15.11.03, 17:28
czuję dreszczyki na plecach
Obserwuj wątek
    • mtq Re: Karol Kot 15.11.03, 20:30
      uważaj, czai się za rogiem ;-)
      • Gość: verte Re: Karol Kot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.03, 20:47
        Podobno teraz byłby niepoczytalny i przebywał w pensjonacie dla sobie podobnych.
        • soczewica Re: Karol Kot 16.11.03, 19:15
          Gość portalu: verte napisał(a):

> Podobno teraz byłby niepoczytalny i przebywał w pensjonacie dla sobie
          podobnych

czytaliśmy tą samą stronę internetową jak widzę :)
          mało o nim informacji a ździebko mnie zaciekawił...
          • Gość: verte Re: Karol Kot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.03, 19:57
            soczewica napisała:

> czytaliśmy tą samą stronę internetową jak widzę :)
            > mało o nim informacji a ździebko mnie zaciekawił...
            >

Podzrzuć linka bo stronki nie widziałem chyba.Za to niedawno był w tvp1 dosc
            obszerny dokument o nim razem z jeszce żyjącymi świadkami,kolegami ze szkoły
            (technikum na Loretańskiej) i milicjantami prowadzącymi śledztwo.
            • soczewica Re: Karol Kot 16.11.03, 20:15
              Gość portalu: verte napisał(a):

> Podzrzuć linka bo stronki nie widziałem chyba.Za to niedawno był w tvp1 dosc
              > obszerny dokument o nim razem z jeszce żyjącymi świadkami,kolegami ze szkoły
              > (technikum na Loretańskiej) i milicjantami prowadzącymi śledztwo.

czekaj, zaraz poszukam.
              a programem o Kocie mnie NIE DRAŻNIJ bo go przegapiłam :|
            • soczewica już 16.11.03, 20:24

www.home.autocom.pl/basia/uwaga.html
              mama kiedyś nieopatrznie zostawiła w pokoju detektywa, jeden z pierwszych
              numerów :) i od dziecięcia pasjonują mnie nie do końca zdrowe historie, co
              czasem ujawniam szerszej publiczności jak np tu
              ;-)
              a szanowny kolega też się interesuje ową kontrowersyjną tematyką?
      • soczewica Re: Karol Kot 16.11.03, 19:16
        mtq napisał:

> uważaj, czai się za rogiem ;-)

dowciapniś ;-)
        niemniej na kopiec kościuszki nocą już się nie wybiorę.
        • mtq Re: Karol Kot 16.11.03, 22:19
          soczewica napisała:

> mtq napisał:
          >
          > > uważaj, czai się za rogiem ;-)
          >
          > dowciapniś ;-)
          > niemniej na kopiec kościuszki nocą już się nie wybiorę.

Hie hie, ja byłem kilka razy i nie jest tak źle ;-)
          Póki się nie dowiesz, że grasują tam perwersyjni mordercy :-))
          • soczewica Re: Karol Kot 16.11.03, 22:27
            mtq napisał:

> Hie hie, ja byłem kilka razy i nie jest tak źle ;-)

komu to mówisz synku, staremu wydze kopcowemu :) (nie ucz soczewicy kopców
            robić znaczy się)
            najbardziej klimatycznie jest wracac do pętli tramwajowej zimą - śnieg,żywego
            ducha, i tylko te złośliwe drzewa udające maniaków.
            z "ciekawych" osobowości - spotkałyśmy kiedyś koleżkę, który minął nas najpierw
            pędem na rowerze, zasiadł na ławce a kiedy go mijałyśmy, zaczął się intensywnie
            onanizować.

> Póki się nie dowiesz, że grasują tam perwersyjni mordercy :-))

a na marginesie, czy oprócz Kota Kraków miał jeszcze jakiegoś takiego na
            sumieniu? był jeszcze w zasadzie mazurkiewicz, a inni?
            • jottka w 16.11.03, 22:29
              felietonach maja występował perwersyjny karzeł szuflada

zapewne krewniak
              • soczewica to 16.11.03, 22:47
                jakaś nowa moda? :)
                co tam maja felietony, skoro ja się dzisiaj wreszcie dowiedziałam dlaczego
                kmicic spalił wołmontowicze!
                w filmie jakoś to nie jest powiedziane wprost ;-D
                kocham polonistykę.
                • jottka Re: to 16.11.03, 23:22
                  brak tej informacji zalegał cieniem na twych młodych latach?

biedactwo
                  • soczewica Re: to 16.11.03, 23:54
                    jottka napisała:

> biedactwo

chlip
                    przytul mnie
                    • jottka Re: to 16.11.03, 23:55
                      w tej chwili nie mogę, podpalam potop
                      • soczewica Re: to 17.11.03, 00:12
                        jottka napisała:

> w tej chwili nie mogę, podpalam potop

po co(p)?
            • Gość: verte Re: Karol Kot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.03, 23:01
              soczewica napisała:

>
              >
              > z "ciekawych" osobowości - spotkałyśmy kiedyś koleżkę, który minął nas
              najpierw
              >
              > pędem na rowerze, zasiadł na ławce a kiedy go mijałyśmy, zaczął się
              intensywnie
              >
              > onanizować.
              >

No to zapraszam do parku Skałki Twardowskiego nie musi być nocą,tam takie
              "ciekawe osobowości" to norma.
              > > Póki się nie dowiesz, że grasują tam perwersyjni mordercy :-))
              >
              > a na marginesie, czy oprócz Kota Kraków miał jeszcze jakiegoś takiego na
              > sumieniu? był jeszcze w zasadzie mazurkiewicz, a inni?
              >
            • Gość: mtq Re: Karol Kot IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 16.11.03, 23:28
              Synku???
              • jottka Re: Karol Kot 16.11.03, 23:35
                ty tego nie pamiętasz, ale soczewica owszem
              • soczewica Re: Karol Kot 16.11.03, 23:55
                Gość portalu: mtq napisał(a):

> Synku???

uraziłeś moją kopcową dumę. do krwi. do kości.
                do Żywago.
                • jottka Re: Karol Kot 16.11.03, 23:56
                  do szpiku pasternaka
                  • emka_1 Re: Karol Kot 17.11.03, 00:04
                    fuj, spożywczo się zrobiło :(
                    • soczewica Re: Karol Kot 17.11.03, 00:12
                      emka_1 napisała:

> fuj, spożywczo się zrobiło :(

a są wśród nas bretarianie?
                      to ja przepraszam.
                      • emka_1 Re: Karol Kot 17.11.03, 00:25
                        szpik pasternaka, rdzeń marchewki następny może być tylko głąb kapusty :(
                        a wątek tak mile horrorzasto się zaczynał.
                        perwert na ławeczce w porządku, zboczenie wątku juz nie.
                        • soczewica Re: Karol Kot 17.11.03, 10:45
                          emka_1 napisała:

> szpik pasternaka, rdzeń marchewki następny może być tylko głąb kapusty :(
                          > a wątek tak mile horrorzasto się zaczynał.
                          > perwert na ławeczce w porządku, zboczenie wątku juz nie.

no to zacznijmy od nowa.
                          jacy seryjni maniacy grasowali na terenie Krakowa? (na odpowiedź czekam
                          zwłaszcza koło północy)
                          • emka_1 z maniakami 17.11.03, 23:21
                            seryjnymi kłopot chyba. może klimat nie pasował, choć mglisto bywa niemal po
                            londyńsku, albo znajomość wszystkich przez wszystkich stała na drodze?
                            btw. osobisty dziadek znał mazurkiewicza i twierdził, że miły jegomość był:)

aha, jeden z głównych podejrzanych o bycie jackiem the ripperem z kaźmirza
                            wyemigrował:)
                            • Gość: verte Re: z maniakami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.03, 23:51
                              Ac zo tym co kogoś w beczce zabetonował?Pl.Szczepański????
                              • emka_1 Re: z maniakami 17.11.03, 23:57
                                koleżanka soczewica pożąda seryjnych morderców :(
                                • soczewica Re: z maniakami 18.11.03, 19:57
                                  emka_1 napisała:

> koleżanka soczewica pożąda seryjnych morderców :(

mogą być beczkowi - ale nie znam szczegółów.
                                  • emka_1 Re: z maniakami 18.11.03, 20:21
                                    nie mam pewności co do szczegółów:( coś mi się kołacze, że istotnie gdzieś w
                                    centrum, na jakimś podwórzu, znaleziono nieboszczyka w beczce. to chyba jakieś
                                    porachunki biznesowe były.
                                    może kol. verte nas oświeci:)
                                    • Gość: Caloria Re: z maniakami IP: 5.2.* / *.chello.pl 18.11.03, 20:31
                                      Nazywał się Pasternak. A wiecie mądrale, gdzie w Krakowie jest garaż, w którym
                                      mordował Mazurkiewicz?
                                      • emka_1 al. beliny prażmowskiego 18.11.03, 20:40
                                        • Gość: Caloria Re: al. beliny prażmowskiego IP: 5.2.* / *.chello.pl 19.11.03, 20:24
                                          Bardzo dobrze! Ciekawe, czy obecny właściciel garażu wie, kogo miał pod podłogą
                                          przed pół wiekiem?
                                          • soczewica Re: al. beliny prażmowskiego 19.11.03, 23:10
                                            Gość portalu: Caloria napisał(a):

> Bardzo dobrze! Ciekawe, czy obecny właściciel garażu wie, kogo miał pod
                                            podłogą
                                            > przed pół wiekiem?

może powinniśmy pójść i go uświadomić? :)
                                            a w którym miescu na beliny-p?
                                            • emka_1 Re: al. beliny prażmowskiego 19.11.03, 23:21
                                              na początku (od ronda mogilskiego), po stronie szkieletora. numeru nie pamiętam:(
                                              właściciel musi wiedzieć skoro sąsiedzi wiedzą:)

aha, jak lubisz miłe zakamarki polecam uliczkę marii skłodowskiej -curie :)
                                              nie dość, że w kamienicy, w piwnicy urocze prosektorium, to jeszcze w pobliskiej
                                              kamienicy/pałacyku jakaś krwawa zbrodnia jakies 80 lat temu miałą miejsce.
                                              bardzo miłe klimaty :)
                                              • jottka propo 20.11.03, 00:28
                                                nuje pójść tam i zrobić zalecanego w innych wątkach flaszmoba

o godzinie zero grupujemy sie pod płotem i wyciągając drżącą rękę przed siebie
                                                krzyczymy 'totamtotamtotam!!!'

• emka_1 Re: propo 20.11.03, 00:48
                                                  samo pokazywanie mało :(
                                                  gruszkę z betonem zamówić i wołać 'beeeeeeeeeeton przywieźli, beeeeeeeeeton"
                                                  • jottka Re: propo 20.11.03, 00:52
                                                    koszty flaszmoba muszą sie ograniczać do biletu na środek komunikacji miejskiej

beton to na hapeninga na drugi dzień z udziałem wybranych artystów
                                                  • emka_1 Re: propo 20.11.03, 01:04
                                                    trzeba szukać sponsora z gruszką :)
                                              • Gość: Caloria Re: al. beliny prażmowskiego IP: 5.2.* / *.chello.pl 20.11.03, 18:20
                                                Z Mazurkiewiczem - prawie dobrze, bo garaż po prawej stronie od ronda, ale dużo
                                                dalej. Przed samą Olszańską, takie dwa obok siebie.
                                                Na Skłodowskiej pod 11 na II piętrze w 1933 strzałami z pistoletu zginęło 3
                                                ludzi. O jednej ciężko rannej nie wspominając.
                                                • emka_1 masz pitaval krakowski??? n/txt 20.11.03, 19:05
                                                  • Gość: Caloria Re: masz pitaval krakowski??? n/txt IP: 5.2.* / *.chello.pl 20.11.03, 20:22
                                                    A owszem. Mam. Ale Kota tam nie ma.
                                                  • emka_1 Re: masz pitaval krakowski??? n/txt 20.11.03, 21:52
                                                    no to możesz soczewicy żeru dostarczyć :)
                                                    kot zdaje się nie mieści się w ramach czasowych pitavala.
                                                    kiedys zrealizowali serial na podstawie krakowskiego i chyba paru spraw z
                                                    warszawskiego, ale strasznie marne to było. szkoda :(((
    • soczewica listopad... 18.11.03, 21:11
      dalej za mną łazi ten nastrój. zwłaszcza kiedy popycham po gołębiej albo zaułku
      niewiernego tomasza. mgły, wilgoć i bramy. i babcie.
      • emka_1 Re: listopad... 18.11.03, 21:23
        babcie wyłaniające się z mgieł i każda z nożem błyszczącym w garści?
        niektóre, zwłaszcza byłe nauczycielki muzyki, po kieszeniach garoty ze strun od
        staiwaya noszą. uważać też należy na parasole starszych panów, nigdy nie
        wiadomo, czy parasol nie jest bułgarski...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka