gloatka 19.09.08, 10:54 Hej:) Możecie polecić Wróżkę, która działa na terenie Krakowa. Najbardziej interesują mnie sprawdzone osoby.. o przystępnych cenach:) Jeśli taki wątek już był to sorki ale w wyszukiwaniu wyskakuje mi jakiś błąd. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzychut Re: znowu? 19.09.08, 11:08 A ja mam de volaille na zakąskę. Zrobimy flaszkę? Odpowiedz Link Zgłoś
gloatka Re: znowu? Znowu! 19.09.08, 11:16 Wiedziałam, ze mogę liczyć na opinie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kanapony Re: znowu? Znowu! 20.09.08, 23:50 jeśli nadal jesteś zainteresowana - napisz na mojego gazetowego Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: znowu? 19.09.08, 11:45 peteen napisał: > jedną? nie obula się... A ile można wypić do jednego dewolaja? Nie znasz jakiegoś sprawdzonego jasnowidza w Krakowie? Nie wiem gdzie zostawiłem okulary, może by coś pomógł? Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: siem ci pomyliło 19.09.08, 11:55 om umi wieszać nie wieszczyć... poborców podatkowych;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka.krk Re: Wróżka poszukiwana..:) 22.09.08, 11:35 wrozka MAXENA na ul długiej nie pamietam numeru ale jest szyld na ulicy . obok wróżki sa projekty domów i ksiegarnia centrum tanich podreczników koszt to 50 zł na 45 minut Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Wróżka poszukiwana..:) 22.09.08, 12:13 gloatka napisał(a): > Hej:) > Możecie polecić Wróżkę, która działa na terenie Krakowa. Najbardziej > interesują mnie sprawdzone osoby.. o przystępnych cenach:) > Jeśli taki wątek już był to sorki ale w wyszukiwaniu wyskakuje mi jakiś błąd. Musi działać wyłącznie na terenie Krakowa, jeszcze pewnie pełen automat,a praca na francuskich stycznikach? Cholerka, nawet rejonizacja poszła precz. Odpowiedz Link Zgłoś