soczewica 15.11.03, 17:28 czuję dreszczyki na plecach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: verte Re: Karol Kot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.03, 20:47 Podobno teraz byłby niepoczytalny i przebywał w pensjonacie dla sobie podobnych. Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: Karol Kot 16.11.03, 19:15 Gość portalu: verte napisał(a): > Podobno teraz byłby niepoczytalny i przebywał w pensjonacie dla sobie podobnych czytaliśmy tą samą stronę internetową jak widzę :) mało o nim informacji a ździebko mnie zaciekawił... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: Karol Kot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.03, 19:57 soczewica napisała: > czytaliśmy tą samą stronę internetową jak widzę :) > mało o nim informacji a ździebko mnie zaciekawił... > Podzrzuć linka bo stronki nie widziałem chyba.Za to niedawno był w tvp1 dosc obszerny dokument o nim razem z jeszce żyjącymi świadkami,kolegami ze szkoły (technikum na Loretańskiej) i milicjantami prowadzącymi śledztwo. Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: Karol Kot 16.11.03, 20:15 Gość portalu: verte napisał(a): > Podzrzuć linka bo stronki nie widziałem chyba.Za to niedawno był w tvp1 dosc > obszerny dokument o nim razem z jeszce żyjącymi świadkami,kolegami ze szkoły > (technikum na Loretańskiej) i milicjantami prowadzącymi śledztwo. czekaj, zaraz poszukam. a programem o Kocie mnie NIE DRAŻNIJ bo go przegapiłam :| Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica już 16.11.03, 20:24 www.home.autocom.pl/basia/uwaga.html mama kiedyś nieopatrznie zostawiła w pokoju detektywa, jeden z pierwszych numerów :) i od dziecięcia pasjonują mnie nie do końca zdrowe historie, co czasem ujawniam szerszej publiczności jak np tu ;-) a szanowny kolega też się interesuje ową kontrowersyjną tematyką? Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: Karol Kot 16.11.03, 19:16 mtq napisał: > uważaj, czai się za rogiem ;-) dowciapniś ;-) niemniej na kopiec kościuszki nocą już się nie wybiorę. Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Karol Kot 16.11.03, 22:19 soczewica napisała: > mtq napisał: > > > uważaj, czai się za rogiem ;-) > > dowciapniś ;-) > niemniej na kopiec kościuszki nocą już się nie wybiorę. Hie hie, ja byłem kilka razy i nie jest tak źle ;-) Póki się nie dowiesz, że grasują tam perwersyjni mordercy :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: Karol Kot 16.11.03, 22:27 mtq napisał: > Hie hie, ja byłem kilka razy i nie jest tak źle ;-) komu to mówisz synku, staremu wydze kopcowemu :) (nie ucz soczewicy kopców robić znaczy się) najbardziej klimatycznie jest wracac do pętli tramwajowej zimą - śnieg,żywego ducha, i tylko te złośliwe drzewa udające maniaków. z "ciekawych" osobowości - spotkałyśmy kiedyś koleżkę, który minął nas najpierw pędem na rowerze, zasiadł na ławce a kiedy go mijałyśmy, zaczął się intensywnie onanizować. > Póki się nie dowiesz, że grasują tam perwersyjni mordercy :-)) a na marginesie, czy oprócz Kota Kraków miał jeszcze jakiegoś takiego na sumieniu? był jeszcze w zasadzie mazurkiewicz, a inni? Odpowiedz Link Zgłoś
jottka w 16.11.03, 22:29 felietonach maja występował perwersyjny karzeł szuflada zapewne krewniak Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica to 16.11.03, 22:47 jakaś nowa moda? :) co tam maja felietony, skoro ja się dzisiaj wreszcie dowiedziałam dlaczego kmicic spalił wołmontowicze! w filmie jakoś to nie jest powiedziane wprost ;-D kocham polonistykę. Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: to 16.11.03, 23:22 brak tej informacji zalegał cieniem na twych młodych latach? biedactwo Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: to 16.11.03, 23:54 jottka napisała: > biedactwo chlip przytul mnie Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: to 17.11.03, 00:12 jottka napisała: > w tej chwili nie mogę, podpalam potop po co(p)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: Karol Kot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.03, 23:01 soczewica napisała: > > > z "ciekawych" osobowości - spotkałyśmy kiedyś koleżkę, który minął nas najpierw > > pędem na rowerze, zasiadł na ławce a kiedy go mijałyśmy, zaczął się intensywnie > > onanizować. > No to zapraszam do parku Skałki Twardowskiego nie musi być nocą,tam takie "ciekawe osobowości" to norma. > > Póki się nie dowiesz, że grasują tam perwersyjni mordercy :-)) > > a na marginesie, czy oprócz Kota Kraków miał jeszcze jakiegoś takiego na > sumieniu? był jeszcze w zasadzie mazurkiewicz, a inni? > Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Karol Kot 16.11.03, 23:35 ty tego nie pamiętasz, ale soczewica owszem Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: Karol Kot 16.11.03, 23:55 Gość portalu: mtq napisał(a): > Synku??? uraziłeś moją kopcową dumę. do krwi. do kości. do Żywago. Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: Karol Kot 17.11.03, 00:12 emka_1 napisała: > fuj, spożywczo się zrobiło :( a są wśród nas bretarianie? to ja przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 Re: Karol Kot 17.11.03, 00:25 szpik pasternaka, rdzeń marchewki następny może być tylko głąb kapusty :( a wątek tak mile horrorzasto się zaczynał. perwert na ławeczce w porządku, zboczenie wątku juz nie. Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: Karol Kot 17.11.03, 10:45 emka_1 napisała: > szpik pasternaka, rdzeń marchewki następny może być tylko głąb kapusty :( > a wątek tak mile horrorzasto się zaczynał. > perwert na ławeczce w porządku, zboczenie wątku juz nie. no to zacznijmy od nowa. jacy seryjni maniacy grasowali na terenie Krakowa? (na odpowiedź czekam zwłaszcza koło północy) Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 z maniakami 17.11.03, 23:21 seryjnymi kłopot chyba. może klimat nie pasował, choć mglisto bywa niemal po londyńsku, albo znajomość wszystkich przez wszystkich stała na drodze? btw. osobisty dziadek znał mazurkiewicza i twierdził, że miły jegomość był:) aha, jeden z głównych podejrzanych o bycie jackiem the ripperem z kaźmirza wyemigrował:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: z maniakami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.03, 23:51 Ac zo tym co kogoś w beczce zabetonował?Pl.Szczepański???? Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 Re: z maniakami 17.11.03, 23:57 koleżanka soczewica pożąda seryjnych morderców :( Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: z maniakami 18.11.03, 19:57 emka_1 napisała: > koleżanka soczewica pożąda seryjnych morderców :( mogą być beczkowi - ale nie znam szczegółów. Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 Re: z maniakami 18.11.03, 20:21 nie mam pewności co do szczegółów:( coś mi się kołacze, że istotnie gdzieś w centrum, na jakimś podwórzu, znaleziono nieboszczyka w beczce. to chyba jakieś porachunki biznesowe były. może kol. verte nas oświeci:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Caloria Re: z maniakami IP: 5.2.* / *.chello.pl 18.11.03, 20:31 Nazywał się Pasternak. A wiecie mądrale, gdzie w Krakowie jest garaż, w którym mordował Mazurkiewicz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Caloria Re: al. beliny prażmowskiego IP: 5.2.* / *.chello.pl 19.11.03, 20:24 Bardzo dobrze! Ciekawe, czy obecny właściciel garażu wie, kogo miał pod podłogą przed pół wiekiem? Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: al. beliny prażmowskiego 19.11.03, 23:10 Gość portalu: Caloria napisał(a): > Bardzo dobrze! Ciekawe, czy obecny właściciel garażu wie, kogo miał pod podłogą > przed pół wiekiem? może powinniśmy pójść i go uświadomić? :) a w którym miescu na beliny-p? Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 Re: al. beliny prażmowskiego 19.11.03, 23:21 na początku (od ronda mogilskiego), po stronie szkieletora. numeru nie pamiętam:( właściciel musi wiedzieć skoro sąsiedzi wiedzą:) aha, jak lubisz miłe zakamarki polecam uliczkę marii skłodowskiej -curie :) nie dość, że w kamienicy, w piwnicy urocze prosektorium, to jeszcze w pobliskiej kamienicy/pałacyku jakaś krwawa zbrodnia jakies 80 lat temu miałą miejsce. bardzo miłe klimaty :) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka propo 20.11.03, 00:28 nuje pójść tam i zrobić zalecanego w innych wątkach flaszmoba o godzinie zero grupujemy sie pod płotem i wyciągając drżącą rękę przed siebie krzyczymy 'totamtotamtotam!!!' Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 Re: propo 20.11.03, 00:48 samo pokazywanie mało :( gruszkę z betonem zamówić i wołać 'beeeeeeeeeeton przywieźli, beeeeeeeeeton" Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: propo 20.11.03, 00:52 koszty flaszmoba muszą sie ograniczać do biletu na środek komunikacji miejskiej beton to na hapeninga na drugi dzień z udziałem wybranych artystów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Caloria Re: al. beliny prażmowskiego IP: 5.2.* / *.chello.pl 20.11.03, 18:20 Z Mazurkiewiczem - prawie dobrze, bo garaż po prawej stronie od ronda, ale dużo dalej. Przed samą Olszańską, takie dwa obok siebie. Na Skłodowskiej pod 11 na II piętrze w 1933 strzałami z pistoletu zginęło 3 ludzi. O jednej ciężko rannej nie wspominając. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Caloria Re: masz pitaval krakowski??? n/txt IP: 5.2.* / *.chello.pl 20.11.03, 20:22 A owszem. Mam. Ale Kota tam nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 Re: masz pitaval krakowski??? n/txt 20.11.03, 21:52 no to możesz soczewicy żeru dostarczyć :) kot zdaje się nie mieści się w ramach czasowych pitavala. kiedys zrealizowali serial na podstawie krakowskiego i chyba paru spraw z warszawskiego, ale strasznie marne to było. szkoda :((( Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica listopad... 18.11.03, 21:11 dalej za mną łazi ten nastrój. zwłaszcza kiedy popycham po gołębiej albo zaułku niewiernego tomasza. mgły, wilgoć i bramy. i babcie. Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 Re: listopad... 18.11.03, 21:23 babcie wyłaniające się z mgieł i każda z nożem błyszczącym w garści? niektóre, zwłaszcza byłe nauczycielki muzyki, po kieszeniach garoty ze strun od staiwaya noszą. uważać też należy na parasole starszych panów, nigdy nie wiadomo, czy parasol nie jest bułgarski... Odpowiedz Link Zgłoś