rzeczowyznawca 24.11.08, 21:59 Witam, szukam klubu z muzyczka do potańczenia w klimatach rap, hip-hop, pop, etc. Bardziej pod kątem sylwestra, ale również weekendowej imprezki. Co możecie mi polecić? Od ilu wstęp i czy jest selekcja? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilubeauty Re: Klub w KrK 25.11.08, 23:56 Na sylwestra polecam hell.karmelicka52.eu/, tylko nie wiem czy są jeszcze miejsca:/ Odpowiedz Link Zgłoś
rzeczowyznawca Re: Klub w KrK 26.11.08, 00:48 Można prosić o jakąś opinię na temat: Inblanco, Respect, Ministerstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
chlopak2005 Re: Klub w KrK 28.11.08, 10:15 Respect ok. Tylko przeważnie masa ludzi i trudno potańczyć. Ministerstwo zabawa ok tylko różnie z ludźmi. W tej pierwszej nie byłem. Co do Sylwka nie wiem ile itd. Odpowiedz Link Zgłoś
padonok Re: Klub w KrK 30.11.08, 10:48 Inblanco jest w porządku, na górze jest salka do posiedzenia, jazz; a na dole sala do tańczenia, klimaty właśnie hh i rnb. 2 bary, fajny wystrój. Na weekend OK, jak z Sylwestrem, to się nie orientuję. Odpowiedz Link Zgłoś