Dodaj do ulubionych

Bardzo pilnie, jeszcze dziś

17.11.03, 12:01
a najdalej jutro potrzebuję busa. Takiego żeby można nim przewieźć coś z
Zakopanego do Krakowa...
Sytuacja jest awaryjna, pilna i wogóle...wie ktoś coś?
Tylko nie odsyłajcie mnie do taksówkarzy...
trudny
Obserwuj wątek
    • gph Re: Bardzo pilnie, jeszcze dziś 17.11.03, 12:14
      trudny2002 napisał:

> a najdalej jutro potrzebuję busa. Takiego żeby można nim przewieźć coś z
      > Zakopanego do Krakowa...
      > Sytuacja jest awaryjna, pilna i wogóle...wie ktoś coś?
      > Tylko nie odsyłajcie mnie do taksówkarzy...
      w mailu.
      ale nie wiem, czy się uda.
      • Gość: Wychowawca Oj trudny, trudny. Kiedy ty zmądrzejesz ? IP: *.chello.pl 19.11.03, 10:02
        trudny2002 !
        Wziąłbyś się wreszcie do jakiejś uczciwej pracy, chłopcze.
        • Gość: kookaburra Wychowawca? A gdzie i kiedy wychowany? IP: *.nsw.bigpond.net.au 19.11.03, 11:57
          A ja gdybym mogl, to bym pomogl Trudnemu.
          • trudny2002 Wychowawcy w ramach pomocy 19.11.03, 15:13
            Jeśli masz defincję tej uczciwej pracy i jest to definicja różna od mojej, a ta
            obowiązuje powszechnie, to podaj. Interesuje mnie jak to widzą wychowawcy.
            Natomiast co do zmądrzenia, to odpowiedz mi jak wówczas wyobrażasz sobie
            możliwość wymiany zdań z takim jak Ty wychowawcą?
            Ze smutkiem konstatuję i wrodzoną skromnością, że widzę to mizernie...
            I jeszcze co do mojej prośby i realizacji. Poszło. dało się mimo że wychowawcy
            nie życzą najlepiej bezinteresownie.
            pozdrawiam
            trudny
            Chętnemu serdecznie za ofertę niemożliwej pomocy dzięki;-))
            • Gość: Wychowaca Re: Wychowawcy w ramach pomocy IP: *.chello.pl 21.11.03, 07:34
              trudny2002 napisał:

> Jeśli masz defincję tej uczciwej pracy i jest to definicja różna od mojej, a
              ta
              >
              > obowiązuje powszechnie, to podaj. Interesuje mnie jak to widzą wychowawcy.
              > Natomiast co do zmądrzenia, to odpowiedz mi jak wówczas wyobrażasz sobie
              > możliwość wymiany zdań z takim jak Ty wychowawcą?
              > Ze smutkiem konstatuję i wrodzoną skromnością, że widzę to mizernie...
              > I jeszcze co do mojej prośby i realizacji. Poszło. dało się mimo że
              wychowawcy
              > nie życzą najlepiej bezinteresownie.
              > pozdrawiam
              > trudny
              > Chętnemu serdecznie za ofertę niemożliwej pomocy dzięki;-))

Rezonujesz chłopcze niedomyty. Braki jakie wyniosłeś z rodzinnego domu
              (domu ... ?) i brak wykształcenia usiłujesz ukryć za zasłoną rezonerstwa.
              Biedny chłopcze, zawsze będziesz zerem. Zerem zazdroszczącym innym ich
              przymiotów,które Tobie nigdy nie będą dane.
              Jeno sznur ... .
              • trudny2002 Re: Wychowawcy piątkowo 21.11.03, 08:49
                Gość portalu: Wychowaca napisał(a):

>
                >
                > Rezonujesz chłopcze niedomyty. Braki jakie wyniosłeś z rodzinnego domu
                > (domu ... ?) i brak wykształcenia usiłujesz ukryć za zasłoną rezonerstwa.
                > Biedny chłopcze, zawsze będziesz zerem. Zerem zazdroszczącym innym ich
                > przymiotów,które Tobie nigdy nie będą dane.
                > Jeno sznur ... .

Z sympatią mozna podejść do Twoich efektownych wynurzeń slownych.
                Można, jednak nie jest to konieczne.
                Co do zer , widać ślad doskonałego zmysłu repetycyjności , jesli nie mylę się -
                szkoły powszechnie tracącej sympatię . Czyliz to mistrzowie Twoi? Ci od
                oznajmiania o przynależności szregowej?
                Sznur , jeśli zamiarem Twym była kolejna repetycja po rudym acz zdolnym, zdaje
                się być raczej nawiązaniem do "sznura od żelazka"...czy to aby nie wspomnienaia
                dzieciństwa?

I zupełnie na marginesie, mam pytanie, czy Ty aby nie usiłujesz zajrzeć w tej
                rozmowie w obszar jaki oglądać Ci niestety dane bywa rzadko?
                Nazbyt rzadko.
                Ukłony dla szanownego Wychowawcy , a nie zapomnij przekazać i dla domu.
                trudny
                • murphy.lee trudny zmywaj się syneczku ! 21.11.03, 12:02
                  Malutki jesteś, a nadymasz się Błochowiakówna.
                  Spadaj i więcej się tu nie pokazuj.

PS
                  Do Wychowacy !
                  Nie gadaj z gnidą bo się ubrudzisz.
                  • trudny2002 Zręcznie się wpisujesz 21.11.03, 13:43
                    murphy.lee napisała:

> Malutki jesteś, a nadymasz się Błochowiakówna.
                    > Spadaj i więcej się tu nie pokazuj.
                    >
                    > PS
                    > Do Wychowacy !
                    > Nie gadaj z gnidą bo się ubrudzisz.

Po "wychowawcy" pora na instruktora.
                    Nie wiem co Cię tak niesie w uzurpacji i aspiracjach czegoś na kształt
                    niegdysiejszego funkcjonariusza ORMO i skąd taki pęd do eliminacji i
                    porządkowania Forum na swoje upodobanie, jednak domniemywam iż jest to jakiś
                    zbitek kompleksów, skutkiem którego należne Ci prawo do decyzji i legalizowania
                    obecności.
                    Mówisz o mnie jakbyś mnie świetnie znał, podobnie jak Twój mistrz "wychowawca".
                    Gratuluję, a jeśli potrzebujesz wieści ze źródła to zapraszam.
                    Zwracam Ci też uwagę autorze postu, że należy się dwakroć zastanawiać nad
                    używaniem słów a zwłaszcza takich których znaczenie zdaje się być Ci odległe.
                    Jeden wart drugiego więc bawcie się jak przystało na takich asów.
                    trudny
                    • Gość: Wychowawca Do Murph'yego ! IP: *.chello.pl 21.11.03, 22:11
                      Masz rację.
                      "trudny2002" (co za żałosny i pedalski nick) to zakompleksiony niedouk sadzący
                      się na półinteligenta. Sam jest 1/24.
                      Od tej chwili olewam gnojka.
                      pozdroowka
                    • Gość: kookaburra Re: Zręcznie się wpisujesz IP: *.nsw.bigpond.net.au 22.11.03, 13:56
                      Ciekawe ile pokolen potrzeba bedzie do wyplenienia tych ORMOidalnych mutantow?
                      • Gość: Wychowaca Re: Zręcznie się wpisujesz IP: *.chello.pl 22.11.03, 14:19
                        Gość portalu: kookaburra napisał(a):

> Ciekawe ile pokolen potrzeba bedzie do wyplenienia tych ORMOidalnych mutantow?
                        O'curwa !
                        To trudny był w ORMO ? Myślałem, że w ZOMO !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka