Gość: oli IP: *.ists.pl 20.09.08, 01:57 Majewski idze idze bajoku :-( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: volfhools Kibice spakowali trenera Majewskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.08, 10:38 najlepszym rozwiązaniem było by zmiana trenera! Majewski to drugi janas:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śmierć z Grobli Kibice nie spakują Ferdka Majewskiego IP: *.2.20.195.pp.com.pl 20.09.08, 11:32 To zapewne najtańszy trener ligowy i dlatego jest nie do ruszenia.Jakby sam ze sobą grał. Jakby piłkarzy nie było kibiców nie było. Jakby całą rzeczywistość miał w laptopie.A może pan projesor też nas rozwalić chce. Jak Pasy by go choć trochę poruszały i przed Janem Pawłem II prawdę mówił. To byłaby walka. Mogły by być przegrane ale nie w tak żenująco dziadowskim stylu od tylu już meczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSC. Kibice spakowali trenera Majewskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.08, 11:57 Panie redaktorze Arek Baran zszedł z boiska,ponieważ doznał kontuzji,to samo stało się z Milosevicem i Bartkiem Dudzicem. Na przyszłość sugeruję dowiedzieć się prawdy,a nie wypisywać brednie,że ten czy ten grał słabo i został zmieniony. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy Opryszek brednie pisze. IP: 193.192.62.* 20.09.08, 20:34 Nie mogę znieśc niechlujstwa tego artykułu. Chinyama wcale nie "musnął" piłkę, tylko wpakował ją do bramki wyciągniętą nogą. Giza wcale nie "dopadł" do piłki, tylko dostał przemyślane podanie, a Cabaj przy bramce Gizy ruszył w swoje prawo, ale zdecydowanie za późno, a nie "znów nie drgnął" jak chce Opryszek. Widziałes mecz w ogóle, czy ktos ci go opowiedział, ignorancie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 19wiRek20 O/S Re: Kibice spakowali trenera Majewskiego IP: *.sileman.net.pl 20.09.08, 11:58 Kibce cracovi mają rację w poprzedniej kolecjce na Ruchu to była tragedia w ich wykonaniu. byli słabsi nawet od górnika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus Wyszedłem w 15 minucie drugiej połowy... IP: 83.13.74.* 20.09.08, 15:38 bo to było za dużo jak na moje nerwy. Żałość! To już lepsze mecze można w okręgówce pooglądać. To nie wstyd przegrać z Legią z zeszłego sezonu, ale z Legią grająca jak drużyna z końca tabeli 3 ligi to KOMPROMITACJA. Można na Majewskim psy wieszać, ale piłkarze nie są bez winy. Jeżeli komuś się chciało grać to Baranowi i Pawlusińskiemu. Wyglądało to tak dziwnie i absurdalnie, że gdyby to działo się kilka lat temu, ktoś mógłby pomyśleć: "Mecz sprzedany, tylko ktoś zapomniał dwóm powiedzieć". Niektórym się nawet nie chciało udawać, że się chociaż ruszają jak obok przebiegał legionista z piłką. Panowie! To był piątek! Co? W czwartek piliście?!?! Cracovia nie prezentuje poziomu nawet I ligi (czytaj: dawnej IIgiej [sic!]), nota bene Legia też. Stefan Majewski może i ma jakąś wizję, ale chyba po wypiciu 2 litrów "Stargardzkiej" i spaleniu jointa :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: projesor jajco Kibice kochają Majewskiego IP: *.2.20.195.pp.com.pl 20.09.08, 20:20 Kochane gębusie moje. Ja ino do Jana Pawła II pojechałem i nie wiem jak to się stało jakżem wywalił wszystkich autentycznych działaczy Pasów,że jeszcze robimi naukowe giligili. Wisłę sprzedać to moje marzenie ale na pocieszenie to mi się kręci w głowie od pajaców na trybunach którzy za tak piękny trenerski szajc nie kochają Stefkoferdka. Odpowiedz Link Zgłoś
wcalenietakimaly Panie Profesorze 21.09.08, 03:38 Hamujac swoje emocje prosze Pana by zrezygnowal z "liderowania sekcji polki noznej". Moze wystarczy Panu hokej. Przed Panem byla grupa ludzi, ktora pilke nozna w Cracovii doprowadzila do przyzwoitego poziomu ligii polskiej. Pan Majewski musi natychmaist odejsc to jest warunek sine qua non. Jesli Pan tego nie rozumie, to przepraszam, ma Pan w d...e tradycje i osiagniecia sekcji pilki noznej Cracovii. PS. Po co Pan inwestuje w sport bez emocjonalnego zanagazowania? Ma Pan tyle innych mozliwosci. Otworzyc jeszcze jedna wiecej knajpe na przyklad. Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ja222 Kibice spakowali trenera Majewskiego 22.09.08, 08:16 Przecież Majewski to polska szkoła trenerska popierana przez tak doskonałych trenerów jak niejaki Engel, Łazarek itd. Co wy od niego chcecie. Ten pan moze nawet zostać trenerem reprezentacji. Odpowiedz Link Zgłoś