god_save_the_queen 05.11.03, 14:53 wątek dla fanów (i nie tylko) zespołu Central Heating. no to jak to jest z tym, że kaziu was olał, ty mtq ty powinieneś wiedzieć najlepiej :O Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mtq Re: Central Heating 05.11.03, 22:15 god_save_the_queen napisał: > wątek dla fanów (i nie tylko) zespołu Central Heating. Z pewnością zaraz tu się pojawią setki fanów :-D > no to jak to jest z tym, że kaziu was olał, ty mtq ty powinieneś wiedzieć > najlepiej :O Właśnie nie bardzo wiem, jakaś kłótnia podobno wybuchła i w wyniku tego... Ale mnie tam nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Central Heating 07.11.03, 00:04 peteen napisał: > fani bedą niepocieszeni... > :c( Przykro mi... Pozdrów Fanów z okolicy! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: Central Heating 08.11.03, 13:49 peteen napisał: > fani bedI? niepocieszeni... > my, wierni fani, czekamy na odrodzenie zespolu i kolejny koncert :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Central Heating 09.11.03, 13:13 seven napisał: > peteen napisał: > > > fani bedI? niepocieszeni... > > > my, wierni fani, czekamy na odrodzenie zespolu i kolejny koncert :)) Nie zawiedziecie się :-) Wasze prośby z pewnością zostaną kiedyś wysłuchane :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
god_save_the_queen Re: Central Heating 06.11.03, 17:00 człowiek od parapetu powiedział mi dzisiaj, że powodem rozstania się z Kaźmiżrzem była przyjaźń, tzn. była by ona uniemożliwiona gdyby KU grał nadal w zespole... Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Central Heating 07.11.03, 00:05 god_save_the_queen napisał: > człowiek od parapetu powiedział mi dzisiaj, że powodem rozstania się z > Kaźmiżrzem była przyjaźń, tzn. była by ona uniemożliwiona gdyby KU grał nadal w > zespole... Możliwe, ale powtarzam, nie wiem jak to wyglądało. Odpowiedz Link Zgłoś
god_save_the_queen Re: Central Heating 07.11.03, 16:46 chyba już macie nowy bass, karol z IIc, ciekawe jak długo zostanie... zróbcie ściepe i kupcie mu maszynkę do golenia bo go chyba nie stać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: Central Heating 08.11.03, 13:48 god_save_the_queen napisał: > chyba juN? macie nowy bass, karol z IIc, ciekawe jak długo zostanie... zru?bcie > ściepe i kupcie mu maszynkę do golenia bo go chyba nie stas? :-) juz niedlugo mikolajki, pokazcie mi go :D Odpowiedz Link Zgłoś
god_save_the_queen Re: Central Heating 10.11.03, 18:57 przestraszysz się jak go zobaczysz :) Odpowiedz Link Zgłoś
god_save_the_queen Re: Central Heating 12.11.03, 23:19 pokazał bym ci go dzisiaj ale chyba nie było cię na fizyce, no przynajmniej cie nie widziałem w sali. wy to w ogóle jakos tak dziwnie, liszka też nie był bo go spotkałem jak przyjechał do szkoły pod koniec lekcji:) Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: Central Heating 13.11.03, 16:40 god_save_the_queen napisał: > pokazał bym ci go dzisiaj ale chyba nie było cię na fizyce cii, sciany maja uszy:) , no przynajmniej cie > nie widziałem w sali. wy to w ogu?le jakos tak dziwnie, liszka teN? nie był bo go > spotkałem jak przyjechał do szkoły pod koniec lekcji:) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Central Heating 13.11.03, 16:55 seven napisał: > god_save_the_queen napisał: > > > pokazał bym ci go dzisiaj ale chyba nie było cię na fizyce > cii, sciany maja uszy:) emteki też :-P Odpowiedz Link Zgłoś
god_save_the_queen Re: Central Heating 13.11.03, 17:04 wydasz brata dla farbowanego nauczyciela :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaden Re: Central Heating IP: *.krakow.sint.pl 15.11.03, 11:20 god save our gracious queen god save our noble queen god save the queen send her victorious happy and glorious long to reign over us god sane the queen Long live Her Majesty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: Central Heating IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 15.11.03, 14:45 niech CH wlaczy to do repertuaru:)) Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 monarchistom mówimy stanowcze nie 16.11.03, 15:06 God save the queen The fascist regime They made you a moron Potential H-bomb God save the queen She aint no human being There is no future In England's dreaming Don't be told what you want Don't be told what you need There's no future no future No future for you God save the queen We mean it man We love our queen God saves God save the queen 'Cos tourists are money Our figures head Is not what she seems Oh god save history God save your mad parade Oh lord god have mercy All crimes are paid When there's no future How can there be sin We're the flowers in the dustbin We're the poison in your human machine We're the future you're future God save the queen We mean it man We love our queen God saves God save the queen We mean it man And there is no future In England's dreaming No future no future No future for you No future no future No future for me No future no future No future for you No future no future No future for you No future no future for you Odpowiedz Link Zgłoś