beba66 05.01.09, 20:13 Szukam kontaktu z kims kto robi srebrna bizuterie. Chcialabym zrobic cos na zamowienie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basia.ps Re: szukam artysty srebrnika 06.01.09, 05:54 Spróbuj tu:www.srebrne.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
314otr Re: szukam artysty srebrnika 06.01.09, 14:38 Witaj, zobacz na ul.Krzywej kidys byl tam srebrnik. Odpowiedz Link Zgłoś
mk0615 Re: szukam artysty srebrnika 10.01.09, 17:35 Rany Boskie! Tylko nie na Krzywej 13! Ten gość nie jest w stanie dorobić bigla do kolczyka, w dodatku chyba nigdy nie jest trzeźwy, a czego nie przyniesiesz do zrobienia to Ci wytłumaczy, że nie ma sensu tego robić, lepiej upić gotowe. Słyszałam o jakimś dobrym złotniku robiącym w srebrze gdzieś na Kazimierzu, ale nie jestem pewna czy na Wawrzyńca czy na Miodowej, a może nawet na innej. Ale przed Krzywą przestrzegam! Odpowiedz Link Zgłoś
hanka12345 Re: szukam artysty srebrnika 10.01.09, 18:13 Zobacz na ul. Krakowskiej, blisko p. Wolnica, zaraz koło sklepu papierniczego, przed sklepem rybnym / nie znam numeru domu/. Robią ładne rzeczy. W poniedziałek mogę sprawdzić numer. Odpowiedz Link Zgłoś