Dodaj do ulubionych

tesco wielka sciema

01.11.03, 23:13
angole precz tesco dzisiaj zamkniete podobno otwarte 24h na dobe a ja nie mam
chleba wspierajmy polska siec sklepów zabka czy ty tez byłes dzisiaj pod
tesco pocałowac klamke?
Obserwuj wątek
    • Gość: iberka Re: tesco wielka sciema IP: w3cache.* / *.2-0.pl 02.11.03, 00:11
      nie,nie bylam,bo wole francuskiego Carrefour'a,ktory dzis byl czynny:-)
      iza
      • Gość: Yasioo Re: tesco wielka sciema IP: *.ramtel.com.pl / 172.20.6.* 02.11.03, 08:33
        Jakbyś choć trochę częściej zaglądała do Tesco, to wiedziałabyś, że co roku
        jest wolne przynajmniej 2 dni - na Wielkanoc i Święto Zmarłych - a nawet 3 -
        jeszcze w Boże Narodzenie.
      • Gość: kokoko Re: tesco wielka sciema IP: *.pl / 192.168.1.* 02.11.03, 15:05
        a sklepy Zabka to też sciema i bajzel, oraz oszustwo, októrym czesto pisza w
        Rzeczpospolitej.
        • Gość: G. Re: tesco wielka sciema IP: *.virt.pl / *.Zamkowa.virt.pl 02.11.03, 16:01
          tesco jest wloski, jubilat czynny zawsze
          • Gość: verte Re: tesco wielka sciema IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.03, 17:06
            Gość portalu: G. napisał(a):

> tesco jest wloski,

O kolejny mądrala na forum włoski to jest FIAT pomerdało ci sie.
    • Gość: IVD 2003 Re: tesco wielka sciema IP: 5.2.* / *.chello.pl 02.11.03, 18:14
      chyba kazdy myslacy czlowiek wie ze w tak wazne swieto dla Polakow jakim jest
      swieto zmarlych nic nie bedzie otwarte nawet tesco!!!!bo sadze ze nie byloby
      ci milo jakbys miala pracowac zamiast pojechcac na groby bliskich !!!!
      pozdrawiam wszystkich myslacych chodz troche:)
      • bartoo Re: tesco wielka sciema 02.11.03, 23:14
        Nikt normalny nie chce pracować w święta więc dobrze, że są pracodawcy, którzy
        to rozumieją. Zakupy się robi w tygodniu! Konsumpcyjnemu stylowi życia precz!!!!
        • jmisienka Re: tesco wielka sciema 03.11.03, 13:12
          styl zycia zmienia sie bardzo szybko a sklepy przyzwyczaiły nas ze do tego ze
          sa otwarte ciagle icoraz dłuzej np sklep obuwniczy na ul floriańskiej jest juz
          otwarty nie tylko w sobote do 18.00 ale także i w niedziele nieraz usłyszałam
          od swojego pracodawcy ze moge zostać dłuzej w pracy bo przeciez zakupy zrobie
          sobie w niedziele dlatego 1 listopada po wcześniejszym telefonie do znajomej
          podobno swietnie zorientowanej kiedy i gdzie jest otwarty sklep udałam sie po
          chlebek którego brakło zdziwiłam sie mocno jak tesco było zamkniete musiałam
          zadowolic sie płatkami z mlekiem moze i dobrze pozdrawiam panie kasjerki z tesco
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka