jestembond 23.04.09, 01:01 Na Krowoderskich Zuchów to przede wszystkim czyhają Strażnicy Miejscy z bloczkami mandatowymi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
liberpal Rozliczasz się z fiskusem? Uważaj na auto 23.04.09, 03:38 No cóż, takie są prawa wolnego rynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Rozliczasz się z fiskusem? Uważaj na auto IP: 192.16.134.* 23.04.09, 11:13 Na wolnym rynku to oni byli by z poobcinanymi lapami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: impega Ręce obcinać Kążdemu złodziejowi mendzie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.09, 07:28 sami juz nikogo nie obrobią a i chodzące kadłubki byłyby przestrogą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakuska.pl Re: Ręce obcinać Kążdemu złodziejowi mendzie. IP: *.236.spine.pl 23.04.09, 11:34 Gdyby nie było zapotrzebowania, nie byłoby złodziei. Proste. Ludzie mają świadomość, że kupują kradzione, ale co tam! Ważne, że taniej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr mirosław g. Rozliczasz się z fiskusem? Uważaj na auto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.09, 07:50 A mojej hondy nikt nie ukradnie bo ma inteligentny system rażenia prądem stałym z równoczesnym obustronnym uszkodzeniem rdzenia kręgowego. [Systemy ISR-PS oraz ROU-RS] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :LJL Rozliczasz się z fiskusem? Uważaj na auto IP: *.ghnet.pl 23.04.09, 08:15 Tak to jest jak cały XXI wiek na parkingu to chłop w przyczepie kempingowej i kasa fiskalna . Gdyby parking prowadziła profesjonalna firma wtedy kradzieże w stylu wjechał maluchem a wyjechał mercedesem nie byłyby możliwe. Są nowoczesne metody rejestracji osób wjeżdżajacych a przy wyjeździe identyfikacji .Wtedy na monitorze ukazuje sie obraz osoby która pozostawiła pojazd na parkingu .Jak są wątpliwości co do właściciela to ochrona robi stop . Najgorsze w tym jest ,że nie ma wyboru bo parking jest jeden a firma ma monopol i koniec , nic im zrobić nie można . Pewnie sami dzwonią na straż jak widzą ,że ludzie parkują poza parkingiem a nie pilnują przed gangsterami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OPPA Rozliczasz się z fiskusem? Uważaj na auto IP: *.ghnet.pl 23.04.09, 08:19 Swoją drogą to skandal,że pod urzędem , gdzie przyjeżdża tysiące petentów nie ma ogólnodostępnego parkingu .Jeżeli brak miejsca to powinno się powiesić za nie powiem co tego co wskazał lokalizacje dla tylu urzędów w tym miejscu. Hipermarkety pod parkingi wykupiły więcej terenu niż pod budynki bo myślą o klientach , a tutaj gamonie urzędasy myślą , ale tylko o sobie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JackD Re: Rozliczasz się z fiskusem? Uważaj na auto IP: 89.174.106.* 23.04.09, 08:51 dokładnie.... liczy się tylko własna dupa, a urzędnicy i tak maja wałsny zamykany szlabanem parking. Syty głodnego nie zrozumie. POzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
3cik <=-=-=-=-=---=-=-- 23.04.09, 09:25 Policja powinna łapać złodziei a nie zniechęcać kierowców do jeżdżenia autami. Odpowiedz Link Zgłoś
eliksir Rozliczasz się z fiskusem? Uważaj na auto 23.04.09, 10:11 Wszyscy w Polsce oburzeni jacy to zlodzieje zli i auta kradna, ale 90% jak potrzebuje czesci to jedzie na gielde albo zamawia na allegro. Kupujcie ludzie w sklepach, zniknie popyt na uzywane czesci to i mniej aut bedzie ginac. Moze nie tych luksusowych ktore zapewne znikaja za Bugiem, ale takich zwyklych, ktore nastepnego dnia po kradziezy mozna kupic na allegro w czesciach. Odpowiedz Link Zgłoś
and_nowak ZAWSZE uważaj na auto 23.04.09, 10:26 Mnie nigdy kieszonkowcy nie obrobili, a bywałem "obmacywany", widywałem wyraźnie sztuczny tłok. Wystarczy jedna prosta zasada: klucze i kasa w przednich kieszeniach spodni. I w razie czego ręka w kieszeni. W przypadku jeansów trudno jest zabrać taki fant nawet siłą. Oczywiście do takiej kieszeni nie wsadzimy PITa, czy dużego portfela wypchanego dokumentami o formacie paszportu. :-( Na to jest jeszcze jedna rada: schować ostentacyjnie kluczyki do kieszeni A, a potem np. "szukając chusteczki" przełożyć do kieszeni B. I jeszcze jedna rada: niektórzy po zaparkowaniu chowają radio do schowka, teczkę do bagażnika itd. GŁUPOTA! Schowaj fanty, ZANIM zaparkujesz! W przypadku teczki oznacza to schowanie przed wyruszeniem w drogę. Odpowiedz Link Zgłoś
pluszsz Re: ZAWSZE uważaj na auto 23.04.09, 12:02 and_nowak napisał: > I jeszcze jedna rada: niektórzy po zaparkowaniu chowają radio do schowka, teczkę do bagażnika itd. GŁUPOTA! > Schowaj fanty, ZANIM zaparkujesz! W przypadku teczki oznacza to schowanie przed wyruszeniem w drogę. --------- Jeżeli złodziej chce okraść samochód (bo sobie upatrzył), to schowek i tak sprawdzi, do bagażnika zajrzy (a obserwuje cie wcześniej). Nieważne wiec kiedy schowasz - jeżeli tam chowasz. Ważne jest, żeby nie były na wierzchu, bo "okazja czyni złodzieja" - nie widać, nie będzie próbował. Takie okazyjne kradzieże są najczęstsze. Odpowiedz Link Zgłoś
naprawdetrzezwy Jaskiniowcy! 23.04.09, 10:36 "- Zdarzyło się, że kieszonkowiec razem z kluczykami do auta wyciągał z kieszeni kurtki też bloczek parkingowy." Bloczek cementu? Wapienia? Marmuru? Nie mogą dać papierka? ;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feliks d Rozliczasz się z fiskusem? Uważaj na auto IP: *.adsl.inetia.pl 23.04.09, 10:48 Co się dziwić , złodzieje w środku i na zewnątrz. A swoją drogą to policja opłacana z naszych PIT-ów mgła by przypilnować tych parkingów, szczególnie ,że znają złodziei. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Rozliczasz się z fiskusem? Uważaj na auto IP: 213.134.152.* 23.04.09, 10:58 Wot, zuchy. Krowodorskie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podatnik Rozliczasz się z fiskusem? Uważaj na auto IP: *.gprs.plus.pl 23.04.09, 11:09 4 zl za pol godziny parkingu z ryzykiem kradziezy auta - super oferta. A darmowa zatoczka parkingowa naprzeciw urzedu w calosci zarezerwowana na postoj 10 TAXI na ktoorej co najwyzej stoja trzy jest najczesciej kontrolowanym przez straz miejska parkingiem w Krakowie a moze nawet w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: am Re: Rozliczasz się z fiskusem? Uważaj na auto IP: *.compower.pl 24.04.09, 17:38 dwa razy tam zaparkowałem, za drugim razem taksówkarz mi zwrócił uwagę, że to nie parking. co prawda był niemiły, ale z dwojga złego lepszy niemiły taksówkarz, niż strażnik miejski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paco Dwa razy okradziony w jeden dzień!! IP: 195.117.127.* 23.04.09, 11:26 Co za kraj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prof Rozliczasz się z fiskusem? Uważaj na auto IP: 203.110.240.* 23.04.09, 11:36 ladna historia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observer No fakt, trzeba uważać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.09, 13:47 Ja mam sposób. Kluczyki mam na smyczy, robię pętęlke na szlufce od spodni i dopiero do kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Rozliczasz się z fiskusem? Uważaj na auto IP: 213.134.179.* 23.04.09, 16:52 tylko gdzie wtedy jest policja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kloda Może parkingowy?! IP: *.net.autocom.pl 24.04.09, 02:50 Swoją drugą tyle aut ukradziono z tego samego parkingu a nikt nie postanowił sprawdzić parkingowego? Przecież to pierwsza myśl jaka się nasuwa Odpowiedz Link Zgłoś