gienia.gienia 24.10.03, 07:51 "trudny2002" z rozpaczy zeszczał się w majty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rozczochrana Lena Re: Błochowiak naruszyła godność 'trudnego2002' ! IP: *.chello.pl 24.10.03, 08:18 gienia.gienia napisała: > "trudny2002" z rozpaczy zeszczał się w majty. Oby się tylko nie przeziębił ! Odpowiedz Link Zgłoś
gienia.gienia Re: Błochowiak naruszyła godność 'trudnego2002' ! 24.10.03, 09:26 Gość portalu: Rozczochrana Lena napisał(a): > gienia.gienia napisała: > > > "trudny2002" z rozpaczy zeszczał się w majty. > > Oby się tylko nie przeziębił ! Napewno jakiś jego narzeczony udostępni mu pomocną ... ciepłą dłoń. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Błochowiak naruszyła godność 'trudnego2002' ! 24.10.03, 11:03 no zgłaszam się wzywany tak mądrze... wam też proponuję dłoń, która poprowadzi was wprost do najbliższego lekarza zajmującego się waszymi schorzeniami... to jak, gdzie i kiedy, byle prędko, bo macie już niewiele czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Włodzimierz R. Re: Błochowiak naruszyła godność 'trudnego2002' ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.03, 11:51 Anita, natychmiast przeproś trudnego !!! trudny2002 nie szlochaj ! Anit Cię przeprosi. Odpowiedz Link Zgłoś
gienia.gienia Re: Błochowiak naruszyła godność 'trudnego2002' ! 24.10.03, 12:36 Gość portalu: Włodzimierz R. napisał(a): > Anita, natychmiast przeproś trudnego !!! > trudny2002 nie szlochaj ! Anit Cię przeprosi. Anit ? Czyżbyś sugerował .... ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Włodzimierz R. Re: Błochowiak naruszyła godność 'trudnego2002' ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.03, 14:57 gienia.gienia napisała: > Gość portalu: Włodzimierz R. napisał(a): > > > Anita, natychmiast przeproś trudnego !!! > > trudny2002 nie szlochaj ! Anit Cię przeprosi. > > Anit ? Czyżbyś sugerował .... ? A co ? "trudnego2002" nie znasz ... ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozczochrana Lena Re: Błochowiak naruszyła godność 'trudnego2002' ! IP: *.chello.pl 25.10.03, 10:36 brudny2002 ! Nie płacz ! Zacznij się leczyć, Harry ! Odpowiedz Link Zgłoś
iwona.buzowska Re: Błochowiak naruszyła godność 'trudnego2002' ! 25.10.03, 13:34 Gość portalu: Rozczochrana Lena napisał(a): > brudny2002 ! Nie płacz ! Zacznij się leczyć, Harry ! Ten usmarkany zboczony jełop to chyba trudny2002, a nie brudny2002 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toulouse~Lautrec Re: Błochowiak naruszyła godność 'trudnego2002' ! IP: *.chello.pl 25.10.03, 13:51 iwona.buzowska napisała: > Gość portalu: Rozczochrana Lena napisał(a): > > > brudny2002 ! Nie płacz ! Zacznij się leczyć, Harry ! > > Ten usmarkany zboczony jełop to chyba trudny2002, a nie brudny2002 Masz rację. To "trudny2002". Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Kaftany i do Kobierzyna... 25.10.03, 14:09 ... z autorami tego wątku...Ino dobrze im zawiązać rynkowy z tyłu i pilnować coby zgraja nie uciekła, zakiela ik dowieziecie na włościwe miyjsce, ba jako. A jak trza, to dejcie znać , ciupagi momy wybrusone, mogom sie przydać.. Telo. No wiyciy, wiycie, cłeka zodnego nie usanujom. Pocekojciyz psiekrwie, my ta se zbocymy o wos w swoim casie, ba jako! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Touluse~Lautrec To było chamstwo ze strony Błochowiak ! IP: *.chello.pl 25.10.03, 14:21 Teraz "trudny2002" beczy pewnie w ramionach ukochanego ! Odpowiedz Link Zgłoś
etos.solidarnosci Re: To było chamstwo ze strony Błochowiak ! 25.10.03, 15:13 Gość portalu: Touluse~Lautrec napisał(a): > Teraz "trudny2002" beczy pewnie w ramionach ukochanego ! Paskudztwo ! Żeby chłop z chłopem ?! Poza tym, co to za chłop z trudnego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: A mnie sie on widzi...i juz! IP: *.it-net.pl 25.10.03, 16:04 ... A jo jako baba, kie wom przyfasuje między ocy, to wom głupi łeb podskocy. Uwazujcie, piyknie pytom, bo sie wom moze zworknąć, ba jako! I nawet nie beecie wiedzieć fto i kie wom przyciupazy!!! Sietnioki zbolałe...Jancykrysty z piekła rodem z giyniom giyniom na przodku, pośrodku i na zadku. I to w Krakowie takie huncwoty som? Trudny to Trudny i nazywo sie do Trudnego i biydoki bure mu do piynt nie sięgajom i temu dokucajom, ba jako! Telo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Touluse~Lautrec Re: A mnie sie on widzi...i juz! IP: *.chello.pl 25.10.03, 16:40 "trudny2002" parzy się z góralem o ksywie cipazka ? A który z nich to "lala" ? Albo "dziobak" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: A mnie sie on widzi...i juz! IP: *.it-net.pl 25.10.03, 18:42 Cosik mi sie widzi, abo mi sie ino zdaje, ze niejaki gościu portalu o ksywie Touluse~Lautrec mo smak dostać po kufie i to od Ciupazki. Jo nie wiym, co to znacy "dziobak" i "lala" w twoim pedalskim świecie i nie fcem wiedzieć. Nie musis syćkik terroryzować swojom (Touluse~Lautrec) i inksyk pedalskom nucickom i wciskać jesce nom do głowicek g...łopatom do gnoja. Kany to my juz som ? W Gnójeuropie? Pchocie sie i wy tam, jak kosula do rzyci...Wartko, wartko, piyrsi beecie, no nie? Telo. Nie pozdrowiom. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen ciupazecko miła... 25.10.03, 19:01 te powyższe oszołomy, to głupki leśne z warszawy, czegóż sie po nich spodziewać ? a trudnemu 99% tutejszego forum do pięt nie dorasta... pozdrówko ps. co z naszym góralsko-biesiadnym mityngiem ? robimy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: ciupazecko miła... IP: *.it-net.pl 25.10.03, 19:38 A jo juz myślała, ze se ze mnie śpas robicie, hehe, jo byk wom dała...za tyn "laly" i "dzioboka"... To kie i kany? U "matuski" to dom znać, a jo świat drogi musem jechać i w razie cego dojechać. Teroz bede na świynta Umarłyk tam, hale to nie wadzi, moze nie syćkim. Nowyzyj docie znać. Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
brudny2002 Peteen 25.10.03, 20:06 peteen napisał: > te powyższe oszołomy, to głupki leśne z warszawy, czegóż sie po nich > spodziewać ? > a trudnemu 99% tutejszego forum do pięt nie dorasta... ''''''''''''''''''''''''' Z lasow Kabackich? Ale zes bluzgiem rzucil w te 99% glupkow forumowych. Dziekuje ci za to jedyny przyjacielu. Powiedz mi jednak gdzies sie sam uplasowal w tej statystyce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pekol Re: Peteen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.03, 20:32 nieco przed tobą zapewne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pekol Re: Peteen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.03, 20:33 nieco przed tobą zapewne wale leśny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Touluse~Lautrec Anita ! Przecież u niego pedalstwo jest wrodzone IP: *.chello.pl 25.10.03, 23:54 On wyssał to z ... . Ciupazka ino sycał. Odpowiedz Link Zgłoś
niezlomny.prawicowiec [...] 26.10.03, 00:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
panna.zuzanna [...] 26.10.03, 13:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Touluse~Lautrec Re: Peteen IP: *.chello.pl 30.10.03, 22:34 brudny2002 napisał: > peteen napisał: > > > te powyższe oszołomy, to głupki leśne z warszawy, czegóż sie po nich > > spodziewać ? > > a trudnemu 99% tutejszego forum do pięt nie dorasta... > ''''''''''''''''''''''''' > Z lasow Kabackich? > Ale zes bluzgiem rzucil w te 99% glupkow forumowych. Dziekuje ci za to jedyny > przyjacielu. Powiedz mi jednak gdzies sie sam uplasowal w tej statystyce? Hm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kumak Re: Ty Toulouse-L Ciupazki nie dotykaj! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.03, 00:30 Jezeli wierzyc biografi to ty uzywajac nicka T- Lautrec masz wiele wspolnego z wlascicielem tego nazwiska. Ale tylko twoje mysli sa jak karly krotkowidze,smieszne tragiczne potworki ,na wskutek zaburzen gruczolowych jednostronnie niezrownowazone........ Talent ci jego obcy ina szczescie kierunek w malarstwie nie ucierpi . Dzis medycyna wie wiecej na temat takich chorob i skorzystaj z porady - bo brak wapnia nie tyko prowadzi do osteoroporozy ale niszczy uklad nerwowy. W polaczeniu z innym rodzajem dolegliwosci wstydliwych ,zolty i pomaranczowy kolor stanie sie twoja obsesja ! A juz obrazasz ludzi, ktorych nie znasz . Odpowiedz Link Zgłoś
tony.soprano3 Re: Ty Toulouse-L Ciupazki nie dotykaj! 27.10.03, 08:18 kumak zazdrosny o trudnego ? Ależ te byłe uopki są wrażliwe ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kumak Re: Ty Toulouse-L Ciupazki nie dotykaj! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.03, 11:50 Ales trafil jak kula w plot ,ze mnie taki ubek jak z ciebie biskup . Ale porechotac mozna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Włodzimierz R. [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.03, 11:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sztajmes [...] 27.10.03, 12:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
cyperstein [...] 27.10.03, 14:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Włodzimierz R. [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.03, 14:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Włodzimierz R. [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.03, 09:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
panna.zuzanna trudny2002 i peteen mają prawo do miłości ! 28.10.03, 11:52 To ich wewnętrzna, intymna i osobista sprawa ! Dlatego pani posłanka Błochowiak zupełnie niepotrzebnie ich obraziła. Odpowiedz Link Zgłoś
das_bot Co racja to racja - nieco się zaopuściłem :( 28.10.03, 14:33 O ile tu można coś pomóc... Swoją drogą to ciekawe, że gienia.gienia, iwona.budzowska, etos.solidarnosci, Touluse~Lautrec, Włodzimiesz R. (przepraszam jeśli o kimś zapomniałem) to jedna osoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Włodzimierz R. Re: Co racja to racja - nieco się zaopuściłem :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.03, 15:27 das_bot napisał: > O ile tu można coś pomóc... Swoją drogą to ciekawe, że gienia.gienia, > iwona.budzowska, etos.solidarnosci, Touluse~Lautrec, Włodzimiesz R. > (przepraszam jeśli o kimś zapomniałem) to jedna osoba. A to ciekawe ! A ten Włodziemiesz ? Co to takiego Włodzimiesz ? Czy to z Szerokiej takie piękne Vorname ... ? Odpowiedz Link Zgłoś
cyperstein Re: Co racja to racja - nieco się zaopuściłem :( 28.10.03, 17:27 Gość portalu: Włodzimierz R. napisał(a): A ten Włodziemiesz ? Co to takiego Włodzimiesz ? Nie poznajesz? To taki co miesza w Lodzi, a jesli nie w Lodzi - to gdzie indziej. A w Krakowie jeden taki namieszal, oj, namieszal, ze sluchac hadko. Zmieszales sie? Nie! Ty nie z tych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Włodzierz R. Natychmiast przeproś twardego i przyjaciół jego ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.03, 07:35 Anita !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Touluse~Lautrec Re: Natychmiast przeproś twardego i przyjaciół je IP: *.chello.pl 29.10.03, 16:18 Gość portalu: Włodzierz R. napisał(a): > Anita !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przeproś tego .... ! Natychmiast. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Włodzimierz R. Re: Natychmiast przeproś twardego i przyjaciół je IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.03, 13:57 Gość portalu: Touluse~Lautrec napisał(a): > Gość portalu: Włodzierz R. napisał(a): > > > Anita !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > > Przeproś tego .... ! Natychmiast. Anita udaje, że nie slyszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Touluse~Lautrec Re: Natychmiast przeproś twardego i przyjaciół je IP: *.chello.pl 31.10.03, 08:08 Gość portalu: Włodzimierz R. napisał(a): > Gość portalu: Touluse~Lautrec napisał(a): > > > Gość portalu: Włodzierz R. napisał(a): > > > > > Anita !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > > > > Przeproś tego .... ! Natychmiast. > > Anita udaje, że nie slyszy. A to małpa jedna ! Anita!!!!!! Przeproś tych .... chłopców !!!!! Narychmiast!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
niegruby Re: Co racja to racja - nieco się zaopuściłem :( 31.10.03, 09:34 das_bot napisał: > O ile tu można coś pomóc... Swoją drogą to ciekawe, że gienia.gienia, > iwona.budzowska, etos.solidarnosci, Touluse~Lautrec, Włodzimiesz R. > (przepraszam jeśli o kimś zapomniałem) to jedna osoba. Uwielbiam schizoli netowo-forumowych. Taki sport, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Włodzierz R. [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.03, 11:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Touluse~Lautrec niegruby - zje..any przez Włodzia ! IP: *.chello.pl 31.10.03, 20:23 Faktem jest, że Włodzimierz R. wdeptał w ziemię palancinę "niegrubego" ! Odpowiedz Link Zgłoś
iwona.buzowska Re: niegruby - zje..any przez Włodzia ! 01.11.03, 15:10 Gość portalu: Touluse~Lautrec napisał(a): > Faktem jest, że Włodzimierz R. wdeptał w ziemię palancinę "niegrubego" ! Napewno zrobił to niechcący. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Touluse~Lautrec Re: niegruby - zje..any przez Włodzia ! IP: *.chello.pl 02.11.03, 10:47 iwona.buzowska napisała: > Gość portalu: Touluse~Lautrec napisał(a): > > > Faktem jest, że Włodzimierz R. wdeptał w ziemię palancinę "niegrubego" ! > > Napewno zrobił to niechcący. No, nie wiem. Ale wszyscy zapomnieli o ukrzywdzonym "trudnym2002" ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niewypał Anitka Błochowiak ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.03, 19:01 ... to bardzo wrażliwa osóbka, której nie można obrazić, bo do tego trzeba mieć klasę. Jedną!! Takich ludzi jest bardzo niewielu - stąd trudność. A co do innych przymiotów Anity B.: Zadano mi niedawno parę pytań jej dotyczących. Oto parę z nich: - Co myślisz o poziomie intelektualnym posłanki Anity B.? Odp.: To dość przystojna kobieta, o pięknym powłóczystym "krowim"spojrzeniu! - Jaki jest wkład pani Anity - posłanki, w pracach Komisji Śledczej? Odp.: To dość przystojna kobieta, o pięknym powłóczystym "krowim"spojrzeniu! - Co można powiedzieć o poglądach pani posłanki? Odp.: To dość przystojna kobieta, o pięknym powłóczystym "krowim"spojrzeniu! - Czym przyczyniła się ona dla do podniesienia w oczach opinii niskiej oceny własnej partii? Odp.: To dość przystojna kobieta, o pięknym powłóczystym "krowim"spojrzeniu! - Czym mogła się przyczynić dla obniżenia tej opinii? Odp.: Wszystkim - Zwłaszcza, że to dość przystojna kobieta, o pięknym powłóczystym "krowim"spojrzeniu! - Czy poseł Kalisz jeszcze ją kiedyś wycałuje tak, jak po przekazaniu jej WŁASNEGO miejsca w komisji? Odp.: Możliwe, bo to dość przystojna kobieta, o pięknym powłóczystym "krowim"spojrzeniu! - Czy pani poseł ma wielu fanów? Odp.: Jednego - na forum Łódź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radca stanu Anitka Błochowiak sponiewierała "trudnego2002" IP: *.chello.pl 02.11.03, 19:25 To chamstwo. Jego życie seksualne jest jego sprawą ! Odpowiedz Link Zgłoś