Gość: Stan Man IP: *.proxy.aol.com 28.10.03, 07:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piter Oj Cześku, Cześku.... IP: 195.116.242.* 28.10.03, 08:24 Pan Czesław Kwaśniak pała szczególną miłością do alkoholu, dlatego ta wóda już mu zwoje przepaliła. Ważniejszych spraw nie ma.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Skandal! prawica przeciwna cywilizacji miłości! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.03, 09:19 Parady miłości to wam się popdbobają ale cywylizacja miłości już nie..i kto się temu najbardziej sprzeciwiał? popłuczyny po AWSie (Wspólnota Małopolska) oraz PiS i PO...oto jak naprawdę wygląda prawica w POlsce,,widać już jest zeuropeizowana i zunifikowana na brukselksą modłę..Bogu dzięki że mamy jeszcze LPR że komuś jeszcze naprawdę zależy na obronie cywilizacji łacińskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CS Re: Skandal! prawica przeciwna cywilizacji miłośc IP: 194.255.20.* 28.10.03, 09:35 LPR bronia raczej pedofili, jak uczy historia. Chodzi im o milosc ksiezy do ministrantow ? Nic dziwnego, ze odrzucili ten projekt. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Skandal! prawica przeciwna cywilizacji miłośc 28.10.03, 09:49 Gość portalu: CS napisał(a): > LPR bronia raczej pedofili, jak uczy historia. > Chodzi im o milosc ksiezy do ministrantow ? > Nic dziwnego, ze odrzucili ten projekt. - to już jest grubymi nićmi szyta zniewaga coś takiego kwalifikuje sie do prokuratora! widać jak lewactwo ma strasznie spaczone pojęcie o miłości ba! nie ma o miłosci zielonego pojęcia!! dla lewactwa miłość = seks, zboczenia wynaturzenia seksualne itp.. tak mślących powinno się kierować na przymusowe badania do seksuologa i psychiatry równoczesnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miłośnik Krakowa Re: Miłość po wódce IP: 126.53.8.* 28.10.03, 12:58 Rety! Ale wybraliście sobie radnych! Nie myślałem że obywatele TAKIEGO miasta mogli wybrać oszołomów z LPR na swoich przedstawicieli. A niby kopalnia inteligencji. Jestem wstrząsnięty i pełen współczucia dla tego miasta. LPR... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubu Re: Miłość po wódce IP: *.net.autocom.pl 28.10.03, 13:54 Zupelnie sie z kolega zgadzam. Osobiscie mam poglady raczej prawicowe, ale jak widzie tych pajacow z LPR'u to mi sie normalnie noz w kieszeni otwiera... Po prostu tragednia! Tak - ci co glosuja na takich debili faktycznie powinni dostac skierowania na przymusowe badania (tu uklon w kierunku Pana (lub Pani) tak zarliwie broniacego LPR. Kocham to miasto, ale pomimo tego, ze centrum inteligencji - glupota jak wszedzie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio56 LPR- Ludzie Przeciw Reformom IP: *.comnet.krakow.pl 29.10.03, 07:40 Ta partia a raczej stowarzyszenie religijne, próbuje cofnąć kraj do średniowiecza. Ich fanatyzm,zaślepienie i brak tolerancji jest przestrogą przed zapisami w Konstytucji Europejskiej o dziedzictwie kulturowym chrześcijaństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bzyk Ja znaju, szto mieżdu partiej, a narodom lubow. No IP: *.pl 29.10.03, 08:01 skażitie mnie, kto kawo jebiot? Odpowiedz Link Zgłoś