82.177.125.* 01.09.08, 15:15
Legalize It!
Obserwuj wątek
    • Gość: obarex Re: Marihuana domowym sposobem IP: *.range81-157.btcentralplus.com 01.09.08, 15:31
      popieram
    • Gość: kramart Marihuana domowym sposobem IP: 91.106.186.* 01.09.08, 15:41
      no i? policja moglaby sie zajac czyms
      wazniejszym...
    • Gość: ava Marihuana domowym sposobem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.08, 15:55
      A może by tak panowie z policji i prokuratury zajęli się np.
      łapówkarstwem w Urzędzie Miasta? Albo kradzieżami kieszonkowymi na
      dworcu? Alo rozbojami w blokowiskach? Za trudne?
    • Gość: whois Marihuana domowym sposobem IP: 89.174.237.* 01.09.08, 16:28
      Niepoważna sprawa. Wogóle szkoda, że gazeta o tym pisze ... taka błachostka.

Zgadzam się z przedmówcami ... zalegazlizować, nałorzyć posrą akcyze, ludzie
      będą szcześliwi, rząd będzie miał wszystko pod kontrolą ... no i jeszcze kase
      zarobi ;)
    • Gość: rozsądna Marihuana domowym sposobem IP: 195.205.66.* 01.09.08, 16:46
      zalegalizować!!!
    • Gość: Pok Kolejny "sukces" policyjnych tłuków IP: *.multimo.gtsenergis.pl 01.09.08, 17:00
      Jaka korzyść przynosi społeczeństwu karanie za posiadanie i używanie marihuany
      na własny uzytek?

Czekam na argumenty.

To mój organizm, moje życie i moja sprawa. Kiedy to katolickie panstwo polskie
      odpier.doli się wreszcie od okazyjnych palaczy trawy? oni naprawde nikomu nie
      szkodzą.
    • Gość: ziew Marihuana domowym sposobem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.08, 17:01
      Nic dziwnego, że wpadli skoro nawet filtracji powietrza nie mieli zamontowanej.
      Growbox pewnie jechał na kilometr.
      • Gość: właściciel Re: Marihuana domowym sposobem IP: *.chello.pl 16.09.08, 12:35
        filtr w gornym prawym rogu ;] nic nie jeb.ało... jeba.c konfidentow.
    • Gość: Potocka Wacława .bany konfident. IP: *.range81-155.btcentralplus.com 01.09.08, 18:06
      jw.
    • Gość: rzawy PO daje przykład IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.08, 19:08
      Rżawy premier co miał "kursowymi" latać palił maryśkę, w Peru też
      pewnie nie próżnował, chcesz sięlansować, być na luzie, trendy i
      cool bierz przykład z Rżawego...
      • Gość: archont Re: PO daje przykład IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.08, 20:48
        A jak checsz być zdrowym, poprawnym chrześcijańskim obywatelem Polski to marsz
        do monopolowego po flachę i, pobij kogoś z kolegami po pijaku, wysikaj się w
        drodze z meliny pod blokiem i nie zapomnij pobić żony.

Tym sposobem będziesz nie udawał tylko głupiego ryżego ale cały PSL na raz!

Ludzie zapominają o czymś. Żyjemy w państwie gdzie o prawach decyduje się nie na
        podstawie nieokreślonych lęków, pogłosek, strachów, osobistych niechęci czy
        strzępek informacji z nieobiektywnych źródeł. Powinniśmy opierać nasze prawa o
        fakty. O jak najpełniejszym obrazie rzeczywistości wokół nas, nie o
        wyimaginowanych lękach w naszych głowach.

Chcesie żeby marihuana była nielegalna? Nie powiem nie, wręcz przeciwnie. Uważam
        że jest to ŚWIETNY pomysł. Marihuana jest szkodliwa. Prowadzi do syndromu
        amotywacyjnego, pogorszenia koncentracji, pamięci, mniejszej wydolności płuc. To
        są rzeczy jakich nie chcemy w naszym państwie.

Jeżeli chcemy żeby substancja o takich efektach była nielegalna to jest to
        oczywiste że narkotyk który jest drugą przyczyną śmierci w cywilizowanym
        świecie, narkotyk który w dwudziestym wieku zabił dwa razy więcej ludzi niż
        druga wojna światowa, narkotyk który jest trwale i silnie uzależniający,
        powoduje raka w całej gamie odcieni, od którego uzależniają się nasze dzieci bo
        jest "trendy&cool", i dlatego że widzą jak robią to dorośli - to taki narkotyk
        też, jest to ponad wszelką wątpliwość, będzie również nielegalny.

Ale nie jest tak. Czemu pytam się was? Czemu narkotyk który zabija w polsce 50
        000 ludzi rocznie nadal jest legalny? Czemu pozwalamy żeby nasze dzieci stawały
        wśród szeregów narkomanów, ludzi którzy nie mogą pracować, żyć do póki nie wyjdą
        i nie zaaplikują sobie co parę godzin działki?

Czemu tytoń jest legalny? Czemu narkotyk wielokrotnie groźniejszy, w odróżnieniu
        od marihuany, TRWALE UZALEŻNIAJĄCY nie jest ścigany?

Odpowiedzcie mi! Czemu! Chcę jasno wiedzieć! I jeżeli marihuana ma być
        nielegalna, podpisuję się obiema rękami, pod warunkiem że zgodnie z logiką
        zniesiemy tytoń, który jest wielokrotnie bardziej niebezpieczny! Natomiast
        jeżeli ta narkotyczna trucizna ma być nadal legalna, to domagam się żeby legalna
        była również i marihuana. Nie dlatego że palę, ale dlatego że jestem człowiekiem
        logicznym, i razi mnie brak myślenia i hipokryzja. Skończmy z nią. Zdajmy sobie
        sprawę z naszej głupoty i niewiedzy. I nie stójmy na płocie - zejdźmy albo w
        jedną albo w drugą stronę.
      • Gość: pająk Re: PO daje przykład IP: *.187.230.134.ip.airbites.pl 01.09.08, 21:23
        Ciekawe Pisuarku co jara Twój Kaczor prezydent, że wygaduje ciągle
        takie bzdury?
    • Gość: eeeee Marihuana domowym sposobem IP: *.wolfson.cam.ac.uk 01.09.08, 21:40
      śmieszy mnie to, ze roślin nie mozna sobie hodowac
    • Gość: jose Marihuana domowym sposobem IP: 195.94.195.* 01.09.08, 22:07
      do roboty mendy, zostawcie uczciwych ludzi w spokoju!
    • Gość: anielka Marihuana domowym sposobem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.08, 21:16
      8 lat niezła stawka.. może znajdą jakiegoś kolegą na 3 i będa już nawet mieli grupę zorganizowaną, czyli kolejna ileśtam lat..

ABSURD
    • Gość: JP <-------------- Medale! IP: *.ists.pl 11.09.08, 17:39
      Trzeba wąsom wręczyć medale!
      Dziwne że studentki jeszcze nie pobili bo przecież na pewno "stawiała opór" i
      "zagrażala mieniu"

Pączkojady DO ROBOTY!

klikaj.bubb.pl
    • Gość: właściciel szafy Marihuana domowym sposobem IP: *.chello.pl 16.09.08, 12:42
      Ktos beszczelnie podpie...ł. Coż bywa to co napisali tu to lekki farmazon. na
      moje oko suszu( a nie lisci ) było 60 gram . Reszte spalilem przez wakacje. no
      ,ale niech pisza ,że 200 gram 8 lat i 10000zł grzywny. Jesteście wspaniali.
      Jeb.ac was wszystkich którzy kreujecie opinie publiczna i piszecie takie bzdury.
      Powinnismy móc hodowac na wlasny uzytek co to komu przeszkadza ,ze czlowiek
      sobie pali.. nie sprzedaje tylko hoduje i pali. do ciezkiej ku.rwy o co tu
      chodzi ? dlaczego mamy takie zacofane społeczeństwo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka