empatia7 22.02.09, 18:52 Możecie polecić dobrego weterynarza na Podgórzu? dopiero sie wprowadziłam do tej dzielnicy i nie chciałabym iść do kogokolwiek - chodzi o kota, jak to ma jakieś znaczenie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wynick Re: Dobry weterynarz w Podgórzu 22.02.09, 21:12 Witamy serdecznie miłośniczkę zwierząt. Drobna uwaga - krakowianie mówią "w Podgórzu" a nie "na Podgórzu".Żeby było śmieszniej i trudniej, to mówi się: "na Kleparzu", "na Kaźmirzu" ale "w Podgórzu". pozdrawiam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
akodo78 Re: Dobry weterynarz na Podgórzu 24.02.09, 19:58 jeśli chodzi o doraźną opiekę to możesz korzystać z www.vetopedia.pl/mapa1599.html nie wiem jak się mają sprawy bardziej specjalistycznych działań ale do odrobaczania szczepień nie mogę mieć zastrzeżeń :) A jest niedaleko Odpowiedz Link Zgłoś
milesg Re: Dobry weterynarz na Podgórzu 21.11.15, 20:28 Znam tylko jednego naprawdę dobrego weterynarza. Wierz mi, że byłam już u wielu w całym Krakowie i tylko wybrani mają sprzęt do kotów i wiedzę o tych zwierzętach. Nie wiem czy kojarzycie na Zachodniej gabinet weterynaryjny Michaliny Wąsik. Babka ma naprawdę dużą widzę, doświadczenie i podejście do kotów. Odpowiedz Link Zgłoś
zbigniew_woodeczki Re: Dobry weterynarz na Podgórzu 23.11.15, 08:40 Oaza na Zamojskiego Odpowiedz Link Zgłoś