IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.09, 12:55
witam wszystkich, czy ktos może wie cos na temat inwestycji
aparatamexu z zielonek na krakowskich przedmieściach? albo czy ktos
korzystał z usług tego dewelopera? bardzo prosze o opinie, pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: gizmo Re: apartamex IP: 83.238.137.* 28.01.09, 13:08
      broń Cie Panie Boże
      • Gość: julia Re: apartamex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.09, 13:15
        czemu? jesli mozna wiedziec?
      • Gość: andrzej Re: apartamex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.09, 15:53
        ?
    • Gość: julia Re: apartamex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.09, 08:07
      witam, ponawiam pytanie, czy ktos kupował mieszkanie w firmie
      Apartamex z Zielonek?, bedę bardzo wdzieczna na opinie, pozdrawiam
      • Gość: krzysztof Re: apartamex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.09, 08:22
        witam, nie polecam osobiscie
        • Gość: julia Re: apartamex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.09, 09:06
          witaj, a mozna wiedzieć czemu, byłbys uprzejmy powiedzieć coś
          więcej?, która inwestycje kupowałeś?miales jakies kłopoty z nimi?
          • Gość: Medor Re: apartamex IP: 213.17.131.* 02.02.09, 15:24
            Narazie spoko - ida z planem.
            Gdzie planujesz zakup ?
            • Gość: julia Re: apartamex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.09, 11:12
              a gdzie ida z planem?
              • Gość: Medor Re: apartamex IP: *.chello.pl 08.02.09, 19:20
                w Pękowicach
                • Gość: Julia Re: apartamex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.09, 07:55
                  w pękowicach budynki sa juz oddane, a wiesz może o inwestycjach
                  planowanych? albo jak z nimi układa się współpraca?
                  • Gość: anna Re: apartamex IP: *.224.connectic.pl 25.03.09, 21:40
                    kupiłam mieszkanie juz ok 8 lat temu na ul. pękowickiej, rodzinna firma godna polecenia.
                    • Gość: zbyszek Re: apartamex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.09, 15:31
                      kiedys moze tak ale teraz nie placa za wykonane prace podwykonawca ponoc
                      • Gość: julia Re: apartamex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.09, 11:42
                        Witam, przy której inwestycji nie wywiązuja sie z płatności?
                        • Gość: Zosia Re: apartamex IP: *.ghnet.pl 07.08.09, 11:21
                          Witam serdecznie,Apartamex jest jak najbardziej godny
                          polecenia.Firma rodzinna. A podwykonawcą płaci.
                          • Gość: Ona Re: apartamex IP: *.254.connectic.pl 23.01.10, 20:14
                            nie ryzykuj
                            • Gość: LUKAS Re: apartamex IP: *.gemini.net.pl 24.03.10, 17:54
                              Jestem zainteresowany mieszkaniem w inwestycji zwanej Słoneczna
                              Macedonia. Z tego co widziałem to budynek jest już ukończony w 70%
                              praca wre, zakończenie planowane na wrzesień. Ktoś z was ma już
                              wyrobioną opinię na temat tej inwestycji? Interesują mnie tylko
                              rzeczowe odpowiedzi, które pomogą mi w podjęciu decyzji.

pozdrawiam
                              • Gość: KLIENT Re: apartamex IP: *.254.connectic.pl 28.03.10, 20:51
                                Jeśli nie podpisałeś jezcze umowy proponuje zapis o odsetkach za
                                zwłokę w podpisaniu umowy przeniesienia własności - może uda Ci sie
                                wynegocjowac karę umowną np 5000 za miesiąc opóźnienia - jeśli
                                twierdżą że oddadzą to się zgodzą na taki zapis :)
                              • Gość: Paweł Re: apartamex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.10, 17:59
                                W TV (w krakowskiej kronice) słyszałem, ze buduja bez pozwolenia. Nie dostali pozwolenia, ale buduja na czarno, przegrali kilka spraw w sadzie... osobiscie nie wydalbym oszczednosci zycia na costak niepewnego... z relaci w TV widac bylo wielki sprzeciw mieszkancow, nie wiem jak to wyflada od strony prawa, ale samowolka+ogromny sprzeciw mieszkancow... w gre wchodzi nawet rozbiorka
                                Ja szukam dalej :)
                                powodzenia

ps: to, ze firma rodznna to zaleta? mnie to srednio interesuje, a jesli buduja wbrew prawu, w dodatku sprzedaja te mieszkania nieswiadmym ludziom to raczej "rozinna firma oszustow" :)
      • Gość: Klient Re: apartamex IP: 213.17.131.* 27.10.10, 13:02
        Ja kupowałam - niestety.
        Do tej pory czekamy na usunięcie usterek. Wzięli kasę i olali temat niedoróbek.
        Żenada

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka