nowa.w.miescie 19.11.08, 00:22 Chciałąbym się dostać na ul.Wielicką z okolicy kina Kijów - jak to zrobić komunikacją miejską ;) ??? Please Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yamat Re: Jak dojechać ? 19.11.08, 07:23 www.mpk.krakow.pl/default.aspx?docId=859 Odpowiedz Link Zgłoś
nowa.w.miescie Re: Jak dojechać ? 19.11.08, 08:49 Dzięki za odpowiedź tylko ... jest pewien problem ;) Nie jestem z Krakowa i nie znam nazw przystanków ;((( A na tej stronie też już wcześniej byłam i nie potrafiłam <yah> rozwiazać zagadki jak dojechać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stefan26 Re: Jak dojechać ? 19.11.08, 09:43 www.mpk.krakow.pl/default.aspx?docId=30 masz wykuc ta mape na blache!!! przepytam Cie osobiscie! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
syl-wia-81 Re: Jak dojechać ? 19.11.08, 09:30 to zależy w które miejsce na wielicką chcesz dojechać. Koło kina kijów masz przystanek ,,Cracovia" i autobusy 144, 103, 173, które wyjeżdżają na wielicką ale tuz przy wjeździe na kurdwanów i jadą dalej koło tesco. jak chcesz się dostac na wielicką wczesniej( wczesniejszy numer ulicy to musisz iśc pod bagatelę i wsiąść w tramwaj Odpowiedz Link Zgłoś
doktor_hiszpan Re: Jak dojechać ? 19.11.08, 09:47 Witamy, najpierw zerknij na plan miasta np www.dobaku.pl bo się szybko otwiera -i bez zbędnych fikołków. Wielicka to jedna z najdłuższych ulic w mieście: zaczyna się w Podgórzu (taka dzielnica), przy małej uliczce Jana Tarnowskiego, a kończy na południowym wschodzie miasta, na granicy Wieliczki. Reszta zależy od tego, dokąd chcesz się dostać, jak to ktoś słusznie tu napisał. DH Odpowiedz Link Zgłoś
nowa.w.miescie Re: Jak dojechać ? 19.11.08, 18:30 Dziękuję ŚLICZNIE !!! Teraz już jakoś łapię jak mam tam trafić ;))) Odpowiedz Link Zgłoś