gratiti 10.09.08, 04:40 Zyczymy sukcesu - nareszcie nazwiska ktore sa rozpoznawalne na calym swiecie przybeda do naszego Krakowa. To juz jest wielka sprawa!! Brawo dla p. Strugaly!!! Melomani Krakowscy laczcie sie!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tatiana99 Melomani są wszędzie 10.09.08, 22:43 Na koncert Aimi Kobayashi nie udało mi się zdobyć biletu, niestety. W dodatku pani, która sprzedaje bilety niezbyt była miła - przypomniały mi się czasy młodości, kiedy coś takiego było normą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antoninus Pius Przepraszam, jakie to sprawy pozwoli rzucić IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.08, 19:12 w diabły zaplanowany koncert na inauguracje sezonu Filharmonii pod swoim kierownictwem??!!! Przeciez to bezczelność, to lekceważenie publiczności i muzyków, również tej gwiazdy, choc dopiero dziewczynki! Moze pan Strugała zechce wyjasnić nam, słuchaczom, a takze swoim pracodawcom, Zarzadowi Województwa te sprawę! Może przedstawi druk ZLA, albo zaswiadczenie, bo ja wiem, z Urzędu Stanu Cywilnego! Kpiny, prosze Państwa, kpiny! A co do planów pana Strugały, sa piękne, tylko na nie trzeba kasy... A poza tym, cykle o których Pan Strugała był łaskaw mówić, zawsze w Filharmonii były, moze pod inna nazwą, ale były. Może podumierały, może to nie te nazwiska...ale to był problem KASY. A Pan Strugała, zdaje się, że sie przestraszył, no i.... FUGAS CHRUSTAS! Odpowiedz Link Zgłoś