Gość: ech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 11:03 Dobrze, że to wszystko jest takie drogie. Inaczej mielibyśmy pełno podsłuchiwaczy i podglądaczy amatorów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zx Kamera ukryta w paczce gum do żucia IP: *.chello.pl 24.01.09, 11:03 A co z legalnością takich praktyk? Nie pytam o sprzedaż, ale o np. potajemne zamontowanie podsłuchu w komórce żony. Przecież to nielegalne i dziwi mnie, że firma wprost chwali się w wywiadzie, że robi takie rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: secesyjka Kamera ukryta w paczce gum do żucia IP: *.centertel.pl 24.01.09, 11:23 szpiegostwo zalegalizowane na skalę mikro. w sakli makro za to samo grozi czapa. prawem zatwierdzona mentalność Kalego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Kamera ukryta w paczce gum do żucia IP: *.punkt.pl 24.01.09, 11:29 NO, NIE WIEM... nie przekonuje mnie sprzęt i idea sklepu ! W pierwszej chwili może się taki asortyment i pomysł wydać całkiem interesujący, ale po chwili okazuje się, że to może się okazać BARDZO NIEBEZPIECZNE... Ciekawska natura człowieka nie zna granic....! To inwigilowanie na każdym kroku... Uważam, że takie "usługi" powinny świadczyć jednak tylko, określone pojedyncze i sprawdzone firmy(oczywiście nie tylko rządowe;)) i tylko określonym klientom.... Jeśli już taki sprzęt ma być ogólnodostępny w sprzedaży detalicznej, to moim zdaniem, ceny powinny być jeszcze wyższe, żeby mimo wszystko nie zrobiły się z tego modne, efekciarskie gadżety. Legalność(?) - prześwietlali dopalacze, to może gumy niech też prześwietlą... tylko co z tego... Odpowiedz Link Zgłoś
3cik <----------------===--- 24.01.09, 11:38 "A pozostali to zapewne podejrzliwi małżonkowie? - Dokładnie" Bardzo piękna polszczyzna... Taka angielska... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juzek Czy to jest ten sklep, którego nie stać na reklamę IP: *.blich.krakow.pl 24.01.09, 11:40 i "zaparkował" kilka miesięcy temu przyczepę reklamową przy Błoniach? Dla mnie żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Delfin Re: Kamera ukryta w paczce gum do żucia IP: *.chello.pl 24.01.09, 13:33 art. 159 ust. 1 tajemnica telekomunikacyjna obejmuje: 1) dane dotyczące użytkownika; 2) treść indywidualnych komunikatów; 3) dane transmisyjne; 4) dane o lokalizacji; 5) dane o próbach uzyskania połączenia między określonymi zakończeniami sieci telekomunikacyjnej. art. 159 ust. 3 z wyjątkiem przypadków określonych ustawą, ujawnianie lub przetwarzanie treści albo danych objętych tajemnicą telekomunikacyjną narusza obowiązek zachowania tajemnicy telekomunikacyjnej Wyrok TK z 20.6.2005 r tajemnica komunikowania się obejmuje nie tylko tajemnicę korespondencji, ale i wszelkiego rodzaju kontakty międzyosobowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Kamera ukryta w paczce gum do żucia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.09, 18:59 Jeśli handlowiec z tego sklepu używa stwierdzenia "nadajnik GPS" to już go to dyskwalifikuje jako fachowca. Z drugiej strony współczuję wszystkim którzy muszą korzystać z tego asortymentu urządzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazik Kamera ukryta w paczce gum do żucia IP: *.autocom.pl 24.01.09, 23:40 Czy to jest reklama? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeeee Kamera ukryta w paczce gum do żucia IP: *.ramtel.pl 24.01.09, 23:50 juz widze jak zdradzany mąż leci do sądu z dowodem w postaci NIELEGALNIE ZALOZONEGO podsluchu Odpowiedz Link Zgłoś
k31459 niewiem jaka jest procedura sprzedaży , ale...... 25.01.09, 08:11 ......z tego sklepu mogą kożystać również przestępcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Naciąganie klienta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.09, 11:19 Ja dziękuję serdecznie za taki sklep, którego głównym atutem są kosmiczne ceny!!! Prawie wszystkie gadżety oferowane w tym sklepie można znaleźć u innych sprzedawców w cenach kilka - kilkanaście razy mniejszych. W dodatku ta nuta tajemniczości i nadużywane określenia "PROFESJONALNY", "DETEKTYWISTYCZNY" - wszystko chyba po to, aby wydoić łosia przy kasie... Dla rozjaśnienia umysłu podam jeden przykład - jak można bezmyślnie pozbyć się paru stówek za przedmiot warty kilkanaście złotych... "Długopis Detektywistyczny" CENA: 300 złotych ( słownie: TRZYSTA ZŁOTYCH!!!!!!! ) Link do oferty: spy.shop.pl/product_info.php?cPath=21_27&products_id=65&osCsid=2173b100a15b0b54328e2c2635e22592 A teraz oferta ze sklepu internetowego gadgets.pl : "Świetlny Długopis 3w1" CENA: 15 ZŁOTYCH ( słownie: piętnaście złotych... ) Link do oferty: www.gadgets.pl/product.php?id=1&categorie=7 Może mały konkurs teraz - np. znajdź 10 szczegółów, którymi różnią się długopisy z tych dwóch ofert. I może trudniejszy konkurs z jednym pytaniem: "DLACZEGO CENA W SPY-SHOPIE JEST 20 RAZY WYŻSZA?????" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lesser hihihihi - mój detektyw - rewelka IP: *.chello.pl 27.01.09, 18:34 Nie wiem jak to rozkminiłes, ale miażdży - kurka grunt to zrobic marke i doić klientów. Odpowiedz Link Zgłoś
olias Kamera ukryta w paczce gum do żucia 25.01.09, 12:29 a ... prawa obywatelskie? czy teraz wezwanie "komuno - wróć" będzie hasłem wolności obywateli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hhjui Re: Kamera ukryta w paczce gum do żucia IP: 79.97.244.* 25.01.09, 14:47 R E K L A M A ! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xmi Re: Kamera ukryta w paczce gum do żucia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.09, 23:04 a co ty z konkurencji jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Kamera ukryta w paczce gum do żucia IP: *.chello.pl 08.02.09, 11:04 a jeszcze przed rokiem 81 była obowiązkowa lektura w szkołach średnich "Rok 1984" Orwella i wpajano uczniom że opisuje czasy które będą za komuny. nic bardziej mylnego ,pisał o tak zwanej demokracji-kapitaliżmie które to czasy obecnie nastały. Facet był jasnowidzem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sears Kupie i podslucham co robi moja zona bo ostatnio IP: *.nap.wideopenwest.com 25.01.09, 15:57 ostatnio cos sie miga w seksie...tlumaczy ze jest zmeczona i nie ma ochoty... a po sklepach niby chodzi godzinami...i w jej pokoju w pracy tez 'cos' postawie i bede widzial czy ten jej dyrektor to sie usmiecha do mnie jako kolega:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Kamera ukryta w paczce gum do żucia IP: 83.168.75.* 25.01.09, 16:35 "Zajmuje nam to pięć minut. Koszt - 2,5 tys. zł." Koszt czego? Wlutowania czy urządzenia? Śmiechu warte, za taką kasę lepiej nająć detektywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dopalaczpl Re: Kamera ukryta w paczce gum do żucia IP: *.xdsl.centertel.pl 25.01.09, 18:35 Najgłupsza rozmowa (trudno to nazwać wywiadem) jaką ostatnio czytałem. Ciekawe ile autor zainkasowal za taką kryptoreklamę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głupek Re: Kamera ukryta w paczce gum do żucia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.09, 23:03 podaj adres tego sklepu cwaniaku (korzystając tylko z artykułu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: Kamera ukryta w paczce gum do żucia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.09, 23:59 Zapewne chodzi o oprogramowanie - i nic więcej.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx jesli zona mnie zdradza........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.09, 18:46 a ja zamontuje w domu ukryta kamere i wyjade w delegacje i nagram ja z kochankiem w lozku, to czy to legalne bedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: allen a czy kamery zamontowane w bochenku chleba też IP: *.gprs.plus.pl 25.01.09, 19:48 sprzedajom? chcem nakręcić zabezpieczenia banku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc to podpada chyba pod paragraf ? IP: *.adsl.alicedsl.de 25.01.09, 21:26 kto dal temu gnojkowi prawo do modyfikacji czyjegoś telefonu, czy ten dupek nie pomyślał o tym ze ktoś może podprowadzić komorę np policjantowi ? prokurator powinien się przyjrzeć temu sklepikowi jak i jego właścicielom Odpowiedz Link Zgłoś