Gość: art IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 22:18 rozpieprzacie MOJE pieniadze, a ja mieszkam w krakowie i dalej mam szambo!!!Zrobcie kanalizacje, chodniki, a pozniej robcie dla elyty.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krass Z tego i tak będzie afera... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 22:29 Nie ma to jak kolesie z Wyborczej, zawsze swoich obronią. Nawet wciskając kit za kitem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radna PIS monopolista KBF IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.09, 12:33 Zawsze się dziwiłam na co oni wydają dziesiątki milionów, ale jak Berkowicz przeszedł z KBF do UMK stało się jasne, że należy pilnować żródełka aby nie wyschło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIS Gilarska na pomoc !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.09, 13:09 Pani Gilarska musiała odejść, bo wiedziała o "artystycznych" planach Berkowicza i jego sposobie na wyprowadzanie środków publicznyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Kryzys weryfikuje Sześć Zmysłów IP: *.adsl.inetia.pl 06.03.09, 00:25 Bronicie Berkowicza?! Nie dosc sie skompromitowal?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEC Kryzys weryfikuje Sześć Zmysłów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.09, 06:00 100 LAT TEMU URODZIŁ SIĘ STANISŁAW JERZY LEC, NAJWYBITNIEJSZY POLSKI AFORYSTA. PAMIĘTAJMY!!! WIĘCEJ INFORMACJI: wwwiercioch.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rolk Kryzys weryfikuje Sześć Zmysłów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.09, 08:55 jasne, tylko coca-cola i heineken mają kasę i wcisną swój chłam jako kulturę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Berkowicz wrogiem historii Krakowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.09, 09:04 Pan pełnomocnik chyba zapomina dla jakiego Miasta pracuje, Kraków to nie folwark muzyczny, historia jest naszym największym atutem, jego festiwale to jego biznesiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryszard Kozik Re: Berkowicz wrogiem historii Krakowa IP: *.krakow.agora.pl 06.03.09, 10:16 Tak, tak - historia i pochody rycerzy i królowej Bony wjazdy i wyjazdy... Znam tę śpiewkę. To ja już wolę zdecydowanie te Sześć Zmysłów, bo w nich i muzyka (różna zresztą,a nie tylko klasyczna), i teatr, i film, i fotografia, i multimedia też być mają. Wiem, że radnym PO nie leży to zbytnio, bo idzie na konto Jacka Majchrowskiego, ale pomysłami radnego Bystrowskiego tego nie przebijecie. Ryszard Kozik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel Krakowa Re: Berkowicz wrogiem historii Krakowa IP: *.acn.waw.pl 06.03.09, 12:01 o jak miło że Pan Redaktor RK zabrał głos obrońcy, więc lista płac KBF jest długa, a prowizje z agencji reklamowych będą coraz większe to nic że mamy kryzys, Kraków jest chojny dla znawców muzyki - dziwnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryszard Kozik Re: Berkowicz wrogiem historii Krakowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.09, 10:46 Podpisz sie ladnie imieniem i nazwiskiem, a pojdziemy do sadu, cwaniaczku! Ryszard Kozik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xe Re: Berkowicz wrogiem historii Krakowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.09, 12:09 Gdy Selector był ogłaszany, Berkowicz się chwalił, że to inicjatywa miasta Krakowa, które podobno nawet namawiało AA, żeby przeniósł do nas Heinekena. Teraz mu na rękę twierdzić co innego. A cała sytuacja jest dla pozostałych organizatorów raczej nie sygnałem, żeby się brali do roboty, tylko żeby uważali, bo ich także Berkowicz może zrobić w ch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solidny Re: Berkowicz wrogiem historii Krakowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.09, 12:23 jak Pan Berkowicz kupował u nas okulary za 2500 zł też pomyślalem sobie, że w UMK chba bardzo dobrze płacą. Teraz jednak rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiekzkrk Re: Berkowicz wrogiem historii Krakowa IP: *.comarch.com 06.03.09, 15:18 Nie powinno mieć znaczenia na czyje konto to idzie ale dla mnie działalność Radnego Bystrowskiego wiąże się z pozytywnymi wydarzeniami w historii Krakowa o których ludzie zapomnieli wychodząc z zajęć historii a warto je przypomnieć by budować postawy obywatelskie i patriotyczne! Podsumowując piękny Pana przykład "niezależnosci dziennikarskiej", wszyscy w wyborczej są tacy?:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryszard Kozik Re: Berkowicz wrogiem historii Krakowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.09, 10:59 Inscenizacje wjazdu Bony na Wawel i zjazdow rycerstwa postawy obywatelskiej i patriotycznej maja uczyc? W XXI wieku? To ja dziekuje. Wole, zeby radni mnie patriotyzmu nie uczyli, a skoncentrowali sie na tym, jak sprawnie miastem kierowac, i w glosowaniach waznych dla jego przyszlosci udzial brali. Ryszard Kozik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba C Re: Berkowicz wrogiem historii Krakowa IP: *.134.148.193.static.crowley.pl 08.03.09, 11:15 Jeżeli rzeczywiście jest Panem redaktorem GW , a nie kimś się podszywającym pod niego dał Pan pokaz "niezależnośći". Trzeba niezależnie od swojej sympatii do majchrowskiego i Berkowicza oceniać wydarzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryszard Kozik Re: Berkowicz wrogiem historii Krakowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.09, 11:24 Jestem i oceniam. Pierwsza kadencja Majchrowskiego byla fatalna i o tym pisalem. W tej - jezeli chodzi o kulture - wiele sie zmienilo, moim zdaniem na lepsze. I tez o tym pisze. Sam, nikt mi tekstow nie dyktuje, ani nie mowi, co mam pisac. Nikt - poza gazeta - za nie nie placi. Nie mam tez motywacji politycznych, bo gdy o nie chodzi, blizej mi do Platformy niz Majchrowskiego. Takze dlatego nie moge zrozumiec idiotycznych zagrywek jej radnych. I dlatego tak sie na nich wkurzam. Ryszard Kozik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fr Re: Berkowicz wrogiem historii Krakowa IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 09.03.09, 14:05 Może i nikt nie dyktuje , ale na kilometr pachnie kalką...Śmieszne są te wasze obronne epistoły. A i tak wiadomo co wydawca zaakceptuje...Dziennikarstwo rynkowo-komercyjne!!! Brawo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryszard Kozik Re: Berkowicz wrogiem historii Krakowa IP: *.krakow.agora.pl 10.03.09, 19:50 Zapraszam do redakcji - przyjdź, popatrz jak pracujemy, zobacz kto nam co ocenia i kto decyduje o zawartości artykułów. Nie mamy tu nic do ukrycia. Ryszard Kozik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MANU Kryzys weryfikuje Sześć Zmysłów IP: *.centertel.pl 06.03.09, 11:43 JAK SIE MA CHARAKTER MARUDY TO RZECZYWISCIE WARTO MIESZKAC W OKOLICACH JASLA.A O KULTURZE NIE PISZ MAJAC NA MYSLI FESTIWAL SCREEN.BO TO JAKIES DUZE NIEPOROZUMIENIE .TEN FESTIVAL TO CO NAJWYZEJ ROZRYWKA .PO PIERSZYM FETIWALU NA FORACH NIE ZOSTALO SUCHEJ NITKI NA ORGANIZATORACH A TERAZ WSZYSCY WALCZA ZA FESTIWALEM,TO TYPOWE. SA TAKIE CZASY ZE LICZA SIE PROFESJONALISCI A NIE AMATORZY KTORZY CHCA COS ZAROBIC ,NIE INTERESUJE MNIE ZE KTOS ZACIAGNAL KREDYTY I JEST TERAZ W NIE KOMFORTOWEJ SYTUACJI,A MOZE ORGANIZATOR ODPOWIE NAM CZY TE DLUGI O KTORYCH MOWI NIE SA SPOWODOWANE OSTATNIM FESTIWALEM I FREKWENCJA NA NIM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DAREK Kryzys weryfikuje Sześć Zmysłów IP: *.centertel.pl 06.03.09, 11:50 LUDZIE WY NAPRAWDE JESTESCIE SMIESZNI ,JESTEM CIEKAW CZY JAK WAM KTOS CHCE WCISNAC KIT TO SIE DAJECIE.BERKOWICZ MUSI BRONIC PODSTAWOWYCH ZASAD PROFESJONALNOSCI,JEZELI DO KONCA NIE ZAMKNIETO LISTY WYKONAWCOW TO O CZYMS SWIADCZY.POZNIEJ PO DRUGIEJ EDYCJI NA FORACH PISALIBYSCIE JAKI TO MA BERKOWICZ UKŁAD ZE TAKI GNIOT PUSCIL.I ZE WYDAJE KASE MIASTA NA JAKIES DUZE KICHY,PAMIEC JEST KROTKA ALE WARTO GWIAZDY I O KTOREJ,,mIMO TEGO BERKOWICZ NIE PRZEKRESLIL TEGO WTEDY I DAL SZANSE NA DRUGA PROFESJONALNA EDYCJE ,ALE WIDOCZNIE TO PRZEROSLO ORGANIZATORA.A TO ZE JEST KRYZYS TYLKO WYMUSIL PROSTE NIE LATWE DECYZJE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DDMANU Kryzys weryfikuje Sześć Zmysłów IP: *.centertel.pl 06.03.09, 11:54 ZAMIAST NAPADAC NA BERKOWICZA I KBF ,MAM PROPOZYCJE DLA ORGANIZATOROW NIECH ZROBIA POJEDYNCZY KONCERT TRAVISA I SIE ODBIJA OD DNA ,JAK MAJA TAK WSZYSTKO DOGRANE NIE MA W TYM ZADNEGO PROBLEMU,A ZA ULTRAVOX NIKT NIE ZAPLACZE.ZWŁASZCZA ZE 50 LATKOWIE NIE CHODZA JUZ NA TAKIE GRUPY TYLKO NA AMY WINEHOUSE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: An Re: Kryzys weryfikuje Sześć Zmysłów IP: 172.25.252.* 06.03.09, 12:05 Wam tam w KBF-ie zapomnieli chyba powiedzieć gdzie się caps lock wyłącza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba C Drogi Berkowiczu IP: *.134.148.193.static.crowley.pl 08.03.09, 11:17 To , że wpiszesz się pod 3 nickami nie oznacza , że twoje racje staną się ważniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LZKGKS Kiszyniów Kryzys weryfikuje Sześć Zmysłów IP: *.compower.pl 06.03.09, 12:33 Jestem zly jak cholera. Selector to kolejna gwiazdorska, papkowata inicjatywa z Alter Artu. Patrzcie, co robia z Openerem w tym roku. Tylko kasa. ZERO ambicji artystycznych. Screen oferowal naprawde ciekawy line-up w tym roku, szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus Kto jest za dymisją ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.09, 13:19 Słyszałem że jego dni są już policzone, czy ktoś wie coś więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka Kryzys weryfikuje Sześć Zmysłów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.09, 13:58 Jestem zdumiona tym, co czytam na forum. Jak aska panska na pstrym koniu jedzie. Polityka nie tylko Berkowicza, ale tez wielu osob pracuacych na wizerunek miasta przynosi wreszcie efekty, werszcie cos sie dzieje w naszym Krakowie, co zbliza nas bardziej do miast Europy, a tutaj bluzgi i bloto.. wiem,ze komentarze zazwyczaj pisza albo ludzie jednej strony, a potem odpowiada caly dwor atakowanyc pod nieskonczona iloscia linkow, ale ja jestem dumna i z tego, kto przyjezdza do Krakowa z swiatowych artystow, a i uwazam,ze projekt 6 zmyslow choc rozpasany i w warunkach polskich nazbyt optymistyczny - ma szanse z tego miasta zrobic miasto najwazniejszych wydarzen w polsce.Kilka razy do roku goszcze przyjaciol z gdanska, warszawy i poznanai. Przyjezdzaja na koncerty do Krakowa i na spektakle. Byli na Sacrum, na Boskiej, a teraz zapowiadaja sie na filmowy i na Kravitza. To dla mnie czasem klopot,ale tez wiem,ze to co sie tutaj na forum rzyga jest przedmiotem zazdrosci w innych miastach.. i nawet czytalam chyba w rzeczpospolitej taki tekst, ze w tym roku bedziemy jezdzic do Krakowa. cos w tym jest i nie zmienia tego fakt,ze jeden z festiwali odlecial. Odpowiedz Link Zgłoś