Dodaj do ulubionych

Ranking liceów: Małopolska goni Kraków

IP: *.chello.pl 25.04.09, 22:30
Tajemnica V-LO to specjalizacja. Liczą się tylko przedmioty zdawane
na maturze. Reszta to Michałki, niezależnie co to jest. A Michałki
to DNO. To tak, jakby bokser rozwijał tylko bicepsy i pięści. Z
pozostałych części ciała: gęba, piersi, tułów, trenuje się tylko
wytrzymałość na bicie. Nóżki - tylko po to żeby był skoczny, i
potrafił uciekać gdy biją. Powstaje karykatura, w normalnym życiu
może sobie poradzi, ale średnio.
Obserwuj wątek
    • Gość: galgo Re: Ranking liceów: Małopolska goni Kraków IP: *.autocom.pl 25.04.09, 23:27
      A w Anglii uczniowie wybierają przedmioty w wieku 14 lat. Obowiązkowy jest tylko
      język angielski i wychowanie fizyczne.
    • 3cik <---------------------------. 26.04.09, 00:28
      Dowody drogi Watsonie, DOWODY!
    • Gość: Listekklonu Gratulacje dla V LO! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 09:05
      Po raz kolejny.
    • Gość: lol Ranking liceów: Małopolska goni Kraków IP: *.ghnet.pl 26.04.09, 09:36
      Tylko gdzie jest ten ranking?
      • Gość: dcky Re: Ranking liceów: Małopolska goni Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 18:02
        no właśnie, szukam i szukam i nigdzie go nie widzę...
      • Gość: zxcgvh Re: Ranking liceów: Małopolska goni Kraków IP: *.adsl.inetia.pl 10.05.09, 20:16
        miasta.gazeta.pl/krakow/1,35803,6539647,Ranking_liceow__Malopolska_goni_Krakow.html
        - po lewej stronie są odnośniki
    • Gość: necklace Ranking liceów: Małopolska goni Kraków IP: 78.131.137.* 26.04.09, 10:12
      właśnie skończyłam V- w tej szkole panuje kult Olimpijczyków, pytanie tylko-co z
      resztą? Nie można zapomnieć, że uczy się tutaj ponad 900 osób i mogę zapewnić,
      że wcale nie jest tak fantastycznie
      • Gość: abdulgdur Re: Ranking liceów: Małopolska goni Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 12:04
        ja skończyłem V LO 2 lata temu, muszę przyznać ze olimpijczykiem nie byłem a
        mimo to i świetnie się bawiłem i wiele nauczyłem i mature dobrze zdałem i
        dostałem się na studia na jakie chciałem, więc nie mam co narzekać, szczególnie
        że chyba jestem jedynym człowiekiem w czasie trwania III RP któremu pozwolono
        powtarzać klase. No cóż miałem problemy, pogubiłem się trochę, a mimo to grono
        pedagogiczne dało mi drugą szanse. A rzadko zdarza się żeby w szkołach o dużo
        mniejszej "renomie" takie drugie szanse były dawane. A "renoma" to śmieszne
        słowo, zawsze w piątce smialiśmy z określeń "elyty" :) i to śmialismy się razem
        z olimpijczykami, prawie zawsze świetnymi ludźmi. Ale słyszałem też, że wiele w
        moim liceum się zmieniło, zmieniało się już kiedy kończyłem mój 4 letni okres
        pobytu w liceum, ale zmiana klimatu szkoły w dużym stopniu zalezy od uczniów
        którzy do niej przychodzą. Nauczyciele czesto do dawna już tam pracują, więc
        jakiekolwiek zjawiska nieprzyjemne jak konflikty czy wyścig szcurów (którego nie
        odczułem) czy tez kult olimpijczyków nie biorą się z powietrza, a na pewno nie
        są wyłączną winą nauczycieli, co najwyżej jest to ich reakcja na nowych uczniów.
    • Gość: coca-cola Ranking liceów: Małopolska goni Kraków IP: *.zax.pl 26.04.09, 10:16
      Dżizas, a gdzie moje LO? <załamany> hehe... A ja sobie chodzę na
      lajcie do najstarszego LO w NH liceum i przynajmniej atmosfera jest
      na luzie, a maturę zdaję rozszerzoną z biologii, więc może iść w
      parze luzacki klimat i dobre nauczanie.
    • 2_sara Ranking liceów: Małopolska goni Kraków 26.04.09, 13:06
      A ja gratuluję drugiego miejsca I LO,mojej dawnej ,przezacnej szkółce:))
      • Gość: am Re: Ranking liceów: Małopolska goni Kraków IP: *.net.autocom.pl 26.04.09, 15:54
        szkole kujonów .. =P
        • Gość: max Re: Ranking liceów: Małopolska goni Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 16:12
          zazdrość to brzydka cecha !!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: gość Ranking liceów: Małopolska goni Kraków IP: *.eu 26.04.09, 17:52
      > Renomowane krakowskie licea gonią szkoły z małych miejscowości.
      Pani redaktor najwyraźniej ma problemy ze stroną bierną i czynną czasowników...
    • Gość: miszczu Ranking liceów: Małopolska goni Kraków IP: *.chello.pl 26.04.09, 18:38
      Myle sie czy ta super elytarna szkoła nr V miesci sie w tym budynku ktory jakies
      2 lata temu wygladał jak więzienie połączone ze scianą pełną grafiti ? Wszystko
      było tak zamalowane ze nie mozna było odróżnić drzwi od scian :D teraz kozaki bo
      odmalowali "piekną fasade"
      • Gość: mimi Re: Ranking liceów: Małopolska goni Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 19:57
        Pomyliło Ci się.
    • Gość: absolwentmatura'08 VII PLO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 20:11
      Gratulacje dla Pan Ebel, Fuerst oraz Pana Rzehaka!
      • wu67er dziękuję 29.04.09, 17:36
        dzięki za dobre słowo...
        W.R.
    • Gość: macius Rabka-Zdrój IP: *.chello.pl 27.04.09, 21:42
      Jeśli chodzi o Rabkę-Zdrój i 1 miejsce w Małopolsce to pozostaje pogratulować
      Pani Wiesi Nawrot :)
      • Gość: ja Re: Rabka-Zdrój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.09, 13:11
        a co tylko ona uczy polskiego w całej Rabce??
    • Gość: Ja Ranking liceów: Małopolska goni Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.09, 13:12
      Jak można zdobyć średnią z matury 102,61 gdy najwyższy wynik na maturze to
      100???????
    • Gość: gosc Re: Ranking liceów: Małopolska goni Kraków IP: *.anonymouse.org 08.05.09, 16:05
      Szkoła opętana żądzą rankingów i liczby olimpijczyków.Wszystko
      podporządkowane rankingom,rankingi na czele,przeslaniają
      wszystko.Uczeń nie jest wazny,wazny jest ranking.
    • Gość: ania z rabki Ranking liceów: Małopolska goni Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.09, 01:10

ten ranking to LIPA!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka