Dodaj do ulubionych

Po programie IQ test na inteligencję. ROKITA

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.03, 07:22
Przy nazwisku Rokita nie podano wyniku Rokity na iloraz inteligencji (IQ) .
Rokita nie wyraził zgody na publikację jego wyniku , który to fakt możecie
sprawdzić na odpowiedniej stronie ONET-u
Ale od czego mili koledzy , którzy byli w studio. ROKITA miał IQ - 72
(słownie: siedemdziesiąt dwa).
Ponoć ćwiczył wcześniej na poniższym teście :
www.joemonster.org/article.php?sid=1199
Obserwuj wątek
    • Gość: bravo Re: Po programie IQ test na inteligencję. ROKITA IP: *.crowley.pl 20.10.03, 15:08
      Czy po każdym pytaniu na które odpowiecie wyskakuje wam odpowiedź? Mnie
      wyskoczyło tylko po pierwszym pytaniu. A dalej jakby nie reagowało. Jeśli to
      błąd, to ciekawe ilu ludzi się w ten sposób naklikało bez sensu i zaniżyło test!
      • peteen to żart był, prawda ? 20.10.03, 15:28
        bo jeśli nie...
        ;c)
        • m.in Re: to żart, kiepski ale żart 20.10.03, 15:49
          test był tak prosty
          ze nawet małpa robi koło setki
          • peteen no, nie zapędzaj się... 20.10.03, 15:54
            bo skoro średnia krajowa była 100,2 to znaczy, że spora grupa miała poniżej
            stu...
            a ty robiłeś ?
            ;c0
            • m.in spora grupa? 20.10.03, 16:00
              tyle samo ma
              powyzej co ponizej
              przytłaczająca wiekszość ma ok 100
              na te pytania rzuciłem okiem
              IQ juz maiłęm badane wielokrotnie i juz mi sie nie chce
              :))
              zawsze wychodzi podobnie i nie chce inaczej
              :)))
      • novaavon Re: Po programie IQ test na inteligencję. ROKITA 20.10.03, 16:12
        Ja uzyskalam niewiele ponad 100. Czyli pwinnam wskoczyc na drzewko i prostowac
        babany. Ale to nic. Rzeczywiscie z tym programem było cos nie tak. Nie
        wyswietlalo poprawnej odpowiedzi po wybraniu wlasnej. Program po prostu nie
        reagowal. Czas na odpowiedz (w tle) konczyl się szybciej niz ten pokazywany na
        pasku. Klikales sobie poprawna odpowiedz - a tu nic - liczylo ci ja juz dawno
        jako niepoprawna, bo bylo juz po czasie. Ehh. Szoda bylo mojego czasu - lepiej
        zaufac kartce i zegarkowi. Polecam.
    • Gość: piotr Re: Po programie IQ test na inteligencję. ROKITA IP: *.crowley.pl 20.10.03, 16:03
      Mnie wyszło 124. Ale. Co najważniejsze, ten czas liczony był różnie. Czasami
      nie mogłem się doczekać końca jego odliczania, a innym razem kończył się niczym
      zobaczyłem pytanie. Pomijając to, że nie zdążałem odpowiedzieć, to wiązało się
      to również ze zdenerwowaniem, rozpraszaniem czy wybijaniem się z rytmu. Flash
      chyba nie jest najlepszym narzędziem do przeprowadzania takich obliczeń. A
      jeśli juz, to na pewno nie flash umieszczony na serwerze. Jego umieszczenie na
      serwerze powoduje tylko dodawanie lub ujmowanie czasu względem poszczególnych
      zadań - w zależności od pingu. Jeżeli grał ktoś kiedyklwiek w gry online, to
      wie o czym mówię. Poza tym, można wpisywać jakiekolwiek województwo, miasto
      itd.. i kompletnie zaniżyć mu średnią. I można to robić w nieskończoność.
      Szaleńców nie brakuje. Bzdura i tyle. Nie potrzeba do tego jednak szaleńców.
      Wystarczy, że ktoś chce sobie spróbować rozwiązać go po raz pierwszy. Wpisuje
      inne miasto i do dzieła.

Taki test powinno się "zasysać" na swój komputer, a ten powinien wysyłać
      informacje o jego wypełnieniu przez net. No i potrzeba by oczywiście wiele
      sposobów na weryfikację prawdomówności dotyczącej podawania swoich danych
      (zgodność ip, ew. danych zawartych w windowsie).
      • m.in wiesz 20.10.03, 16:11
        tak czy inaczej wszedzie wychodzilo kolo stówy
        bo tak jest i już
        nie chce być inaczej :))
        statystycznie szaleńcy którzy trawili czas zeby komuś zanizyć wynik i tak są
        nieuchwytni statystycznie przy kilkuset tys. ludzi biorących udział w zabawie
        tak naprawde i takm, zeby otzrymać miarodajny wynik trzeba zrobic profesjonalne
        badania pod okiem specjalisty
        • peteen eee, to ja nie podam swojego wyniku... 20.10.03, 16:20
          bo wyjdzie, żem całkiem sfiksowany i sabbin ze swarna rzycia popełnia obrzedowe
          samobójstwo ze zgryzoty...
          ;c)
          • Gość: machy Re: eee, to ja nie podam swojego wyniku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.03, 18:37
            jak siedzicie na modemiku to pewnie moze wam czas jakos szwankowac. mi
            dzialalo tyle ile mowili: 25 sek, to 25. 10 to 10. a co do odpowiedzi: 1
            pytanie to byl wzor!!! dlatego wyswietlal poprawna odpowiedz w pierwszym,
            probnym pytaniu w kazdym dziale
            • svvarozyc Podobno peteen i Petteen sa glupsi od Rokity 20.10.03, 18:58
              Czyli mieli mniej niz 72 punkty !
              Ale dupki.
            • krzychut Ci co nie zauważyli ... 20.10.03, 21:21
              że pierwsze pytanie z każdej grupy bylo przykladowe i dlatego wyświetlala się
              odpowiedź mają IQ na pewno mniejsze niż ruda marycha.
    • Gość: Anik Kiepsko, Rokita, kiepsko! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.03, 20:02
      No dobra, wracając do Rokity- oj kiepsko, kiepsko!! Ale, prawdę mówiąc, niczego innego się po nim nie spodziewałam. Błyskotliwość i demagogiczna gadka nie mają, jak widzicie, wiele wspólnego z inteligencją. Więc przestańcie się nim, ludzie, wreszcie zachwycać.
      • m.in Re: Kiepsko, Rokita, kiepsko! 21.10.03, 12:02
        i tak oto rokita został zdemaskowany

lekarzaaaaaaaaa!!!!
        • Gość: Anik Re: Kiepsko, Rokita, kiepsko! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.03, 12:13
          Że to było oczywiste już od dawna? Tak, masz rację. :-) Pisałam dla tych, dla których nie było.
          • m.in przepraszam Anik za brak precyzji 21.10.03, 18:29
            to o lekarzu to było do Ciebie....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka