Dodaj do ulubionych

Politechnika Krakowska im. Tadeusza Kościuszki

• Gość: frugo Politechnika Krakowska im. Tadeusza Kościuszki IP: *.adsl.inetia.pl 15.09.10, 22:59
      ja obecnie studiuje budownictwo na PŚ na pierwszym roku. Chce się przenieść na PK i zacząć od 2 roku. Możecie powiedzieć, jak wygląda 3 semestr i generalnie jakieś uwagi?
    • Gość: cyqlop Politechnika Krakowska im. Tadeusza Kościuszki IP: *.cdma.centertel.pl 12.10.10, 19:37
      ja jestem na 3 semestrze WM MIBM i jest całkiem przyjemnie narazie chociaż zaczyna siż już troszkę robić nie fajnie Wy-dymka, automatyka, prowadzący narazie podejście do studenta dość fajne, trzeba się uczyć i wszystko jakoś idzie powoli.
    • Gość: zzz Politechnika Krakowska im. Tadeusza Kościuszki IP: *.tktelekom.pl 29.12.10, 14:21
      Ta polibuda nic nie warta! Wielu moich znajomych skończyło tam studia i nikt nie znalazł dobrej pracy dzięki ich dyplomowi. W sumie nie dziwię się: tam nie uczą żadnej przydatnej wiedzy, którą można by wykorzystać w późniejszej pracy. Mocno tam tępią i poniżają studentów, chociaż nic nie uczą !
      Jedna ściema i pusty papier bez żadnej wiedzy !!!
    • Gość: xd Wymagania, warunki przyjęcia IP: *.89.83.246.static.crowley.pl 17.03.11, 17:28
      hejka, mam takie pytanie. Jakie przedmioty są potrzebne, aby dostać sie na PK? I jakie jest minimum procentowe na budownictwo?
    • Gość: biotech Politechnika Krakowska im. Tadeusza Kościuszki IP: *.radionet.info.pl 30.05.11, 00:05
      pytanie do studentó biotechnologii na PK czy ciężko się dostać? ciężko się utrzymać? jak wygląda sytuacja z chemią? nie jestem z niej orłem więc martwię się czy idzie z nią prztrwać
    • Gość: właściciel Re: Politechnika Krakowska im. Tadeusza Kościuszk IP: 213.134.163.* 14.03.12, 18:30
      wynajmę mieszkania niedaleko Wydziału Mechanicznego, duże, po remoncie, w atrakcyjnej cenie tablica.pl/oferta/wynajme-miszkanie-os-na-skarpie-68-m2-IDtXb1.html
    • Gość: Luki Polibuda IP: *.dynamic.chello.pl 09.02.14, 01:15
      Studiować można ale dla satysfakcji obecnie, pracy w Polsce nie ma za bardzo, skończyłem 2 stopniowe budownictwo ale ogólnie lipa straszna, nawet żadna firma cie na rozmowę nie zaprosi, wiadomo kryzys cięcia ect Natomiast co do samego studiowania to trzeba nieźle kombinować, czasem nawet podkładać egzaminy polibudy nie można sie nauczyć na pamięciówkę. Ogólnie absolwent pk w życiu nie zginie natomiast stan gospodarki itp to nie wina samej polibudy...Dewiza studentów pk nie ma takiej sytuacji z której nie można wyjść , nigdy sie nie poddawaj, zawsze jest rozwiązanie jakieś..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka