Gość: Gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 16:32 Witam! Chodzę do 3 klasy szkoły gimnazjalnej. Zastanawiam się jakie mogą być progi przyjęcia do Technikum Gastronomicznego. Wie ktoś może jaka może być minimalna ilość punktów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bioly Re: Technikum Gastronomiczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.09, 23:15 Wiatm. Ja jak skladalem papiery do szkoly gastronomicznej wymagana ilosc punktow zaczynala sie od 80 niewiem jak bedzie w tym roku ale moim zdaniem nic sie niezmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DaguŚ Re: Technikum Gastronomiczne IP: *.ists.pl 28.05.09, 14:37 65 pkt. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emila Re: Technikum Gastronomiczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.10, 12:11 wydaje mi się ze to zależy od liczby osób pragnących się do tej szkoły dostać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kędzior Re: Technikum Gastronomiczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.10, 15:48 Hmm myśle że minimalne :) Ja mialem z egzaminu 55pkt. łącznie średnią około 3,00 xD I nie było żadnego problemu nie wiem jaki jest u was poziom :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiniaaa Re: Technikum Gastronomiczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.10, 15:02 w krakowie technikum gastronomiczne to 65 pkt Odpowiedz Link Zgłoś