Dodaj do ulubionych

Mistrz scinania wlosow w Krakowie

IP: *.dip.t-dialin.net 22.10.03, 15:06
Kochani,
w najblizszych dniach bede kilka dni w Krakowie i chcialabym sciac wlosy.
Poradzcie bardzo prosze, u kogo mam sobie zrobic termin?
Mam krotkie, ale bardzo cienkie wlosy, ktore wymagaja reki mistrza.
Bede bardzo wdzieczna za podanie jakiegos dobrego adresu i telefonu.
Sprawdzalam stare watki, ale tam chodzilo glownie o farbe.

Licze na Wasza pomoc!
Dusza ciagle jeszcze w Krakowie
Pozdrawiam
caro
Obserwuj wątek
    • Gość: kaska Re: Mistrz scinania wlosow w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 16:19
      zdecydowanie Jacek Tatomir na Slawkowskiej 4
      • Gość: caro Re: Mistrz scinania wlosow w Krakowie IP: *.dip.t-dialin.net 22.10.03, 17:03
        Kasiu, a znasz moze telefon?
        Mam tylko 3 dni czasu i obawiam sie, ze bez wczesniejszego terminu moze byc
        krucho, no i.............dzieki Ci za pomoc :o)
        • Gość: kaska Re: Mistrz scinania wlosow w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 20:40
          012 430 22 13
          i umow sie do Jacka Tatomira. Uprzedzam Cie, ze jest dosc drogi, ale warto do
          nieg isc. Robi tez piekne balejaze.
          • Gość: caro Re: Mistrz scinania wlosow w Krakowie IP: *.dip.t-dialin.net 22.10.03, 21:14
            Kasiu stokrotne dzieki !!!!
            Jutro dzwonie do Krakowa i juz sie ciesze na moja nowa fryzure :-))
            Jezeli tu jeszcze zajrzysz, to napisz prosze, co to znaczy "drogo" -
            tutaj zaplacilabym takze spora sume, nie mam wiec wyboru, a chce laaaaadnie
            wygladac.
            Moj obecny balejaz (balejarz ?) musi przetrwac zime. Po latach eksperymentow
            chce dac moim wlosom odpoczac.
            Pozdrawiam serdecznie
            • Gość: kaska Re: Mistrz scinania wlosow w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 13:01
              ja do tatomira chodze regularnie, ale nie wiem, ile wezmie. To zalezy co Ci
              zaporponuje. Tak czy siak warto. Napisz potem, jak bylo;-)
      • Gość: autor Re: Mistrz scinania wlosow w Krakowie IP: *.futuro.zax.pl 23.10.03, 01:42
        nie mam pojęcia
    • Gość: tomekha Re: Mistrz scinania wlosow w Krakowie IP: 5.2.* / *.chello.pl 22.10.03, 22:31
      ja mam maszynke do strzyzenia i włosów i sam moge Cie zrobic na
      bóstwo.......jestem bardzo doswiadczony-od 3 lat strzyge sie sam (oczywiscie
      do łysa) i tylko brat poprawia mi tył głowy........no i na dodatek nie jestem
      drogi:-)))))
      • Gość: andzia Re: Mistrz scinania wlosow w Krakowie IP: *.w80-11.abo.wanadoo.fr 23.10.03, 00:24
        Tak, potwierdzam Slawkowska 4,
        ale ja polecam zatrudnionego tam
        pana Jacka B.
    • Gość: aisza Re: Mistrz scinania wlosow w Krakowie IP: *.tele2.pl 23.10.03, 09:15
      Super fryzjer i do tego przystojny, ma świetne podejście do kobiet.
      Zakład na placu Szczepańskim, jego pryw. nr 0605896019
      • Gość: gabi Re: Mistrz scinania wlosow w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 10:55
        Polecam p. Beatę u Romana na Gołębiej.
        • Gość: bikuFM Re: Mistrz scinania wlosow w Krakowie IP: 62.233.163.* 23.10.03, 12:45
          ...polecam Kasie Zielińską w salonie U Roaman Chochoła na Radzikowskiego 4.To
          naprawde cud dziewczyna!!!
    • Gość: ja ja Re: Mistrz scinania wlosow w Krakowie IP: 62.233.163.* 23.10.03, 12:50
      Zdecydowanie Karol z salonu Laurent na Ulicy Długiej. To najlepszy fryzjer w
      Krakowie.
    • tomcrac a teraz ceny 23.10.03, 16:49
      za sciecie i okaze sie kto najlepszy
      • emka_1 Re: a teraz ceny 23.10.03, 20:12
        pełny profesjonalizm i najlepsze ceny mają fachowcy z Biecza:)
    • Gość: caro Do Kaski i Andzi IP: *.dip.t-dialin.net 08.11.03, 14:26
      Drogie dziewczyny!

Nie zrobilam terminu i bedac w Krakowie weszlam do tego salonu na
      Slawkowskiej - szef polecil mi p.Jacka B.
      i jestem ZACHWYCONA. Nastepnym razem poprosze o sciecie p. Jacka T.
      Zdaje sobie sprawe, ze taki fryzjer to w Polsce naprawde luksus, ale na
      odrobine luksusu musi sobie pozwolic kazda kobietka. Dzieki za polecenie
      i pozdrawiam serdecznie.
      • Gość: kaska Re: Do Kaski i Andzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.03, 21:02
        Jacek B. jest ok. Ja akurat zawsze chodze do Jacka T i zawsze jestem
        zadowolona. No i atmosfera jest super i w ogole warto zaplacic. Ciesze sie, ze
        Ci sie podoba;-)
    • soczewica veto :) 10.11.03, 09:30
      wzięliście pod uwagę tylko salony z centrum miasta.
      a ja polecam panią Anetę z salonu fryzjerskiego "Aneta" na placu w Bieńczycach
      (jeśli ktoś się orientuje w geografii placu ;), to salon jest na piętrze
      najnowszego pawilonu, trochę schowany przed innymi)
      a, i cena :) (specjalnie podaję dla tomcraca ;D) 10 złotych. salon ma dopiero 3
      miesiące i chciałabym żeby się utrzymał, bo jak dla mnie - rewelacja.
    • Gość: jaskrawy Jacek T, młodszy czy starszy? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.03, 10:42
      • Gość: caro Re: Jacek T, młodszy czy starszy? IP: *.dip.t-dialin.net 11.11.03, 15:42
        Trudne pytanie, ale sprobuje: wydaje mi sie, ze p.Jacek T. jest mlodszy,
        blond wlosy, troche nizszy.
        Cala zaloga super mila!
        Pozdr.
        • iberka a... 11.11.03, 17:49
          ....jaka ta cena?i za jaka usluge?czy trzeba sie duzo wczesniej zapisywac,bo
          ja wlasciwie chcialabym z biegu pojsc:-)....no i czy ta mila obsluga jest
          cierpliwa <ma cierpliwosc do biegajacego malucha?>
          iza
          • Gość: caro Re: a... IP: *.dip.t-dialin.net 11.11.03, 22:52
            Sorry, przegapilam Twoje pytanko :-))
            Drogo,(ponad 100 zl.) ale za to masz godzine "modelowania" wlosow nozyczkami,
            niemalze kazde pasemko wlosow pojedynczo.
        • Gość: kaska Re: Jacek T, młodszy czy starszy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.03, 21:03
          Tatomir to ten starszy, z grzuszkiem....
          • Gość: iberka ceny to tajemnica? IP: w3cache.* / *.2-0.pl 11.11.03, 22:40
            • Gość: kaska Re: ceny to tajemnica? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.03, 23:55
              nie tajemnica, okolo 100, 120 zl za sciecie.
    • jmisienka Re: Mistrz scinania wlosow w Krakowie 11.11.03, 15:49
      koło krachemi salon trend fashion tylko pani basia cena 35 zł
    • Gość: cosmo caro.... czy Jacki IP: *.pp.com.pl 12.11.03, 11:21
      Niezły sposób na reklamę panie Jacku, jeden czy drugi...
      • Gość: Mika Re: caro.... czy Jacki IP: *.mech.pk.edu.pl 12.11.03, 13:36
        Byłam u Panów Jacków raz, rok temu.
        Zapłaciłam za strzyżenie 130 zł.
        Efekt bez rewelacji, ani dobrze, ani źle.
        Dodam, że nikt z rodziny, ani znajomych nie zauważył, że byłam u fryzjera.

• Gość: kaska Re: caro.... czy Jacki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.03, 14:47
          dlatego tam chodze. Nie widac, ze bylam u fryzjera, a jednoczesnie mam tak
          sciete, ze wystarczy umyc, potrzepac glowa i juz sa wlosy dobrze ulozone, ale
          nie nachalnie!
          • Gość: Mika Re: caro.... czy Jacki IP: *.mech.pk.edu.pl 12.11.03, 15:23
            Wszystko rozumiem, nie o to chodzi by szokować nowa fryzurą, ale skoro
            wcześniej byłam u fryzjera i zapłaciłam 25 zł, a potem u Pana Jacka 130 zł i
            jest to samo, to czy warto? Zresztą, miejsce nie jest nadzwyczajnie
            ekskluzywne, by warto było za to aż tyle dopłacać. Ja też niestety nie miałam
            takiego efektu, by po strzyżeniu wystarczyło tylko umyć włosy by dobrze
            wyglądały, musiałam się troche namachać szczotką i suszarką.
            • Gość: kaska Re: caro.... czy Jacki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.03, 16:59
              to juz kwestia wyboru..Ja lubie u Jacka, bosie tam dobrze czuje. XZna mnie od
              lat, strzyze bez slow. Na tzw rog bym nie poszla, balabym sie. Mnie akurat
              zawsze dobrze scina, wiec moze.sama nie wiem.
              • Gość: ABW Re: caro.... czy Jacki IP: 217.96.97.* 12.11.03, 21:11
                Piszcie gdzie się strzyżecie!Za ile też.Ja polecam p.Elwirę z zakładu "Elwira"
                na Prusa.Na pewno świetnie ścina,wie co klientce będzie służyć.Nie znam
                aktualnej ceny,ale pewnie około 35 zł.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka