Gość: Szwager IP: *.dip.t-dialin.net 11.11.03, 20:40 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=170&w=8992442&a=9010233 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rumcajs Re: do admina IP: 80.72.65.* 12.11.03, 19:00 W ogóle to wszystko to pic na wodę - do dziś nie dostałem nagród za jamnika o p.Twardowskim! Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Właśnie. 12.11.03, 19:37 moglibyście spróbować lektury przez telefon codziennie na dobranoc kolejny rozdział baltazara gąbki czytany kojącym głosem redaktora dyżurnego Odpowiedz Link Zgłoś
roomtsays Re: Właśnie. 12.11.03, 20:22 Do redakcji mam raczej daleko - jakieś głupie 2000 kilosów szanowna Jotko. Choć co to jest w obliczu wieczności, no nie? Das_bot nie udawaj Greka - adres wysłałem z odpowiednią informacją (kopia jeszcze chyba mi zalega w skrzynce), jak również uprzejme pytanie, czy wysyłacie nagrody na adresy zagraniczne, ale nikt nawet nie raczył odpowiedzieć. Może Ciebie tam wtedy jeszcze nie było? Pozostała mi jedynie frajda z udziału, a piwo gph-owi i tak postawię - obiecałem. R. Odpowiedz Link Zgłoś
jottka dasbocie 12.11.03, 20:25 dorzućcie mu jeszcze w prezencie jakiś mały podręcznik sawuarwiwra, co? Odpowiedz Link Zgłoś
roomtsays Re: dasbocie 12.11.03, 20:37 Kazda książka jest dobra. Przepraszam za błąd w nicku. ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: dasbocie 13.11.03, 11:12 Cytom i piyknie pytom przestońcie! Ka ta kultura, he? Tu w tyj dyskusji- nie. Nagroda winna być wysłana bez komentarzy, tym bardziej, ze do dzisiok tyn, co wygroł jyj nie dostoł. Mało, ze nasi za granicom banujom, serce i duse Wom tu dajom, to traktujecie ik, jak intruzów. Dobrzy byli, kie w sezonie urlopowym Wom na Forum pisali. Oj, nieładnie, nie! Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Właśnie. ja też nei dostałem 13.11.03, 11:36 ale z własnej winy bo mi się nie chciało wyleźć do redakcji. ale może kiedyś zajdę i sam naczelny ze seyfu zakurzone tomy wyjmie i mi wręczy ;) a to piwo Rumcajsie, to kiedy? w najbliższej dekadzie? Odpowiedz Link Zgłoś
roomtsays GPH-u ;o))) 13.11.03, 17:14 Cierpliwości! Jeśli będę latem w Polsce, będę też w Krakowie - co się odwlecze to nie uciecze! Pozdrawiam. R ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
das_bot Re: Właśnie. 13.11.03, 17:21 roomtsays napisał: > Do redakcji mam raczej daleko - jakieś głupie 2000 kilosów szanowna Jotko. Choć > > co to jest w obliczu wieczności, no nie? Das_bot nie udawaj Greka - adres > wysłałem z odpowiednią informacją A to niezmiernie bardzo ciekawe. Zapytam nieumyślnego, który się opiekował tym jamnikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
roomtsays Re: Właśnie. 13.11.03, 18:48 Dziękuję das_bot i będę wdzięczny. Pozdrawiam ;o))) R. Odpowiedz Link Zgłoś