Dodaj do ulubionych

Gdzie w Krakowie vacu well , urządzenia body space

09.03.09, 12:03
Witam proszę o informacje o urządzeniach typu body space najlepiej gdzieś w
okolicach Wielickiej , Kurdwanowa lub Borku Fałęckiego ewentualnie Ruczaj
szukam w internecie ale jakoś nie mogę trafić
Obserwuj wątek
    • bratek13 Re: Gdzie w Krakowie vacu well , urządzenia body 09.03.09, 19:47
      Wiem tylko o studio SUKCES- ul Długa 48.body space.teraz chyba jakas promocja-pierwsze wejscie gratis?ale nie jestem pewna.
    • albalonga Re: Gdzie w Krakowie vacu well , urządzenia body 09.03.09, 21:45
      salon pieknego ciala, al. 29 listopada. Jakies vacu - cos maja
      silowni (AZIK) na Wyslouchow ( blisko Biedronki)
    • aneczka.krk Re: Gdzie w Krakowie vacu well , urządzenia body 10.03.09, 18:49
      napewno jest w Herbewie na alejach kolo nowego kleparza a gdzie więcej nie mam
      pojęcia
      • darusek6 Re: Gdzie w Krakowie vacu well , urządzenia body 11.03.09, 12:51
        dziękuję za info ,tak ciężko z tymi urządzeniami w mojej okolicy?
        • sadecka Re: Gdzie w Krakowie vacu well , urządzenia body 11.03.09, 14:15
          A powiedz - naprawde spodziewasz sie rezultatów po czyms takim? Nie lepiej
          pozbawic sie z góry złudzen, że tłuszcz zniknie od czarodziejskiego podciśnienia
          i iść po prostu poćwiczyc na siłownie? Wyjdzie taniej, a efekty naprawde będą
          lepsze - i długotrwałe, bo wytopisz tłuszcz, nie tylko wode...
          • g00rka123 Re: Gdzie w Krakowie vacu well , urządzenia body 12.09.10, 15:57
            Efekty są, ale jeśli będziesz jadła codziennie golonkę na obiad i kilogram frytek na kolację to oczywiste, że nie zdarzy się cud.
            Ważne w tych ćwiczeniach jest żeby chodzić regularnie. Na początku 3-4 razy w tygodniu a później dwa razy w tygodniu przynajmniej

sadecka napisała:

> A powiedz - naprawde spodziewasz sie rezultatów po czyms takim? Nie lepiej
            > pozbawic sie z góry złudzen, że tłuszcz zniknie od czarodziejskiego podciśnieni
            > a
            > i iść po prostu poćwiczyc na siłownie? Wyjdzie taniej, a efekty naprawde będą
            > lepsze - i długotrwałe, bo wytopisz tłuszcz, nie tylko wode...
    • trako123 Re: Gdzie w Krakowie vacu well , urządzenia body 11.12.09, 22:23
      Ruczaj - ul.Szwai 16 Vacu Plus.
      Tam maja uzadzenia Vacu Space
      • sarawi Gdzie w Krakowie vacu well , urządzenia body space 12.12.09, 17:55
        w Podgorzu, na Kazimierzu. Salon ESTETKA.
        Efekty takie sobie, ale cellulit znika.
    • madix1 Re: Gdzie w Krakowie vacu well , urządzenia body 12.12.09, 18:51
      Kurdwanów, ul. Wysłouchów:
      www.studiofit.com.pl/
      www.azik.pl/
    • gazeta_mi_placi Re: Gdzie w Krakowie vacu well , urządzenia body 12.12.09, 22:22
      Na ul.Racławickiej (chyba 28 lub 27).
    • alkaa121314 Re: Gdzie w Krakowie vacu well , urządzenia body 26.04.10, 12:55
      Body Space masz na ul. Szwai na Ruczaju.
      Salon nazywa sie Vacu Plus i maja 4 maszyny w biezni.
      Moge smialo polecic.
      • sarawi Gdzie w Krakowie vacu well , urządzenia body 27.04.10, 09:18
        Chyba tez jest na Zawilej w Alstarze.
        Ale czy ja wiem czy jest sens? Dwa lata temu chodzilam, zuzylam 2
        karnety, nie zauwazylam efektow, cellulitu nigdy nie mialam, wiec
        tez nie wiem czy znika.
    • mali-na26 Re: Gdzie w Krakowie vacu well , urządzenia body 27.06.11, 13:05
      na monte cassino 6 (koło ronda grunwaldzkiego) maja teraz bieznie body space 2w1
      polecam
    • beata_tyszkielich New Midas 28.06.11, 10:26
      Ja polecam. Efekt po pierwszym zabiegu a po serii 8 rewelacja.
    • soldier-girl Re: Gdzie w Krakowie vacu well , urządzenia body 08.09.11, 16:17
      Przy Placu Inwalidów widziałam jak przejeżdżałam, że maja tam taki sprzęt. Ja chodziłam kiedyś na Śląsku, jak jeszcze tam mieszkałam, może nie tracić 20kg, ale na pewno skóra wygląda lepiej, sylwetka ma lepszy kształt i jest bardzo dobry na cellulit!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka