trudny2002 17.11.03, 12:01 a najdalej jutro potrzebuję busa. Takiego żeby można nim przewieźć coś z Zakopanego do Krakowa... Sytuacja jest awaryjna, pilna i wogóle...wie ktoś coś? Tylko nie odsyłajcie mnie do taksówkarzy... trudny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gph Re: Bardzo pilnie, jeszcze dziś 17.11.03, 12:14 trudny2002 napisał: > a najdalej jutro potrzebuję busa. Takiego żeby można nim przewieźć coś z > Zakopanego do Krakowa... > Sytuacja jest awaryjna, pilna i wogóle...wie ktoś coś? > Tylko nie odsyłajcie mnie do taksówkarzy... w mailu. ale nie wiem, czy się uda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wychowawca Oj trudny, trudny. Kiedy ty zmądrzejesz ? IP: *.chello.pl 19.11.03, 10:02 trudny2002 ! Wziąłbyś się wreszcie do jakiejś uczciwej pracy, chłopcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kookaburra Wychowawca? A gdzie i kiedy wychowany? IP: *.nsw.bigpond.net.au 19.11.03, 11:57 A ja gdybym mogl, to bym pomogl Trudnemu. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Wychowawcy w ramach pomocy 19.11.03, 15:13 Jeśli masz defincję tej uczciwej pracy i jest to definicja różna od mojej, a ta obowiązuje powszechnie, to podaj. Interesuje mnie jak to widzą wychowawcy. Natomiast co do zmądrzenia, to odpowiedz mi jak wówczas wyobrażasz sobie możliwość wymiany zdań z takim jak Ty wychowawcą? Ze smutkiem konstatuję i wrodzoną skromnością, że widzę to mizernie... I jeszcze co do mojej prośby i realizacji. Poszło. dało się mimo że wychowawcy nie życzą najlepiej bezinteresownie. pozdrawiam trudny Chętnemu serdecznie za ofertę niemożliwej pomocy dzięki;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wychowaca Re: Wychowawcy w ramach pomocy IP: *.chello.pl 21.11.03, 07:34 trudny2002 napisał: > Jeśli masz defincję tej uczciwej pracy i jest to definicja różna od mojej, a ta > > obowiązuje powszechnie, to podaj. Interesuje mnie jak to widzą wychowawcy. > Natomiast co do zmądrzenia, to odpowiedz mi jak wówczas wyobrażasz sobie > możliwość wymiany zdań z takim jak Ty wychowawcą? > Ze smutkiem konstatuję i wrodzoną skromnością, że widzę to mizernie... > I jeszcze co do mojej prośby i realizacji. Poszło. dało się mimo że wychowawcy > nie życzą najlepiej bezinteresownie. > pozdrawiam > trudny > Chętnemu serdecznie za ofertę niemożliwej pomocy dzięki;-)) Rezonujesz chłopcze niedomyty. Braki jakie wyniosłeś z rodzinnego domu (domu ... ?) i brak wykształcenia usiłujesz ukryć za zasłoną rezonerstwa. Biedny chłopcze, zawsze będziesz zerem. Zerem zazdroszczącym innym ich przymiotów,które Tobie nigdy nie będą dane. Jeno sznur ... . Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Wychowawcy piątkowo 21.11.03, 08:49 Gość portalu: Wychowaca napisał(a): > > > Rezonujesz chłopcze niedomyty. Braki jakie wyniosłeś z rodzinnego domu > (domu ... ?) i brak wykształcenia usiłujesz ukryć za zasłoną rezonerstwa. > Biedny chłopcze, zawsze będziesz zerem. Zerem zazdroszczącym innym ich > przymiotów,które Tobie nigdy nie będą dane. > Jeno sznur ... . Z sympatią mozna podejść do Twoich efektownych wynurzeń slownych. Można, jednak nie jest to konieczne. Co do zer , widać ślad doskonałego zmysłu repetycyjności , jesli nie mylę się - szkoły powszechnie tracącej sympatię . Czyliz to mistrzowie Twoi? Ci od oznajmiania o przynależności szregowej? Sznur , jeśli zamiarem Twym była kolejna repetycja po rudym acz zdolnym, zdaje się być raczej nawiązaniem do "sznura od żelazka"...czy to aby nie wspomnienaia dzieciństwa? I zupełnie na marginesie, mam pytanie, czy Ty aby nie usiłujesz zajrzeć w tej rozmowie w obszar jaki oglądać Ci niestety dane bywa rzadko? Nazbyt rzadko. Ukłony dla szanownego Wychowawcy , a nie zapomnij przekazać i dla domu. trudny Odpowiedz Link Zgłoś
murphy.lee trudny zmywaj się syneczku ! 21.11.03, 12:02 Malutki jesteś, a nadymasz się Błochowiakówna. Spadaj i więcej się tu nie pokazuj. PS Do Wychowacy ! Nie gadaj z gnidą bo się ubrudzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Zręcznie się wpisujesz 21.11.03, 13:43 murphy.lee napisała: > Malutki jesteś, a nadymasz się Błochowiakówna. > Spadaj i więcej się tu nie pokazuj. > > PS > Do Wychowacy ! > Nie gadaj z gnidą bo się ubrudzisz. Po "wychowawcy" pora na instruktora. Nie wiem co Cię tak niesie w uzurpacji i aspiracjach czegoś na kształt niegdysiejszego funkcjonariusza ORMO i skąd taki pęd do eliminacji i porządkowania Forum na swoje upodobanie, jednak domniemywam iż jest to jakiś zbitek kompleksów, skutkiem którego należne Ci prawo do decyzji i legalizowania obecności. Mówisz o mnie jakbyś mnie świetnie znał, podobnie jak Twój mistrz "wychowawca". Gratuluję, a jeśli potrzebujesz wieści ze źródła to zapraszam. Zwracam Ci też uwagę autorze postu, że należy się dwakroć zastanawiać nad używaniem słów a zwłaszcza takich których znaczenie zdaje się być Ci odległe. Jeden wart drugiego więc bawcie się jak przystało na takich asów. trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wychowawca Do Murph'yego ! IP: *.chello.pl 21.11.03, 22:11 Masz rację. "trudny2002" (co za żałosny i pedalski nick) to zakompleksiony niedouk sadzący się na półinteligenta. Sam jest 1/24. Od tej chwili olewam gnojka. pozdroowka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kookaburra Re: Zręcznie się wpisujesz IP: *.nsw.bigpond.net.au 22.11.03, 13:56 Ciekawe ile pokolen potrzeba bedzie do wyplenienia tych ORMOidalnych mutantow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wychowaca Re: Zręcznie się wpisujesz IP: *.chello.pl 22.11.03, 14:19 Gość portalu: kookaburra napisał(a): > Ciekawe ile pokolen potrzeba bedzie do wyplenienia tych ORMOidalnych mutantow? O'curwa ! To trudny był w ORMO ? Myślałem, że w ZOMO ! Odpowiedz Link Zgłoś