Dodaj do ulubionych

Szybki tramwaj do Podgórza (przez Lipską)

IP: *.chello.pl 06.03.09, 20:56
Czy ktoś coś wie na ten temat??
Obserwuj wątek
    • Gość: Santana Re: Szybki tramwaj do Podgórza (przez Lipską) IP: *.chello.pl 06.03.09, 21:49
      Nie wiem.
    • Gość: qwerty Re: Szybki tramwaj do Podgórza (przez Lipską) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.09, 22:58
      Bajki z mchu i paproci, do tego geograficzna niemożliwość. Tramwaj ma jeździć przez Zabłocie i Płaszów (H. Grudzińskiego, Kimeckiego, projektowaną Kuklińskiego,do Lipskiej i obok stacji BP w prawo, w Saską) obok Bagrów i fabryki kabli w stronę Nowosądeckiej (Wola Duchacka). Gdzie tu Podgórze?
      • Gość: Karlos Re: Szybki tramwaj do Podgórza (przez Lipską) IP: *.ghnet.pl 07.03.09, 10:04
        Płaszów to Podgórze..chyba , że o czymś nie wiem..
      • Gość: iska Re: Szybki tramwaj do Podgórza (przez Lipską) IP: 83.13.74.* 09.03.09, 23:34
        Bzdura - z Klimeckiego ten tramwaj będzie jechał Lipską, Przygotowania pod
        budowę pętli przed Małym Płaszowem zaczęli już w zeszłym roku. Nowe wiadomości
        dziś w GW
    • Gość: kar_ma Re: Szybki tramwaj do Podgórza (przez Lipską) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.09, 13:05
      Tramwaj będzie jechał z Klimeckiego w nowoprojektowaną ul. Kuklińskiego
      następnie Lipską i na końcu pętla między Małym Płaszowem a Golikówką.
      • Gość: ja Re: Szybki tramwaj do Podgórza (przez Lipską) IP: *.ghnet.pl 08.11.09, 20:51
        Ma ktoś jakąś rzeczową wiadomość dot. tramwaju na Płaszów oraz estakady nowohucka
        • Gość: czytelnik Re: Szybki tramwaj do Podgórza (przez Lipską) IP: *.adsl.inetia.pl 08.11.09, 23:07
          Chodzi Ci o jaką "rzeczową" informację?
          Coś więcej niż informacje o przetargu na mpk.krakow.pl ?
          • Gość: Karlos Tramwaj na Płaszów IP: *.ghnet.pl 30.12.09, 11:31
            Wiadomo coś już na ten temat?
            Kiedy zaczną się prace - wykonawca już jest. Czy są jakieś skargi innych
            chętnych wykonawców?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka