Dodaj do ulubionych

brunetki a bladynki

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.06, 15:02
ciekawi mnie dlaczego niektórzy ludzie płci męskiej wolą bladynki jeszcze najlepiej z długimi nogami i niebieskimi oczami... jaka jest różnica? ..moim zdaniem brunetki są fajniejsze :PP... dowiem się od was? czekam na odp :)
Obserwuj wątek
    • Gość: a Re: brunetki a bladynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 15:06
      nie wiem czy faceci lubia "bladynki" bo blondynki lubia napewno
      • Gość: do a Re: brunetki a bladynki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.06, 15:09
        nie rozumiesz ...Jej pewnie chodziło o Balladynę.

Hej,dziewczyno,pamiętaj,żebyś to jadła koniecznie widelcem.:-)
    • Gość: xyz Re: brunetki a bladynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 15:07
      a dlaczego Twoim zdaniem brunetki sa fajniejsze???zreszta wlosy to tylko
      "dodatek" do ogolnej calosci..nie wiem osobiscie mi sie wydaje ze namietniejsze
      sa blondynki ;-)
      • Gość: malwka Re: brunetki a bladynki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.06, 15:14
        sorka za pomyłkę "bladynki"

zauwarzyłam ze bardzo zwracacie na to uwage na to jaki kolor włosów jest.. dlatego sie pytam ... no db namiętne .. ale brunetki nie są? ja jestem brunetką i jakoś nic mi o tym nie wiadomo ... moze czas sie o tym dowiedzieć :P
        • Gość: nieznajomy Re: brunetki a bladynki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.06, 15:47
          puki co ja mam uraz do "blladynek" ;p
        • taoo Re: brunetki a bladynki 30.08.06, 15:53
          A ja zauwaŻyłam, że brunetka opanowała umiejętność... popełniania błędów
          ortograficznych.
          ;))
          • taoo Re: brunetki a bladynki 30.08.06, 15:54
            Zapomniałam dodać, że jestem szatynką. ;P
    • Gość: jan3k Re: brunetki a bladynki IP: 212.87.240.* 30.08.06, 16:16
      wlasnie mialem pisac ze nikt o szatynkach nie mowi a one najlepsze ;]
      • Gość: marcin Re: brunetki a bladynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 20:15
        jak dziewczyna jest fajna i madra to moze byc blondynka brunetka czarna ruda
        afroamerykanka chinka etc.
        • Gość: 12.12m Re: brunetki a bladynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 09:53
          dziwne to jest ze ludzie oceniaja drugiego człowieka po kolorze włosów.w
          sklepach jest tyle farb do włosów ze codziennie moge miec inny kolor włosów,i
          to nie znaczy ze zmienia mi sie charakter.liczy sie wnetrze a nie kolor włosow.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka