Gość: Hela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.03, 18:42 Czy nie wie ktoś czy w MPK są wolne etaty dla sprzontaczek. Prace mógłby podjonc mój Henek w harakterze struża. A czy dla dziecek można dostać wolne bilety. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ADAŚ Re: Zapytanie dla formowiczów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.03, 18:46 Oj Hela Hela - najpierw nauczyć się trzeba ortografii !!! Odpowiedz Link Zgłoś
pavlack Re: Zapytanie dla formowiczów 07.12.03, 18:47 Otrzyfiście ze tag. Moszna siem zatródnidź do sprzontania ałtobósuw albo tramwajuf. Ale praca w tramfajach jezd tródniejża bo czeba siem wspinadź po wysogich schodach, a ałtobózy som nizgopodłogofe i łatfiej siem do nich wchodzi. A darmofyh biletuf dla dzieciek nie ma. A na poczontek proponóje kópidź słofnig ortograwidżny! ROTFL :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hela Re: Zapytanie dla formowiczów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.03, 18:52 Jak trza to sie wespne. A ile dają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meg Re: Zapytanie dla formowiczów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.03, 19:08 Rany Hela skąd Ty się urwałaś hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hela Re: Zapytanie dla formowiczów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.03, 19:12 Magdaleno ty tesz spszontasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meg Re: Zapytanie dla formowiczów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.03, 19:15 Nie wiem do kogo mówisz, bo ja Magdaleną nie jestem ;-D Ale i tak odpowiem Ci na Twoje pytanie: tak czasem sprzątam.... swój pokój hihihi (Kobito ortografii się naucz :-D) Odpowiedz Link Zgłoś
hermenegilda_jaga Re: Zapytanie dla formowiczów 07.12.03, 20:00 > (Kobito ortografii się naucz :-D) hehe, dokladnie hela, mikolaj Ci slownika poskąpił??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouset Re: Zapytanie dla formowiczów IP: *.ghnet.pl 07.12.03, 20:31 Chyba Małgorzato, ale zburaczało to foróm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hela Re: Zapytanie dla formowiczów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.03, 20:41 Mówili ze s komputera sie mozno wszystkigo dowiedziec. Szkole to mom skonczono wszystkie klasy a i kursa zawodowe. Moja ortografio jest stary daty. Pawlaczek to dopiro pisze ale wszystko je zrozumiałe. A na bocznicy na gównym w Krakowie to były wysokie schody. Ale mnie interesuje robota na chali w cieple. Koncze bo szkoda piniendzy. Niech se dziecka pograjo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus Re: Zapytanie dla formowiczów IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 08.12.03, 02:33 Czyżby Jot Dwadzieścia Trzy? ROTFL PRZYPOMINAM POSTULATY VOITHA I MOJE!!! Pzdr. LOKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meg Re: Zapytanie dla formowiczów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.03, 10:26 Gość portalu: Locutus napisał(a): > Czyżby Jot Dwadzieścia Trzy? Szczerze mówiąc mnie też się tak wydaje... ;-) Pozdrawiam Meg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hela Re: Zapytanie dla formowiczów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.04, 18:14 Dafno mnje tu nie było. To co z tom robotom? Jest czy nima? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kermitou Otpowieć dla forómowiczki bes słofnika IP: *.net.autocom.pl 08.03.04, 19:58 Nie kópiłaź se słofnika i nikt cie nie powje co z tom robotom bo my cie nie rozómieć.My rozómieć tylko ci kturzy muwić normalny jezik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gicek Re: Otpowieć dla forómowiczki bes słofnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.04, 21:11 To jest głupsze niż wybryki nnn ,dziwie się że odpowiadacie A propo nawet nie śmieszne bo w spółkach MPK sprzątają babki po maturach i po technikach ,nie mają nic do gadania takie czasy-BEZROBOCIE TOTAL Odpowiedz Link Zgłoś