boederman 16.05.09, 15:16 Trzymam kciuki za Marsz Tolerancji... Nie rozumiem, czemu niektorym ludziom przeszkadza homoseksualizm... Byl, jest i zawsze bedzie... Jest czescia naszej kultury i tradycji, od starozytnosci po XXI wiek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ergo12 Marsz Tolerancji i kontrmanifestacje w Krakowie 16.05.09, 15:17 Geje trzymajcie sie!! Odpowiedz Link Zgłoś
zmario74 i ty też tutaj? 16.05.09, 15:31 przeciwaga mile widziana zresztą jak to w przyrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 I tym sposobem marsz sie zakonczyl :)))) 16.05.09, 16:12 Facet ,ktory to pisal musi byc niedouczony albo infantylny :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
zmario74 Re: I tym sposobem marsz sie zakonczyl :)))) 16.05.09, 16:27 kolego, musisz komentować wszystko co się rusza? Ten post, jak się nie domyślasz był kierowany do gościa, który wie o co chodzi ... won Odpowiedz Link Zgłoś
zmario74 Re: I tym sposobem marsz sie zakonczyl :)))) 16.05.09, 16:30 i nie zachowuj się jak pies który zjada własny ogon ... mam nadzieję, że zakumasz Odpowiedz Link Zgłoś
arius5 Typowy polski syf, jakby geje komus przeszkadzali 16.05.09, 16:17 Paru psycholi narobilo rabanu przeciwko gejom zeby odwrocic uwage od siebie a glupie ludziska sie podniecaja, jakby bylo czym :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NOP najwieksza flaga Zakazu Pedalowania IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.05.09, 15:44 i40.tinypic.com/vglqol.jpg 100m2 :) Odpowiedz Link Zgłoś
boederman Re: najwieksza flaga Zakazu Pedalowania 16.05.09, 15:55 Leczysz swoje fobie?? a jednak rozmiar ma znaczenie?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NOP Re: najwieksza flaga Zakazu Pedalowania IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.05.09, 16:11 Leczyć to można kompleksy. Widać nie znasz znaczenia słów jakich używasz. Za dużo wciskania parówki w kakao widać rzuciło Ci na mózg :) Największa flaga Zakazu Pedałowania i40.tinypic.com/vglqol.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
boederman Re: najwieksza flaga Zakazu Pedalowania 16.05.09, 16:15 heheh, jestes rozkoszny, buziak Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: najwieksza flaga Zakazu Pedalowania 16.05.09, 18:45 A ty co? Niezbyt Ogarnięty Pan? Fobie można leczyć jak najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wszczebrzeszyn Re: najwieksza flaga Zakazu Pedalowania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.09, 16:20 Tego nigdy nie zczaję... Czemu "wstręt" przez homosiów jest definiowany jako "strach"? Zamiast "homofobia" powinno być "homofastidium" albo coś w tym stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
boederman Re: najwieksza flaga Zakazu Pedalowania 16.05.09, 16:29 Bo to jest strach, strach przed innoscia... Homofobi boja sie rozmow z gejami, boja sie odrzucenia ze swojego obecnego nietolerancyjnego srodowiska. Pewnie tez mysla, ze moga sie tym zarazic, a to przeciez strach. Odpowiedz Link Zgłoś
tw.zenek [...] 16.05.09, 16:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: najwieksza flaga Zakazu Pedalowania IP: 79.110.196.* 16.05.09, 16:56 > Bo to jest strach, strach przed innoscia... Jeśli tu jest jakiś strach to raczej strach przed utratą świata, jaki przejęliśmy od naszych rodziców. To co przekażemy naszym dzieciom będzie śmiechu warte... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbig1113 Re: najwieksza flaga Zakazu Pedalowania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.09, 22:06 Myślisz że w świecie jaki przyjęliśmu od rodziców nie było homoseksualistów? Można ich (gejów) lubić lub nie ale, niestety, trzeba sobie zdać sprawę że są zjawiskiem naturalnym i trzeba jakoś z tym żyć. Co przekażemy swoim dzieciom nie zależy od tego czy po ulicach chodzą geje, lesbijki, nopy czy jeszcze ktoś inny. To zależy tylko i wyłącznie od nas. Jeżeli mamy coś wartościowego do przekazania to nie obawiajmy się że przez paradę tych czy innych to zginie. Chyba że sami nie posiadamy niczego wartościowego. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz Pederastia jest tak naturalna jak dżuma i cholera 17.05.09, 01:06 I tak samo pożyteczna. Odpowiedz Link Zgłoś
waldemar591 Re: najwieksza flaga Zakazu Pedalowania 16.05.09, 18:47 boederman napisał: > Bo to jest strach, strach przed innoscia... Homofobi boja sie rozmow > z gejami, boja sie odrzucenia ze swojego obecnego nietolerancyjnego > srodowiska. Pewnie tez mysla, ze moga sie tym zarazic, a to przeciez > strach. _______________________________________________________________________ To co napisałeś, to są propagandowe komunały homo-lobby. Prawda jest nieco mniej skomplikowana i bardziej prozaiczna: Normalny człowiek nie BOI się gówna, natomiast nie weźmie go raczej do ręki, ponieważ się go BRZYDZI, pomimo iż gó... jest nieodłączną częścią życia. Odpowiedz Link Zgłoś
waldemar591 Homofobia nie istnieje 16.05.09, 20:16 boederman napisał: > Bo to jest strach, strach przed innoscia... Homofobi boja sie rozmow > z gejami, boja sie odrzucenia ze swojego obecnego nietolerancyjnego > srodowiska. Pewnie tez mysla, ze moga sie tym zarazic, a to przeciez > strach. _______________________________________________________________________ Parlament Europejski 18 stycznia 2006 w rezolucji "w sprawie homofobii w Europie" stwierdził "homofobię można zdefiniować jako nieuzasadniony lęk i niechęć wobec homoseksualizmu oraz osób homoseksualnych, biseksualnych i transseksualnych, oparte na uprzedzeniach podobnie jak rasizm, ksenofobia, antysemityzm i seksizm". [Rezolucja Parlamentu Europejskiego w sprawie homofobii w Europie] "Parlament Europejski, jak wiadomo, to rodzaj cygańskiego taboru, wędrującego miedzy Strasburgiem i Brukselą z całym kosztownym inwentarzem, no i oczywiście – z deputowanymi, którzy w pocie czoła pracują tam nad ustalaniem zawartości tłuszczu w jogurcie i temu podobnymi zagadnieniami. W takiej sytuacji pojawiają się u ludzi rozmaite pokusy, wśród nich również i ta, by porządkować sposób myślenia innych ludzi, narzucając im różne definicje. Prawdopodobnie w ten sposób doszło do sformułowania definicji „homofobii”, która następnie została użyta we wspomnianej rezolucji. „Maleńcy uczeni” z Parlamentu Europejskiego wykombinowali sobie, że homofobia to „nieuzasadniona niechęć” do homoseksualizmu i homoseksualistów. Ta definicja jest najlepszym dowodem, że „homofobia” tak naprawdę nigdy nie istniała, nie istnieje i dzięki Bogu prawdopodobnie istnieć nie będzie, ponieważ niechęć do homoseksualizmu jest w każdym przypadku jak najbardziej uzasadniona. Osoby, które taką niechęć odczuwają, mają do homoseksualizmu po prostu wstręt fizyczny, rodzaj spotęgowanego obrzydzenia, którego pochodzenie i rola dają się łatwo objaśnić fizjologicznymi mechanizmami służącymi zachowaniu gatunku. Jeśli u homoseksualistów takie fizjologiczne mechanizmy są wyłączone, to jest to bardzo silny argument, za tym, iż homoseksualizm jest dewiacją. W normalnym XIX wieku, kiedy jeszcze socjaliści nie zdążyli sprostytuować nauki, nigdy nie doszłoby do uznania przez Światową Organizację Zdrowia, że homoseksualizm nie jest dewiacją przede wszystkim dlatego, że nikomu nie przyszedłby do głowy pomysł powoływania takiego biurokratycznego dziwoląga, po drugie – że nikomu wtedy nie przyszłoby do głowy, by naukowe prawdy ustalać przez głosowanie, i po trzecie – że wtedy nauka jeszcze nie poddała się terrorowi politycznej poprawności i badacze po prostu ogłaszali wyniki swoich badań, nie czekając na zatwierdzenie ich przez michnikowszczyznę. Jeśli zatem potępianie, a nawet zakaz „homofobii” potraktować serio, to trzeba by dojść do wniosku, że chodzi tu o zmuszenie wszystkich ludzi odczuwających do homoseksualizmu uzasadniony wstręt, o stłumienie tego uczucia, a przynajmniej – o zmuszenie ich do starannego ukrywania go. Krótko mówiąc – że chodzi tu o zmuszenie miliardów ludzi do zadania gwałtu swoim naturalnym odruchom i ograniczenie im swobody manifestowania własnych uczuć. W obliczu takiej uzurpacji żaden normalny człowiek nie może pozostać obojętny, więc nic dziwnego, że im bardziej lobby homoseksualne usiłuje tym swoim zuchwałym urojeniom nadawać rangę norm prawnych, tym silniejszy budzi to opór i sprzeciw, i tym większa rodzi się niechęć wobec homoseksualistów. Czy jest ona „nieuzasadniona”? Nic podobnego! Uzasadniona jest jak najbardziej. Normalny człowiek zawsze odczuwa niechęć wobec każdego, kto usiłuje go zmusić do aprobowania czegoś mu wstrętnego, a przynajmniej – do udawania takiej aprobaty. Homoseksualiści powinni zrozumieć, że siejąc taki wiatr, prędzej czy później zbiorą burzę. Jeśli sami nie chcą tego zrozumieć, trzeba im to niezwłocznie dać do zrozumienia, w ich własnym interesie i uchronić ich w ten sposób przez zgubnymi następstwami ich butnej zuchwałości. Natomiast gremia, w rodzaju Parlamentu Europejskiego, uchwalające takie rezolucje, powinny być niezwłocznie przez rozgniewane europejskie narody rozpędzone, w imię higieny psychicznej." Odpowiedz Link Zgłoś
boederman Re: Homofobia nie istnieje 16.05.09, 20:46 Idz sie sam leczyc facet... Jestes przepelniony nienawiscia i strachem, wspolczuje Ci i zycze udanej terapii. Odpowiedz Link Zgłoś
waldemar591 Re: Homofobia nie istnieje 16.05.09, 21:03 boederman napisał: > Idz sie sam leczyc facet... Jestes przepelniony nienawiscia i > strachem, wspolczuje Ci i zycze udanej terapii. ______________________________________________________________________ Strachem??? Chyba sobie jaja (o ile wiesz, co to jest) robisz. :) Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz Bardzo słuszny i logiczny wywód. 17.05.09, 01:10 Nic dodać, nic ująć. Odpowiedz Link Zgłoś
2lkad1 Re: najwieksza zagadka homozaniepokojonych 17.05.09, 09:30 Panowie zaniepokojeni własnym wnętrzem ubierają się w czarne koszule, nie myją nóg, zakładają białe sznurówki do butów, tupią, krzyczą "bić pedałów", a potem, jak już się nawalą - obściskują się bez koszuli z czołowym pedałem z LPR, tfu, Libertasu na rynku w Lesznie. Tam wolno, nikt się nie domyśli co im w duszy gra. Tyle warte są te deklaracje łysych pałkarzy z Wszechpolactwa, NOP, albo innej NORy. A nie możecie po prostu? Gość portalu: wszczebrzeszyn napisał(a): > Tego nigdy nie zczaję... Czemu "wstręt" przez homosiów jest definiowany jako > "strach"? Zamiast "homofobia" powinno być "homofastidium" albo coś w tym stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodzic Zakaz Pedalowania w przedszkolach i w Teleranku IP: *.centertel.pl 16.05.09, 20:01 Tam min pedy wcisnęły się ze swoja propagandą !! Odpowiedz Link Zgłoś
extrafresh Re: Marsz Tolerancji i kontrmanifestacje w Krakow 16.05.09, 15:55 ergo12 napisał: > Geje trzymajcie sie!! ZA PITOKI! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZIEMNIAK Re: Marsz Tolerancji i kontrmanifestacje w Krakow IP: *.cable.ubr04.aztw.blueyonder.co.uk 16.05.09, 16:11 co jest z tym naszym biednym, umeczonym narodem, co to znowu za histeria antygejowska. Ludzie! dajcie sobie jus zpokoj - nie widzicie ze jestescie smieszni i po prostu glupi z tymi obsesjami. Ludzie sie kochaja, na Boga - przeciez mozna sie do nich usmiechnac, korona wam z lebkow nie spadnie, a i wy moze poczujecie sie lepiej. jak dlugo zamierzacie jeszcze tak sie cietrzewic i szarpac, ze ten kocha tego czy ta, a co w tym zlego???? kochaja sie - to juz powinno wam wystarczyc, to juz jest piekne. Odpowiedz Link Zgłoś
fc-inter Re: Marsz Tolerancji i kontrmanifestacje w Krakow 16.05.09, 16:42 Dobrze, że się kochają tylko niech nie nazywają swojej miłości normalnością. O to tylko chodzi. Homoseksualizm jest ZABURZENIEM, żaden parlament i jakiekolwiek głosowanie tego nie zmieni. Zgadzam się że trzeba im pomagać w życiu , terapie itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekarz Re: Marsz Tolerancji i kontrmanifestacje w Krakow IP: *.cable.ubr04.aztw.blueyonder.co.uk 16.05.09, 16:53 ej, filantrop - jak ty im chcesz pomagac w zyciu i jakie terapie zalecasz? gej - nie znaczy czlowiek uposledzony. Czesto sa na wysokich stanowiskach, pelnia odpowiedzialne funkcje, masz pewnie czesciej z nimi do czynienia niz ci sie wydaje. Gdyby lekarz onkolog uratowal zycie twojej zony przeprowadzajac skomplikowana operacje okazal sie gejem to co - zalowalbys, ze nie umarla? Bo teraz jest skazona reka "cioty"?! Odpowiedz Link Zgłoś
fc-inter Re: Marsz Tolerancji i kontrmanifestacje w Krakow 16.05.09, 17:09 To że ktoś zajmuje wysokie stanowisko nie oznacza, że ma zaburzenie. To samo dotyczy ludzi z np depresją, uzależnienia, zaburzenia osobowości. Niech sobie żyją tylko niech nie domagają się jakiś praw. A terapie? Nauczyć się, że seks jest w głowie a nie w rozporku. Dupa służy tylko srania to jest naturalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbig1113 Re: Marsz Tolerancji i kontrmanifestacje w Krakow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.09, 22:11 A może by się tak nie wpie...ć innym do łóżka? Odpowiedz Link Zgłoś
ed200816 Re: Marsz Tolerancji i kontrmanifestacje w Krakow 16.05.09, 16:52 nikt mnie nie przekona,że pedał to normalny typ.to zbok,którego trzeba leczyć.to,że W.H.O.pedalstwo nie uznaje jako chorobę nie świadczy o niczym.pokazuje tylko jakie wpływy ma pedalstwo w tym popieprzonym Świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Marsz Tolerancji i kontrmanifestacje w Krakow 16.05.09, 17:00 no jak premierzy są gejami, to sami siebie nie będą zwalczać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pierun Super w końcu Policja robi porządek z chuliganami IP: 81.15.147.* 16.05.09, 17:35 i faszystami. Fajne fotki :) Tolerancja to siła! Odpowiedz Link Zgłoś
chybawierzacy Wiadomo za co, ale z wrodzonej grze 16.05.09, 19:35 cznosci nie powiem. A tak nawiasem wydaje mi sie ze za malo skarzymy sie na molestujacych homoseksualistow, a sam pare razy w mlodosci bylem zaczepiany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja ble IP: 213.130.139.* 16.05.09, 21:25 narodowcy i wszechpolacy... Alez oni wszyscy zenujacy i brzydcy sa. Zal mi ich w sumie. Skromnie ubrani, zle dobrane kolory, tepe wyrazy twarzy. Do tego musza liczyc sie z kazdym groszem. Co im pozostaje w zyciu... Niech sobie krzycza i skacza. Niczego lepszego w swoim nedznym zywocie nie doswiadcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lex Re: ble IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 21:42 Gość portalu: ja napisał(a): > narodowcy i wszechpolacy... Alez oni wszyscy zenujacy i brzydcy sa. Zal mi ich > w > sumie. Skromnie ubrani, zle dobrane kolory, tepe wyrazy twarzy. Do tego musza > liczyc sie z kazdym groszem. Co im pozostaje w zyciu... Niech sobie krzycza i > skacza. Niczego lepszego w swoim nedznym zywocie nie doswiadcza. ot tepe polskie bydło... swinie i szumowiny do utylizacji.....schweine hund. Odpowiedz Link Zgłoś
fc-inter Nie udzialaj sie lepiej na tym forum , 16.05.09, 22:56 i idź sobie dziecinko na plotek.pl tam oceny lini Muchy czy nowych trampków Wojewódzkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
fc-inter Nie udzielaj się więcej na tym forum 16.05.09, 22:58 i idź sobie dziecinko na plotek.pl tam są oceny koszulki Muchy czy nowych trampków Wojewódzkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
zgr-edo kij wam w oko, szamańska mać 16.05.09, 23:40 kiedyś was rozliczą z tej samowoli Odpowiedz Link Zgłoś
and_nowak Z jednym mieli rację 17.05.09, 01:46 "Chłopak i dziewczyna normalna rodzina" - z tym się zgodzę. Przy całej niechęci do wszelkiej maści faszystów pełna zgoda! Dwóch gejów to NIE JEST NORMALNA RODZINA! Oni mają prawo do życia, w tym życia razem, ale nie są normalną rodziną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krol;l Re: Marsz Tolerancji i kontrmanifestacje w Krakow IP: 80.80.174.* 19.05.09, 12:51 Polska zawsze będzie Polską i nigdy na szczęście nic tego nie zmieni..tu tolerancji bez granic niema i wszelakie odmienności nie zostaną zaakceptowane..więc po co na marne się denerwowac i skakac sobie do gardeł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: der Re: Marsz Tolerancji i kontrmanifestacje w Krakow IP: *.spokonet.com 20.05.09, 06:51 dziwia sie matoly z MW i inni rasisci co skacza "kto nie skacze jest pedalem" ze tak malo ludzi chodzi na marsze tolerancji , ich logika . A jak maja chodzic jak takie matoly walą kamieniami ze az tyle policji musi byc? Ja sam poszedlbym na taki marsz tolerancji bo jestem ateista ale jak mam isc jak faszysci sa tolerowani a geje , ateisci , czarni i wszyscy inni nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daikatana Marsz Tolerancji i kontrmanifestacje w Krakowie IP: 77.236.0.* 16.05.09, 15:18 To co geje i lesby nazywają "miłością", tak naprawdę jest tylko pożądaniem i zamyka się tylko w sferze cielesności, fizyczności i seksualności... Nie mam tolerancji dla nich. Gdy byłem młodym chłopakiem to jeden z nich się w nachalny sposób do mnie dobierał i usiłował mnie zgwałcić, ale zasadziłem mu kopa między nogi i udało mi się uciec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mg36 Re: Marsz Tolerancji i kontrmanifestacje w Krakow IP: *.171.9.10.static.crowley.pl 16.05.09, 15:24 pewnie, najlepiej byłoby ubrać wszystkich tak samo i kazać to samo myśleć. Pamiętam jak raz dobierał sie do mnie jeden chłopak, zasadziłam mu kopa i się odczepił. od tej pory jestem lesbijką. CO TY PLECIESZ ZA BZDURY? LOL Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Re: Marsz Tolerancji i kontrmanifestacje w Krakow 16.05.09, 15:25 Oj chyba cie zgwałcił!I do dziś nie możesz tego zaponmieć!! Odpowiedz Link Zgłoś
boederman Re: Marsz Tolerancji i kontrmanifestacje w Krakow 16.05.09, 15:40 Wspolczuje Ci z calego serca, ale nie wiesz o czym piszesz. Prawo do milosci ma kazdy, rowniez gej. Twoje doswiadczenie spowodowalo traume w Twoim zyciu. Ja na szczescie mialem zupelnie inne doswiadczenia i jestem juz od 7 lat z moim chlopakiem. Milosc jest tylko jedna, a element fizycznosci jest jej czescia... no chyba, ze wierzysz w te bzdury o abstynencji seksualnej do czasu slubu... to niestety sredniowiecze. Gość portalu: Daikatana napisał(a): > To co geje i lesby nazywają "miłością", tak naprawdę jest tylko pożądaniem i > zamyka się tylko w sferze cielesności, fizyczności i seksualności... > Nie mam tolerancji dla nich. > Gdy byłem młodym chłopakiem to jeden z nich się w nachalny sposób do mnie > dobierał i usiłował mnie zgwałcić, ale zasadziłem mu kopa między nogi i udało > mi się uciec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daikatana Re: Marsz Tolerancji i kontrmanifestacje w Krakow IP: 77.236.0.* 16.05.09, 16:09 Ludzi, którzy poważnie traktują to w co wierzą i nie dają się nieść fali pożądliwości nazywasz "średniowiecznymi"! To bezczelne z twojej strony! Nie jestem katolikiem, ale w tym, że się nie idzie do łóżka z drugą osobą (płci przeciwnej) przed ślubem i nie prowadzi się życia przepełnionego orgietkami i zaliczaniem kolejnych partnerów widzę coś dobrego. Znam wiele takich przypadków, gdzie to, że jedna albo obie ze stron prowadziło intensywne życie erotyczne przed ślubem doprowadziło w końcu do rozpadu takiego małżeństwa (zaczęły się zdrady, niewierność)... Odpowiedz Link Zgłoś
boederman Re: Marsz Tolerancji i kontrmanifestacje w Krakow 16.05.09, 16:16 Good for you... dorosnij Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwy Re: Marsz Tolerancji i kontrmanifestacje w Krakow IP: *.Red-88-7-214.staticIP.rima-tde.net 16.05.09, 16:34 Czytam te komentarze i naprawdę nie mogę własnym oczom uwierzyć. Polska naprawdę cywilizacyjnie zatrzymała się na średniowieczu. Odpowiedz Link Zgłoś
kraq to w koncu by marsz tolerancji czy dewiacji??? 16.05.09, 16:55 nie dość, że zboczenie, to jeszcze obłuda. po co to mydlenie oczu jakąś tolerancją?? pomijając sprawę, że na te kilkaset osób w pochodzie złożyła się (według ilości uczestników): policja, gapie i dopiero sami zaintersowani. wielkie mi halo, gdyby nie media, to pies z kulawą nogą by się nie zainteresował grupką ludzi, którzy mają ochotę podemonstrować sobie w imię pukania kolegi w kakao. Odpowiedz Link Zgłoś
krawiec6661 Re: to w koncu by marsz tolerancji czy dewiacji?? 16.05.09, 18:24 Slyszalem, ze geje zwykle preferują stosunki "oralne", czyli krótko mówiąc wzięcie człona do gęby. Jestem hetero, ale nie rozumiem czym to się rózni od wylizania patelni lasce ??? :-D Ludzie, jeśli dla kogoś takie sprawy (do tego dotyczące obcych osób) są problemem to z wami jest coś nie tak. Szanujmy się nawzajem trochę, nikt nie jest doskonały, jeden gej, drugi cham, trzeci tchórz, snob, nerwus, pijak itd. Trzeba od razu ganiać drugiego ziomka-Polaka z siekierą? Poza tym można protestować przeciwko nie akceptowanym przez siebie zjawiskom pokojowo i w cywilizowany sposób np. popularyzując te wartości i zachowania, które uznajemy za właściwe. Przypuszczam, że skutek tez będzie lepszy niż rzucanie jajkami albo glanowanie przeciwnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbig1113 Re: to w koncu by marsz tolerancji czy dewiacji?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.09, 22:16 Naprawdę bardzo sensowny wpis. Szacunek. Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Cywilizacja śmierci... 17.05.09, 06:09 ...parada zboczków, cyrk frustratów, czemu toto nie wysłano na śmietnisko odpadów toksycznych, albo składowisko materiałów rozszczepialnych. Jaki sens w ewolucji może mieć homoseksualizm, jeżeli jego produktem finalnym jest śmierć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szymon28 Re: Marsz Tolerancji i kontrmanifestacje w Krakow IP: *.cmbg.cable.ntl.com 16.05.09, 19:08 ludzie jak wam sie wydaje ze na zachodzie jest taka tolerancja a u nas nie, to gowno wiecie, tez gejow nazywa sie pedalami, murzynow czrnuchami itd, itp, a swoja droga geje nie chca rownych praw i tolerancji tylko przywilejow, jak np. adopcja. do tolerancji nikogo zmuszac nie mozna i nie powinno sie tych spraw regulowac prawnie, mnie zwisa czy ktos jest gejem czy kosmita ale ja swojej heteroseksualnosci nie musza okazywac poprzez marsze itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbig1113 Re: Marsz Tolerancji i kontrmanifestacje w Krakow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.09, 22:20 Swej seksualności nie musisz okazywać przez marsze. Ale masz do tego prawo. Możesz demonstrować swą normalność (tak samo oni - swą inność), ale nikt ci nie dał prawa glanowania innych tylko dlatego że są inni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szymon28 Re: Marsz Tolerancji i kontrmanifestacje w Krakow IP: *.cmbg.cable.ntl.com 17.05.09, 11:07 jakiego glanowania innych czy ja kogos,, glanuje''; nie mozesz zakladac ze kadzy jest homofobem do poki udiwodni ze nie Odpowiedz Link Zgłoś
fanscarlett Re: Marsz Tolerancji i kontrmanifestacje w Krakow 16.05.09, 17:33 Gość portalu: Daikatana napisał(a): > Znam wiele takich przypadków, gdzie to, że jedna albo obie ze stron prowadziło > intensywne życie erotyczne przed ślubem doprowadziło w końcu do rozpadu takiego > małżeństwa (zaczęły się zdrady, niewierność)... A ja znam takie przypadki, gdzie brak tego bujnego życia erotycznego przed ślubem doprowadziło dokładnie do tego samego. Powody były dokładnie takie same... Odpowiedz Link Zgłoś
okrent9 Re: Marsz Tolerancji i kontrmanifestacje w Krakow 16.05.09, 22:28 Daikatana, czemu jesteś przekonany, że osoby homoseksualne "pozwalają się nieść fali pożądliwości" bardziej niż osoby heteroseksualne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehhhh "Dud" prosze ty sie juz nie wypowiadaj bozalczytac IP: *.betanet.pl 21.05.09, 11:53 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: Marsz Tolerancji i kontrmanifestacje w Krakow IP: 79.110.196.* 16.05.09, 16:55 > no chyba, ze > wierzysz w te bzdury o abstynencji seksualnej do czasu slubu... to > niestety sredniowiecze. Wolę to średniowiecze od nastolatek gzących się w kibelkach, tysiące skrobanek i epidemię AIDS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Marsz Tolerancji i kontrmanifestacje w Krakow IP: *.pools.arcor-ip.net 16.05.09, 18:41 AIDS jest choroba wszytskich nie gejow!!gdyby gejow nie bylo aids by byl rowniez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marajka Re: Marsz Tolerancji i kontrmanifestacje w Krakow IP: *.cityconnect.pl 16.05.09, 17:58 > To co geje i lesby nazywają "miłością", tak naprawdę jest tylko pożądaniem i > zamyka się tylko w sferze cielesności, fizyczności i seksualności... No to co? Boli cię to > Gdy byłem młodym chłopakiem to jeden z nich się w nachalny sposób do mnie > dobierał i usiłował mnie zgwałcić, ale zasadziłem mu kopa między nogi i udało > mi się uciec... JEDEN Z NICH. Wiesz ilu hetero chamsko dobiera się do kobiet? I co, mam nie tolerować facetów, bo bywają chamscy? Nie rozumiem co komu przeszkadzają te marsze? Rozumiem adopcje dzieci- bo dziecko potrzebuje matki i ojca. Ale przechodząc ulicami homo nikogo nie krzywdzą! Komuś to "przeszkadza"? Niech nie patrzy! Mnie przeszkadzają śmieci na ulicach. Dziwię się, że tym wszystkim narodowcom nie przeszkadzają, że na codzień nie latają po ulicach z workami na smieci i nie sprzątają tego, co brudzi polską ziemię:/ A już szczególnie irytowały mnie plakaty, głoszące, ze marsz przejdzie pod "papieskim" oknem. Czyżby franciszkańska należała tylko to KRK? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v Re: Marsz Tolerancji i kontrmanifestacje w Krakow IP: *.multi-play.net.pl 16.05.09, 18:19 a niechże sobie robią co chcą, jakoś nie wnikam co kto z kim uprawia. mierzi mnie tylko, że muszą z tym wychodzić na ulicę. jakoś nie widzę parad wielbicieli związków heteroseksualnych i nie ogarniam, dlaczego grupa ludzi koniecznie musi zrobić wielkie halo odnoście swoich preferencji ;]. a konkurencyjne demonstracje tylko dostarczają paliwa takim marszom tolerancji. serio, ludzie, sprawy ze swojej sypialni zostawiajcie dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Marsz Tolerancji i kontrmanifestacje w Krakow IP: *.chello.pl 17.05.09, 12:39 Ale mają prawo wyjść na ulicę, jak każdy. Konstytucja gwarantuje prawo do manifestacji, o ile nie ma charaktery np. faszystowskiego itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Marsz Tolerancji i kontrmanifestacje w Krakow IP: *.pools.arcor-ip.net 16.05.09, 18:38 gdy bylem mlodym chlopakiem pare razy babki w srednim i starszym wieku probowaly mnie wykorzystac seksualnie.Co za zboczency z tych hetero Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aika Re: Marsz Tolerancji i kontrmanifestacje w Krakow IP: *.ghnet.pl 17.05.09, 07:57 ale jakbyś ty się do panny dobierał to już ok, prawda? na pewno ty nie odczuwasz pożądania i cielesności, tylko darzysz miłością platoniczną panienki z plakatów.. ciekawe czy to twoja morda widnieje na zdjęciach tych podludzi z mw albo nop.. ci za to wyglądają na sferę cielesności i fizyczności! Odpowiedz Link Zgłoś
jaro_ss Marsz Głupoty i Sprzeciw Histerii 02.06.09, 06:22 Żeby to był prawdziwy marsz tolerancji, to bym nie miał nic przeciwko temu, ale to histeryczne wygłupy przeciw spokojowi społecznemu w imię jakiejś pierwszej lepszej banalnej ideologii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Znowu ci biedni ludzie krzycza o pomoc!! IP: 213.25.69.* 16.05.09, 15:23 Widziałem w tvn24. Oczywiscie właściwy komentarz, że tylko geje cacy a tamci to wszystko be. A wśród gejów oczywiscie antyklerykałowie z Racji, anarchia i lewactwo różnej maści. Ci nieszczęśliwi ludzie próbują zarazic swoją chorą ideologią. Najgorsze że media pisza takie bzdury na ten temat że głowa boli, że walcza o jakies prawa tak jakby ktoś im jakies prawa zabrał czy tez dyskryminował. Oni naprawde potrzebują pomocy Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Re: Znowu ci biedni ludzie krzycza o pomoc!! 16.05.09, 15:26 Ty też potrzebujesz pomocy! Odpowiedz Link Zgłoś
upierdek07 Re: Znowu ci biedni ludzie krzycza o pomoc!! 16.05.09, 15:39 fakt im trzeba pomóc - to jest chore Odpowiedz Link Zgłoś
japolak biedni ludzie 16.05.09, 16:01 Znowu winni Żydzi, cykliści i komuniści? Jestem heterykiem, mam 2 dzieci nie próbówki ani adopcji. Jako nastolatek w jakieś książce hinduskiego autora przeczytałem "nie uprawiaj seksu krzywdzącego innych". I tego się trzymam. Nikogo na siłę nie nawracam. Ale jeśli ktokolwiek by dziecko napastował, niezaleznie od jego światopoglądu, sutanny - zgłosze na policję ! Ale jeśli dwóch chłopaków, dzwie dziewczyny są na jakimś zdjęciu, pochodzie - jesli sam nie jestem molestowany, mnie to nie przeszkadza. Czy oni/one naprawdę muszą się ukrywać? Pamietne dla mnie słowa jakiegoś internauty. "Jeśli pozwolimy w Warszawie na 'Marsz równości' za rok na Nowy Świat inwalidy na wózkach wylezą" Odpowiedz Link Zgłoś
elucidator Ja to widze podobnie 16.05.09, 20:39 Ja to widze podobnie. I widze bardzo wyrazne podobienstwo do marszow syfrazystek na poczatku XX wieku, kiedy to tez reakcje byly podobne, ze to niby obrzydzenie bierze jak sie widzi demonstrujace kobiety, ze nie wypada, ze jak smia sie upominac o jakies prawa dla kobiet, ze po co sie z tymi durnymi pogladami obnosza, etc. No i dzisiaj jest rzecza oczywista ze kobiety maja takie same prawa jak mezczyzni. Za iles tam lat nawet i w zasciankwej Polsce bedza ludzie podobnie postrzegac homosksualistow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szymon28 Re: Ja to widze podobnie IP: *.cmbg.cable.ntl.com 17.05.09, 11:14 prosze napisz mi jakich praw nie maja geje w Polsce, bo ne slyszalem o zadnym przywileju dla heteroseksualistow, prawo jest dla wszystkich takie samo, a to ze nie moga adoptowac dzieci, wybacz ale natura chce zewby dziecko pochodzilo ze zwiazku m+k, poza tym to latwo mozna adopcje obejsc, ktos ci urodzi dziecko za kase Odpowiedz Link Zgłoś
elucidator Re: Ja to widze podobnie 17.05.09, 11:43 Na przyklad prawa do zawierania zwiazkow malzenskich i wszystkiego tego co jest z tym zwiazane, n.p. sprawy dziedziczenia, informacji medycznej o zdrowiu pacjenta, sprawy podatkow itd. Rownie waznym, o ile nie wazniejszym, problemem jest spoleczny ostracyzm, ktory moze sie odbyc na takich sprawach jak n.p. mozliwosc znalezienia pracy dla osob otwarcie homoseksulanych, oraz dosc powszechne podejrzewanie homoseksualistow o pedofilie co tez moze zamykac niektore zawody (n.p. nauczycielskie), itp. Co do prawa do adoppcji, to tez jestem przeciwko, ale tylko w takich krajach jak Polska, gdzie istnieje olbrzymie ryzyko ze takie dzieci beda zaszczute na smierc przez swoje pozarodzinne otoczenie. W krajach o wyzszym poziomie rozwoju cywilizacyjnego, n.p. w Szwecji gdzie mieszkam od bardzo wielu lat, zjawisko takie istnieje, i jakos nie slyszalem zeby ktokolwiek mogl wskazac na konkretne problemy u tych dzieci. Jedyna wystepujaca krytyka jest ogolnikowa (podobnie zreszta jak i twoja), ale bez konkretnych przykladow na konkretne problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szymon28 Re: Ja to widze podobnie IP: *.cmbg.cable.ntl.com 17.05.09, 14:45 zwecja to kraj do szpiku socjalistyczny, gdzie panstwo sprawoje kontrole nad wszystkim, wiec jak chcesz wyrazic opinie nie pasujaca do ogolu Odpowiedz Link Zgłoś
elucidator Re: Ja to widze podobnie 17.05.09, 15:45 Widze ze nic nie wiesz na temat Szwecji. Mieszkam od bardzo wielu lat, znam dobrze panujace to stosunki, i jakos zupelnie nie poznaje obrazu tego kraju ktory malujesz. Co do konstytucji, to ja zawsze mozna zmienic. W Szwecji tak uczyniono (od 1 maja 2009), i mowi sie tutaj o malzenstwach plciowo neutralnych. Jak sie chce to mozna. Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 senatorowie platformy przeciwni paradzie 16.05.09, 15:26 czegóż się po nich spodziewać innego? www.tvn24.pl/-1,1600522,0,1,senatorowie-przeciw-paradzie-gejow,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość [...] IP: *.xdsl.centertel.pl 16.05.09, 15:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo1600 Re: Marsz Tolerancji i kontrmanifestacje w Krakow IP: *.adsl.inetia.pl 16.05.09, 15:43 a może sam jesteś krypto-gejem? i nie zdajesz sobie z tego sprawy Odpowiedz Link Zgłoś
fanscarlett Czy jak jestem tolerancyjny i normalny... 16.05.09, 15:28 ...to coś jest ze mną nie tak? Bo zgodnie z tym co się dziś dzieje w Krakowie zaprzeczam sam sobie...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
jantar15 Re: Czy jak jestem tolerancyjny i normalny... 16.05.09, 16:40 jest z Tobą wszystko OK...i tak samo będzie, gdy będziesz (może) kiedyś równie tolerancyjny wobec parady pedofilów, zoofilów i innych wynaturzeń... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nestea Owszem IP: 77.236.0.* 30.01.10, 16:16 Owszem, ponieważ nie można być tolerancyjnym wobec czegoś nienormalnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antoniszczak Płacą ci za odgrzewanie IP: *.multimo.pl 30.01.10, 21:11 durnych wątków po pół roku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldezmur [...] IP: *.dip.t-dialin.net 16.05.09, 15:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
boederman Re: Marsz Tolerancji i kontrmanifestacje w Krakow 16.05.09, 15:52 No nie, mijasz sie z prawda... homoseksualizm to nie choroba i nie porownuj tego do pedofilii... Pedofile wykorzystuja ograniczona swiadomosc dziecka co jest naganne i powinno byc karalne, w homoseksualizmie nikt nie wykorzystuje nikogo na sile, jesli dwoch chlopakow/dwie dziewczyny chca byc razem to jest to tylko ich wybor. Homoseksualizm jest czescia naszej tradycji i kultury, wiekszosc hiszpanskich i wloskich artystow na przestrzeni wielu wiekow bylo albo homo albo bi, o nich tez uczyles sie w szkole. W starozytnosci zwiazki homoseksualne byly norma, kazdy mlody chlopak nalezacy do obywateli musial miec starszego patrona, ktory wprowadzal go w zycie oraz tajniki polityki itd. O tym oczywiscie nie mowi sie w szkolach, bo system edukacji jest typowo komunistyczny i przedstawia sie czlowieka odartego z jego warstwy emocjonalnej oraz socjologicznej. Spojrz w jaki sposob nauczyciele kaza w Polsce pisac notki biograficzne nt znanych pisarzy itd. Tylko najwazniejsze osiagniecia, nagrody, prace... nikt nie zwraca uwagi na zrodlo, z ktorego czerpal wene tworcza lub wydarzenia jego zycia, dzieki ktorym stal sie tym kim byl. Same etykietki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szymon28 Re: Marsz Tolerancji i kontrmanifestacje w Krakow IP: *.cmbg.cable.ntl.com 17.05.09, 14:47 wiec kiedy uczysz sie o tych wszystkich artystach, filozofach itd, czy informacja o tym czy jest on gejem czy nie jest ci do czegos potrzebna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Marsz Tolerancji i kontrmanifestacje w Krakow IP: *.cable.ubr12.brad.blueyonder.co.uk 16.05.09, 16:40 To sie pan lecz. I w miedzyczasie naucz sie pisac po polsku!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: Marsz Tolerancji i kontrmanifestacje w Krakow 16.05.09, 17:05 > sizofremia Co to jest za choroba? Bo nigdzie znaleźć nie mogę. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiamilko Marsz Tolerancji i kontrmanifestacje w Krakowie 16.05.09, 15:28 Nie bardzo rozumiem autorów powyżeszego artykułu. Mam wrażenie, że jego autorzy zrównują te trzy marsze. Poza tym więcej miejsca poświęcają tym, które promują zło, nienawiść wobec drugiego człowieka i nacjonalizm. To chyba nie najlepszy pomysł. Nie można pozwolić na to, aby marsze nienawiści były stawiane na równi z marszami propagującymi tolarenację i pokój. W normalnym kraju działalność takich organizacji jak NOP spotkałaby się z ostrą krytyką i wizytą w prokuraturze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KS Re: Marsz Tolerancji i kontrmanifestacje w Krakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 15:44 Jestesmy chyba normalnym krajem, popatrz na miss USA gdzie w jury zasiadal GEJ, to tak jakby w pilce noznej sedziowal ktos kto sie nie tylko nie zna, ale nie interesuje. Do tego w tym konkursie sprawa stosunku do mniejszosci miala istotna wage, dlaczego nie wiadomo. A miss kalifornii zostala anzwana glupia kur#a tylko dlatego, ze stwierdzila, ze malzenstwa gejowskie sa przeciw tradycji i zracji swoich pogladow jest an NIE. Przepraszam bardzo, ale byl to przyklad ograniczenia wolnosci mysli i wypowiedzi. Po slowach tego pana nie pojawily sie zadne przeprosiny. Dlaczego gej moze obrazac, a geja juz nie. Dlaczego obrazanie hetero jest normalne, a obrazanie homo to "nienawisc, faszyzm". Dlaczego mniejszosc seksualne musza miec dodatkowa ochrone prawna, przeciez kazdy rodzi sie i umiera rowny. Dlaczego homoseksualista nie rodzi sie rowny tylko ma dodatkowa ochrone. I jeszcze ostatnie wiekszosc ludzi naprawde nie interesuje zycie noce wspolbraci, gorzej juz, gdy domagaja sie oni nagle dziwnych praw i czuja sie dyskryminowani (bo wiadomo, ze ulubionym zajeciem katolika to rzucanie kamieniami w geja, a co miesiac rytualnie pala katolicy lesby na stosie, nie wspomne juz o tym, iz katolicy co 2 tygodnie sprawdzaja kto z kim spi, montuja w sypialniach polakow kamery by sie upewnic.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vaterland Re: Marsz Tolerancji i kontrmanifestacje w Krakow IP: *.adsl.wanadoo.nl 16.05.09, 18:29 Prosze, nie rob z siebie glupa. Gdyby hetero nie nazywali homo gatunkiem gorszym, to nikt by takiego marszu nie musial organizowac. Skoro tak ochoczo w Polsce wlazi sie czlowiekowi do lozka, to trzeba to napietnowac i pokazac ze taki problem istnieje. Przestan udawac, ze tak nie jest. "Dlaczego homoseksualista nie rodzi sie rowny tylko ma dodatkowa ochrone" - gdyby wszechpolaki zamiast golenia lbow zajeli sie czym pozytecznym, to moze homo zadnej ochrona nie bylaby potrzebna. Pomysl do cholery. Odpowiedz Link Zgłoś
elucidator Trafiles w sedno 16.05.09, 20:43 Gość portalu: Vaterland napisał(a): Trafiles w sedno piszac: "Gdyby hetero nie nazywali homo gatunkiem gorszym, to nikt by takiego marszu nie musial organizowac." Dokladnie o to chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
okrent9 Re: Marsz Tolerancji i kontrmanifestacje w Krakow 16.05.09, 22:44 Gość portalu: KS napisał(a): > Jestesmy chyba normalnym krajem, popatrz na miss USA gdzie w jury zasiadal GEJ, > to tak jakby w pilce noznej sedziowal ktos kto sie nie tylko nie zna, ale nie > interesuje To znaczy że kobiety w jury takich konkursów piękności to wszystko lesbijki? Odpowiedz Link Zgłoś
fc-inter Marsz Tolerancji i kontrmanifestacje w Krakowie 16.05.09, 15:31 Ja też trzymam ale za marsza normalności i tradycji. Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Re: Marsz Tolerancji i kontrmanifestacje w Krakow 16.05.09, 16:20 Lepiej trzymaj za podręcznik do gramatyki, to może nie będziesz pisał "za marsza". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Marsz Tolerancji i kontrmanifestacje w Krakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 16:37 Ku twej uciesz czlowiek zrobil literowke. Fajna zabawa, sczegolnie dzieci lubia wylapywac literowki i tym podobne bledy. Chyba wtedy sie lepsi czuja? [Rozumialbym, gdyby napisal cos w stylu: "gura"] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Marsz Tolerancji i kontrmanifestacje w Krakow IP: *.cable.ubr12.brad.blueyonder.co.uk 16.05.09, 16:46 To chyba dzieci, nieswiadome tego jak pisza, robia literowki... Odpowiedz Link Zgłoś
jethroxvi [...] 16.05.09, 15:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
boederman Re: STOP propagandzie homoseksualizmu 16.05.09, 15:42 Taaa.... najlepiej niech ogladaja jak ich ojciec alkoholik bije ich matke, a ona mowi, ze nic sie nie stalo... Odpowiedz Link Zgłoś
balrog008 Re: STOP propagandzie homoseksualizmu 16.05.09, 16:13 boederman napisał: > Taaa.... najlepiej niech ogladaja jak ich ojciec alkoholik bije ich > matke, a ona mowi, ze nic sie nie stalo... Wolisz, jak dziecko ma dwóch "ojców" alkoholików? Odpowiedz Link Zgłoś
arius5 Re: STOP propagandzie homoseksualizmu 16.05.09, 16:19 Dwoch facetow nie moze miec dzieci, czy Ty jestes glupi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: STOP propagandzie homoseksualizmu IP: *.cable.ubr12.brad.blueyonder.co.uk 16.05.09, 16:51 Dwoch facetow moze miec dzieci. Jesli tylko je adoptuja. Takze wtedy gdy zona opuszcza meza znalazlwszy sobie drugiego, a porzucony maz zostaje z dzieckiem i ma partnera. Odpowiedz Link Zgłoś
80c51 Re: STOP propagandzie homoseksualizmu 16.05.09, 20:51 Oni nie są bezpłodni. Chyba nie sugerujesz, że mialiby mieć dzieci ze sobą :O ? Odpowiedz Link Zgłoś
boederman Re: STOP propagandzie homoseksualizmu 16.05.09, 16:19 Przeczytaj ze zrozumieniem post powyzej mojego. Nie chce mi sie tlumaczyc. Nie wiem dlaczego masz problem z dzieckiem... nie o to chodzilo w tym poscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZIEMNIAK Re: STOP propagandzie homoseksualizmu IP: *.cable.ubr04.aztw.blueyonder.co.uk 16.05.09, 16:22 w pewnej sredniej szkole pod Paryzem jest uczennica, ktora ma dwoch tatusiow i swietnie sie uczy, wygrywa konkursy muzyczne i ma fajnego chlopaka. Nikt w szkole sie z niej nie smieje, albo smieja sie razem z nia, jak ona sama sobie ze swoich "starych" zartuje. Moja corka chodzi do tej szkoly i sie z ta dziewczyna przyjazni, bardzo czesto bywa u niej w domu i bardzo jej sie podoba taki artystyczny, zwariowany dom. jedna tata swietnie gotuje i piecze, drugi tata organizuje wypady narciarskie. W domu nie ma awantur, kazdy gra na jakims instrumencie, do tego domu garna sie wszyscy. czy ktos moze mi powiedziec gdzie tu patologia???? Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz [...] 16.05.09, 16:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: A kto przekaże tej dziewczynce wzorzec osobow IP: *.cable.ubr12.brad.blueyonder.co.uk 16.05.09, 16:54 Pederasta to nie znaczy homoseksualista. Ale w Polsce wielu ludzi jeszcze nie pojmuje tej roznicy. Edukacja, ludzie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
elucidator Bredisz 16.05.09, 20:52 Poducz sie. Pederastia to seksualne zainteresowanie doroslego mezczyzny chlopcami w wieku mniej wiecej 14-16 lat. Nierzadko wystepuje rownolegle z heteroseksualnoscia. Homoseksualizm to zinteresowanie doroslego osobnika _doroslym_ osobnikiem tej samej plci. Pederastia i homoseksualizm moze sie pokrywac ale nie musi, i czesto sie nie pokrywa. Innymi slowy, nie kazdy pederasta jest homoseksualista i nie kazdy homoseksualista jest pederasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puch4cz A co, jeśli ktoś ma tylko jednego rodzica? IP: *.dslextreme.com 16.05.09, 18:43 To też powinno być zabronione, no nie? Co za debilizm. Cały problem polega na pie*rdolniętych kretynach którzy wpajają swoim dzieciom nienawiść do homoseksualistów. A potem wyrastają z tych dzieci nopskie mendy które poza przemocą i nienawiścią nic w życiu nie osiągają. To są po prostu śmieci. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz Jak ktoś ma tylko jednego rodzica to jest problem 16.05.09, 18:53 losowy. Ale pederaści stwarzają taki problem umyślnie. No i demonstrują jej na codzień ohydny rodzaj zachowań seksualnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AllyGator Re: A co, jeśli ktoś ma tylko jednego rodzica? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 21:06 Zwróć uwagę ile przemocy i nienawiści jest w Twoim poście. Od lustra zacznij naprawę tego świata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: A co, jeśli ktoś ma tylko jednego rodzica? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 22:09 Nienawiści? Prawdy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Jak sobie zesumujesz ilość inwektyw... 16.05.09, 23:14 jakie użyłeś w swym tekście to łatwo dojdziesz do wniosku gdzie ta nienawiść się kryje naprawdę... __________ W stolicy ton nadaje Towarzystwo Wzajemnej Adoracji zdominowane przez bezczelnych telewizyjnych chałturników którym wydaje się że im bardziej będą wyszydzali tradycje, tym większymi będą światowcami. [red. S. Michalkiewicz] [...] Mam takie dziwne wrażenie jak gdyby ktoś ze scenariuszem, ale takim globalnym próbował przeformować całą naszą kulturę, która swój cywilizacyjny porządek wywodzi od chrześcijaństwa. To co jest dewiacją, to co jest złe, to co jest nienormalnością żeby temu nadać walor normalności, żeby to było standardem jakimś. Normalny widz który siada na fotelu w teatrze przede wszystkim widzi wulgaryzm językowy, widzi estetykę brzydoty. Tą estetyką brzydoty fascynują się dzisiaj aktorzy, reżyserzy. Szokuje się obscenami, promuje dewiację, niszczy się wartości zakorzenione w chrześcijaństwie. Człowiek zdegradowany do roli robaka albo śmiecia z którym obchodzą się gorzej niż z rekwizytem, człowiek sponiewierany bez godności. Kiedy przychodzi się do teatru i jeśli już jest rodzina prawdziwa a nie związek jednopłciowy (co się czasem jeszcze zdarza) to koniecznie pokazany w kontekście patologii. Dlaczego nie mogę obejrzeć rodziny normalnej? Dlaczego? Czy to jest w tej chwili już niedozwolone? Czy tego poprawność polityczna już nie dopuszcza? [T. Stankiewicz-Podhorecka] Odpowiedz Link Zgłoś
okrent9 Re: A kto przekaże tej dziewczynce wzorzec osobow 16.05.09, 22:50 wlodzimierz.ilicz napisał: > kobiety? > Sierotka Marysia z czytanki? > > To dziecko jest faktycznie prześladowane przez tych dwóch pederastów. > Brutalnie wypaczają jej psychikę. Zdaje się że "Ziemniak" nie napisał(a), że ta dziewczynka wygląda jak dziwadło na tle swoich rówieśniczek? Przecież nie żyje zamknięta w piwnicy! A tak w ogóle, to może byś uściślił, co to jest ten "wzorzec osobowy kobiety"? sposób ubierania się? skromne spuszczanie oczu po usłyszeniu komplementu? przekonanie, że spełnienie znaleźć może tylko jako biologiczna matka? może jeszcze rezygnując z pracy zawodowej po to, by obsługiwać swojego męża, którego co wieczór będzie musiała całować po stopach za to, że on ją łaskawie utrzymuje? Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz Wy, pederaści nawet nie wiecie co to jest kobieta 17.05.09, 09:07 Nic dziwnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktosiek Re: A kto przekaże tej dziewczynce wzorzec osobow IP: *.chello.pl 16.05.09, 23:08 Jola Rutowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
panpapaj Re: STOP propagandzie homoseksualizmu 16.05.09, 22:09 Na twoim miejscu zabronił bym chodzić tam córce. To może być dom schadzek dla zboczeńców i innych pedałów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: STOP propagandzie homoseksualizmu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.05.09, 01:01 Bla, bla, bla... Historyjka o szczęśliwej "homo rodzinie" To może ja napiszę o innej "pewnej rodzinie homo" tyle ze inaczej i czego by to miało dowodzić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezpośredni Re: STOP propagandzie homoseksualizmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.09, 11:37 boederman napisał: > Taaa.... najlepiej niech ogladaja jak ich ojciec alkoholik bije ich > matke, a ona mowi, ze nic sie nie stalo... JEJ WYBÓR ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: STOP propagandzie homoseksualizmu IP: *.cable.ubr12.brad.blueyonder.co.uk 16.05.09, 16:48 Ooo, okazuje sie ze jest nowe slowo: "pedrasta". A co ono oznacza, wiesz chociaz? Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz Pederaści z GW wycięci: Stop propagandzie 16.05.09, 18:34 homoseksualizmu. To już prawdziwy amok zboczeńców przeciw normalnym ludziom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus [...] IP: *.multi-play.net.pl 16.05.09, 15:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markus Re: Jestem z Krakowa i nie życze sobie parad dewi IP: *.superkabel.de 16.05.09, 15:42 Z zalami do babci Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Jestem z Krakowa i nie życze sobie parad dewi 16.05.09, 15:45 nawet pewnie nie wiesz krakus, ile masz znajomych w swoim otoczeniu gejów i lesbijek, i chyba dobrze, bo straciłbyś tych znajomych. Za to dziwię się im, że z takim doooopkiem jak ty się zadają :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fobia Re: Jestem z Krakowa i nie życze sobie parad dewi IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.05.09, 15:58 W pełni popieram. Niech sobie będą inni, niech mają przysłowiowe "obrane kijki", ale nie muszą pokazywać tego publicznie, przed normalnymi ludźmi. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Jestem z Krakowa i nie życze sobie parad dewi 16.05.09, 16:03 sprecyzuj normalność: napierd... kobiety przez faceta (żony), gwałcenie dzieci przez katolków, księży i inne nacje, plucie na wszystko co inne?! To jest normalność? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fobia Re: Jestem z Krakowa i nie życze sobie parad dewi IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.05.09, 16:10 Dlaczego w każdym prawie poście odwołujesz sie do KK? Każdy wie, że to ośrodek demoralizacji, zakłamania i syfu, księża to albo pedały albo pedofile, jeśli już są hetero to i tak nie dotrzymują zasady celibatu. Wracając: Normalność to dla mnie racjonalne myślenie, a racjonalnym dla mnie jest to, że dupa służy do srania. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Jestem z Krakowa i nie życze sobie parad dewi 16.05.09, 16:13 > dupa służy do srania. a buzia do jedzenia. Słyszałeś/aś o miłości francuskiej, następnym razem albo jej nie rób, albo nie pozwól sobie robić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fobia Re: Jestem z Krakowa i nie życze sobie parad dewi IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.05.09, 16:23 Podejdźmy z innej strony. Natura stworzyła cały proces kopulacji, by dać nam możliwość przedłużenia gatunku, stworzenia potomstwa mającego nasze geny, a zatem już nieco lepiej przystosowanego do warunków zewnętrznych niż my. Proces ewolucji mam nadzieje jest Ci trochę znany. Człowiek oczywiście stworzył więcej wariantów seksu, aby dawał więcej przyjemności np. seks oralny czy też analny. O ile w związku heteroseksualnym występować może i oralny i analny seks, który jest jedynie dodatkiem do seksu klasycznego (mającego na celu zapłodnienie), o tyle w parze homoseksualnej staje się on filarem, podstawą, a więc do zapłodnienia dość nie może. To chyba oczywiste. Podsumowując i tłumacząc tak, abyś zrozumiał: NORMALNOŚĆ TO ZGODA Z NATURĄ, a homoseksualizm przeczy po prostu jej prawom. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Jestem z Krakowa i nie życze sobie parad dewi 16.05.09, 16:28 > NORMALNOŚĆ TO ZGODA Z NATURĄ, a homoseksualizm przeczy po prostu jej No i widzisz, natura jest sprytniejsza od nas wszystkich, może sobie "pomyślała", że jak da wszystkim te same cechy, seksualność, to będzie nas za dużo. To taki naturalny hamulec, który jak widać działa, ale nie ogranicza im wolności do istnienia. A na pewno do manifestowanie swojej inności ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fobia Re: Jestem z Krakowa i nie życze sobie parad dewi IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.05.09, 16:34 To samo można powiedzieć o zoofilach, pedofilach, nekrofilach i całej reszcie dewiacyjnych degeneratów. Może oni też mają prawo do manifestowania? Odpowiedz Link Zgłoś
fanscarlett Re: Jestem z Krakowa i nie życze sobie parad dewi 16.05.09, 16:43 Zoofil, pedofil czy nekrofil nie zapyta swojego partnera o zgodę. Gej geja tak. Jeśli się chcą zabawiać ze sobą w swoim zaciszu niech im nikt tego nie zabrania, ale niekoniecznie muszą o swojej odmienności trąbić co parę miesięcy na ulicach. Takie moje zdane, dodam zdanie normalnie myślącego faceta. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Jestem z Krakowa i nie życze sobie parad dewi 16.05.09, 16:47 co kilka miesięcy jest Huragan lub trzęsienie ziemi itp. Dlaczego tego nie zabraniają? :D Bo to ich przerasta? Bo nie mogą zapanować nad tym, a to też tylko natura ;) > Zoofil, pedofil czy nekrofil nie zapyta swojego partnera o zgodę. Jak do mnie podejdzie taki czy owaki też daję do zrozumienia, że źle trafił, ale nie napier..m jak chłopcy z LPR czy inni mądrzy inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fobia Re: Jestem z Krakowa i nie życze sobie parad dewi IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.05.09, 17:02 To ciekawe, że porównujesz gejostwo do tak niszczących żywiołów, przez które wiele setek ludzi traci życie, rodziny, domy. Podoba mi się Twój tok myślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Jestem z Krakowa i nie życze sobie parad dewi 16.05.09, 17:38 zapomniałem dodać LPR i neo... dalej ci się podoba mój tok myślenia? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fobia Re: Jestem z Krakowa i nie życze sobie parad dewi IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.05.09, 18:23 W sumie dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puch4cz Chyba niebardzo rozumiesz gdzie świat zmierza. IP: *.dslextreme.com 16.05.09, 18:47 Im mniej rodzących się dzieci (ogólnoświatowo) tym spokojniejsza przyszłość. Najlepiej jakby wszyscy ruchali się jak króliki i mieli po 10 dzieci, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
okrent9 Re: Chyba niebardzo rozumiesz gdzie świat zmierza 16.05.09, 23:04 Gość portalu: puch4cz napisał(a): Najlepiej jakby wszyscy ruchali się jak króliki i mieli po 10 dzieci, no nie? I wysyłali swoje trzyletnie córeczki do sklepu po zakupy dla reszty rodziny... :\ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisy Re: Jestem z Krakowa i nie życze sobie parad dewi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 21:06 Wiesz, gdyby nie te żywioły na ziemii nie powstałoby życie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fobia Re: Jestem z Krakowa i nie życze sobie parad dewi IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.05.09, 16:50 Pisałem o zoofilach i całej reszcie wesołej kompanii w kontekście nie możności poczęcia płodnego potomstwa, nie zagłębiając się w aspekty moralne. Nie mniej jednak pod tym względem faktycznie się różnią. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Jestem z Krakowa i nie życze sobie parad dewi 16.05.09, 16:54 > poczęcia płodnego potomstwa, może zacznijmy od początku, cel człowieka to nie wydanie potomstwa, natura dała nam ten dar, ale nie sądzę, żeby dała go jako główny czynnik naszego istnienia, jeśli tak by to było, to nie dała by nam rozumu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fobia Re: Jestem z Krakowa i nie życze sobie parad dewi IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.05.09, 17:09 Ale gdyby rozmnażanie nie było priorytetowym celem naszego życia, gatunek ludzki wyginąłby bezpowrotnie. Nawet tak proste organizmy jak bakterie, dzielą się przez podział, mejotyczny lub mitotyczny, wydając na świat nowe osobniki, a samemu "umierając". Rozmnażanie to jeden z podstawowych ludzkich instynktów. Rozum natomiast mamy po to, żeby znaleźć odpowiedniego partnera, utrzymać przy życiu i wychować odpowiednio swoje potomstwo. Oczywiście nie jest to jedyna jego funkcja. A co twoim zdaniem jest głównym celem życia człowieka? Ma jedynie urodzić się i umrzeć? Dzieci to swoisty wehikuł, który utrzymuje nasze geny kiedy nas już nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Jestem z Krakowa i nie życze sobie parad dewi IP: *.cable.ubr12.brad.blueyonder.co.uk 16.05.09, 17:20 Tak, ale dzieki temu podstawowemu instynktowi rozmnazania (i nie tylko), rodza sie rowniez osobniki o innej orientacji niz hetero, ktore maja takie samo prawo do zycia w godnosci jak wszyscy inni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Jestem z Krakowa i nie życze sobie parad dewi IP: *.cable.ubr12.brad.blueyonder.co.uk 16.05.09, 17:14 Idac za ta mysla, powinno sie generalnie zabronic okazywania jakichkolwiek uczuc publicznie heterykom. Bo to prowadzi do zgorszenia, zachodzenia w ciaze przez maloletnie dziewczyny, itp. Lista moglaby byc bardzo dluga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Jestem z Krakowa i nie życze sobie parad dewi IP: *.cable.ubr12.brad.blueyonder.co.uk 16.05.09, 17:09 Nikt jeszcze nie slyszal o manifestowaniu wymienionych grup... I nie dal im prawa do manifestacji. Ani w Polsce ani nigdzie na swiecie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Jestem z Krakowa i nie życze sobie parad dewi IP: *.cable.ubr12.brad.blueyonder.co.uk 16.05.09, 17:07 NATURA TO JEST WSZYSTKO TO CO W NIEJ WYSTEPUJE LACZNIE Z OSOBAMI HOMOSESKUALNYMI. HETERYKOW WYDAJE SIE ZE W NATURZE POWINNI ISTNIEC TYLKO HETERYCY, NA TEJ ZASADZIE BIALA RASA POWINNA ELIMINOWAC INNE RASY BO "NIE SA ZGODNE Z NATURA", LEWORECZNYCH, RUDYCH, NIEPELNOSPRAWNYCH, ZEZOWATYCH, ITP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Jestem z Krakowa i nie życze sobie parad dewi IP: *.Red-88-7-214.staticIP.rima-tde.net 16.05.09, 18:28 > jest Ci trochę znany. Człowiek oczywiście stworzył więcej wariantów seksu, aby > dawał więcej przyjemności np. seks oralny czy też analny. O ile w związku > heteroseksualnym występować może i oralny i analny seks, który jest jedynie > dodatkiem do seksu klasycznego (mającego na celu zapłodnienie), o tyle w parze > homoseksualnej staje się on filarem, podstawą, a więc do zapłodnienia dość nie Kochamy się z moją dziewczyną często, głównie to "seks klasyczny", ale uwierz mi, ma to na celu wszystko, tylko nie zapłodnienie. Mało tego, stosujemy antykoncepcję - przecież to przeczy prawom natury! Kleryku zakompleksiony, świat naprawdę poszedł do przodu. Żyj i daj żyć innym! I mimo, że nie ciupciasz, daj ciupciać innym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biolog w naturze homoseksualizm jest powszechny IP: *.limes.com.pl 20.05.09, 11:36 nie interesuje sie zbyt bardzo kwestiami o ktore walcza ci wszyscy demonstranci, ale smiech mnie ogarnia zawsze gdy przy okazji tematu "homo" jakies nieuki wyciagaja argument ze to "nienaturalne". Prosze wrocic do szkolnych ław. Zachowania homoseksualne sa powszechne u wielu gatunkow ssakow, homoseksualizm a raczej jednoplciowosc jest tez jednym z najczestszych rodzajow rozmnazania wsrod istot zywych. Rozumiem ze biologia dla szkol podstawowych nie wyjasnia az takich niuansow ale czy naprawde nikt nie jest w stanie raz a dobrze wyjasnic tym zacietrzewiencom, ze ewolucyjnie homoseksualizm, mimo ze OBECNIE nie prowadzi do prokreacji, ZAWSZE moze kiedys do niej doprowadzic lub mogl kiedys prowadzic i moze byc to zaszlosc ewolucyjna, zupelnie NATURALNA i oczywista. Wasze pojmowanie obecnej postaci czlowieka jako skonczonej i doskonalej jest skrajnie nienaturalne i wywodzi sie z ruchow kreacjonistycznych, z legend o tym ze czlowiek zostal "stworzony" jedna decyzja istoty wyzszej. W rzeczywistosci czlowiek caly czas podlega ewolucji i zmianom, a zadna obecna jego cecha nie jest niezmienna i naturalna bardziej niz jej brak za kilkadziesiat czy kilkaset tysiecy lat. Odpowiedz Link Zgłoś
fanscarlett Re: Jestem z Krakowa i nie życze sobie parad dewi 16.05.09, 16:22 No cóż sex analny pomiędzy kobietą a mężczyzną jest chyba "normalny" choć mam duże wątpliwości, czy dzieci spod znaku MW czy NOP dopuszczają zaspokajanie swojej żony czy też dziewczyny w ten właśnie sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fobia Re: Jestem z Krakowa i nie życze sobie parad dewi IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.05.09, 16:29 Nie wiem, nie znam takowych. Wyjaśniłem wszelkie wątpliwości w kolejnym poście, wyżej Twojego. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Jestem z Krakowa i nie życze sobie parad dewi 16.05.09, 16:34 > Nie wiem, nie znam takowych. spróbuj, kobieta naprawdę zmienia się w zupełnie inną partnerkę. Piszę o czymś takim, czego w życiu u niej nie zobaczyłeś. Inne doznania potrafią naprawdę sporo wyzwolić ;) Ps. Nie wszystkie to lubią, więc nie pchaj się na chama ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fobia Re: Jestem z Krakowa i nie życze sobie parad dewi IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.05.09, 16:39 Pisałem o dzieciach z ONR. Widzę, że brakuje Ci argumentów skoro łapiesz za słówka. Odpowiedz Link Zgłoś
fc-inter Re: Jestem z Krakowa i nie życze sobie parad dewi 16.05.09, 16:33 Włóż sobie jeszcze w kaloryfer albo w gniazdko elektryczne. Nie nazywaj normalnością Twoje zboczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekarz Re: Jestem z Krakowa i nie życze sobie parad dewi IP: *.cable.ubr04.aztw.blueyonder.co.uk 16.05.09, 16:37 a wiec kolego ty w swojej zonie widzisz tylko jej wagine i tylko jestes z nia, ze masz gdzie wlozyc i ona zapewne cieszy sie, ze dzieki jej poprawnej anatomii nie musisz wciskac w kaloryfer... Ohydny prostak i cham Odpowiedz Link Zgłoś
fanscarlett Re: Jestem z Krakowa i nie życze sobie parad dewi 16.05.09, 16:39 Rozumiem, że wszystko po bożemu, oczywiście sexu przed ślubem nie było, wogóle to w łóżku byłeś przez całe życie tylko z jedną partnerką, obecnie żoną, antykoncepcja sprowadza sie do sławnego już katolickiego kalendarzyka. Każda inna antykoncepcja jest grzechem, nie wspominając już o pewnych erotycznych urozmaiceniach w łóżku. Nie masz patentu do nazywania innych zboczeńcami, bo naprawdę należysz do rzadkości... Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Jestem z Krakowa i nie życze sobie parad dewi 16.05.09, 16:49 > Włóż sobie jeszcze w kaloryfer albo w gniazdko elektryczne. Nie nie o tym pisałem, wiesz co to jest zgoda partnerki? Czy lejesz i bierzesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Jestem z Krakowa i nie życze sobie parad dewi IP: *.cable.ubr12.brad.blueyonder.co.uk 16.05.09, 17:27 A Ty probowales juz tych sposobow gdy Twoja partnerka byla na mszy sw.? Polecasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Jestem z Krakowa i nie życze sobie parad dewi IP: *.cable.ubr12.brad.blueyonder.co.uk 16.05.09, 17:01 No wlasnie... Niektorzy uzywaja kolan do siedzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Jestem z Krakowa i nie życze sobie parad dewi IP: *.cable.ubr12.brad.blueyonder.co.uk 16.05.09, 16:59 Pokazywac czego? Tego ze ida? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Jestem z Krakowa i nie życze sobie parad dewi IP: *.cable.ubr12.brad.blueyonder.co.uk 16.05.09, 16:57 Ty i tacy ludzie jak ty jestescie obrzydliwi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: for Marsz Tolerancji i kontrmanifestacje w Krakowie IP: *.cable.ubr02.perr.blueyonder.co.uk 16.05.09, 15:44 hmmm szkoda,ze w Polsce nadal faszysci maja takie poparcie. Ludzie faszyzm, to juz przeszlosc... Odpowiedz Link Zgłoś
donald-marzy Marsz Normalności i kontrmanifestacja "rowerowych" 16.05.09, 15:48 to z moich podatków kontrmanifestanci chronieni byli przez kordon policji??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: każdy płaci Re: Marsz Normalności i kontrmanifestacja "rowero IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 21:05 nie z twoich, tylko ze swoich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Los Fastidios Re: Marsz Normalności i kontrmanifestacja "rowero IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 21:39 Przyczyną dla której musiała tam być policja, nie był "marsz tolerancji", tylko kontrmanifestacja - myśl... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antypedalstwo Re: Marsz Tolerancji i kontrmanifestacje w Krakow IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.05.09, 15:48 W takim razie serdecznie gratuluję Ci Twojej kultury i tradycji. Nie wiem gdzie się wychowałeś i jakiej orientacji byli Twoi przodkowie, ale widocznie pochodzimy z różnych środowisk kulturowych. Odpowiedz Link Zgłoś
boederman Re: Marsz Tolerancji i kontrmanifestacje w Krakow 16.05.09, 15:58 No widocznie pochodzimy z roznych srodowisk, nigdy nie chcialbym wychowac sie w Twoim... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antypedalstwo Re: Marsz Tolerancji i kontrmanifestacje w Krakow IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.05.09, 16:01 Miło mi to słyszeć. Odpowiedz Link Zgłoś
boederman Re: Marsz Tolerancji i kontrmanifestacje w Krakow 16.05.09, 16:13 Z takim podejsciem Twoje dzieci pewnie beda homo... Zawsze jest tak, ze dostajemy od zycia to przed czym zawsze uciekamy. Najwazniejsze to akceptacja, zrozumienie i poszanowanie dla cudzych wyborow. Nie jestem zwolennikiem parad, ani gejowskich ani NOP, ale widze, ze wiele musi sie jeszcze zmienic w PL, zeby czlowiek czul sie tu dobrze. Ty tez nalezysz pewnie do jakiejs mniejszosci (moze jestes na cos chory, moze seplenisz, moze masz zainteresowania, ktore nie budza ciekawosci Twoich znajomych czy rodziny itd.), i tylko sobie pomysl jak byloby super gdyby kazdy akceptowal to kim jestes i jaki jestes. Tu nie chodzi o prawa, tu chodzi o zwykla tolerancje dla cudzych wyborow. Nie kazdy musi byc uszyty jedna igla i nicia, na miare calej reszty, bo nikt tak naprawde nie nalezy do wiekszosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Marsz Tolerancji i kontrmanifestacje w Krakow IP: *.cable.ubr12.brad.blueyonder.co.uk 16.05.09, 17:37 "takim podejsciem Twoje dzieci pewnie beda homo... Zawsze jest tak, ze dostajemy od zycia to przed czym zawsze uciekamy. Najwazniejsze to akceptacja, zrozumienie i poszanowanie dla cudzych wyborow. Nie jestem zwolennikiem parad, ani gejowskich ani NOP, ale widze, ze wiele musi sie jeszcze zmienic w PL, zeby czlowiek czul sie tu dobrze. Ty tez nalezysz pewnie do jakiejs mniejszosci (moze jestes na cos chory, moze seplenisz, moze masz zainteresowania, ktore nie budza ciekawosci Twoich znajomych czy rodziny itd.), i tylko sobie pomysl jak byloby super gdyby kazdy akceptowal to kim jestes i jaki jestes. Tu nie chodzi o prawa, tu chodzi o zwykla tolerancje dla cudzych wyborow. Nie kazdy musi byc uszyty jedna igla i nicia, na miare calej reszty, bo nikt tak naprawde nie nalezy do wiekszosci." PODOBA MI SIE! :)))) USCISKI! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hugh Marsz Tolerancji i kontrmanifestacje w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 15:51 Dziwę się że pod artykułem tego typu pozwolono pisać bez logowania, ale tym lepiej. A prawda jest taka że już Cezar pieprzył Antoniusza w wiadome miejsca... :) O Aleksandrze Macedońskim nie wspominając. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antypedalstwo Re: Marsz Tolerancji i kontrmanifestacje w Krakow IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.05.09, 15:55 Ale z tego co wiem tutaj jest Polska, nie Rzym, ani nie Macedonia, ale Polska! W Polskiej historii nie było rzesz gejowskich i nadal takowych być nie powinno. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Marsz Tolerancji i kontrmanifestacje w Krakow 16.05.09, 16:00 Jesteś tego pewien idioto (antypedalstwo), zakłamanie w Polsce i świętojebliwość to podstawa, zobacz na zachowanie kleru :) A wiadomo kto spisywał naszą "historię" :D Mógłbyś się zdziwić i mocno znienawidzić tą Polskę z tą bogobojną historią ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antypedalstwo Re: Marsz Tolerancji i kontrmanifestacje w Krakow IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.05.09, 16:05 To potwierdza tylko, że homoseksualizm nigdy nie był tolerowany. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Marsz Tolerancji i kontrmanifestacje w Krakow 16.05.09, 16:19 Raczej ukrywany. Tolerancji jak widzisz nie ma i jeszcze minie kilka lat, zanim dojrzejemy ;) Agresją nic nie zdziałacie. A tylko sobie narobicie wrogów i przegracie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Marsz Tolerancji i kontrmanifestacje w Krakow IP: *.cable.ubr12.brad.blueyonder.co.uk 16.05.09, 17:44 Ale zaczyna byc tolerowany, bo kazdy dobrze zorientowany czlowiek wie ze to nie zadna choroba czy wynaturzenie. Po prostu odmiennosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Marsz Tolerancji i kontrmanifestacje w Krakow IP: *.chello.pl 16.05.09, 16:09 > W > Polskiej historii nie było rzesz gejowskich i nadal takowych być nie powinno. Polscy królowie-homoseksualiści: 1. Władysław III Warneńczyk 2. Henryk Walezy 3. Michał Korybut Wiśniowiecki Polscy muzycy-homoseksualiści: 1. Karol Szymanowski 2. Zygmunt Mycielski Polscy pisarze-homoseksualiści: 1. Narcyza Żmichowska 2. Józef Czechowicz 3. Stefan Napierski 4. Jan Lechoń 5. Witold Gombrowicz 6. Jarosław Iwaszkiewicz 7. Miron Biłoszewski 8. Jerzy Zawieyski Polscy aktorzy-homoseksualiści: 1. Igor Przegrodzki 2. Marek Barbasiewicz 3 Jacek Poniedziałek Polscy malarze-homoseksualiści: 1. Józef Czapski itd. Odpowiedz Link Zgłoś
r_mol Ale "nie tylko za to ich szanujemy" :-) 16.05.09, 16:13 Pamiętajmy: Marchwicki czy Knychała też "kochali inaczej". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Ale "nie tylko za to ich szanujemy" :-) IP: *.cable.ubr12.brad.blueyonder.co.uk 16.05.09, 17:49 I bez nich i innych, rowniez poza Polska, globalna kultura bylaby duzo ubozsza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dość Re: Marsz Tolerancji i kontrmanifestacje w Krakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 16:16 Zapomniałeś dodać: Premierzy RP Jarosław Kaczyński pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Re: Marsz Tolerancji i kontrmanifestacje w Krakow 16.05.09, 16:25 Ale i tak zawsze najbardziej mnie śmieszyło, że uwielbiana przez endeków, młodzież weszpolską i inne prawactwo Maria Konopnicka, autorka propagowanej przez nich Roty (była nawet propozycja, żeby ten utwór był hymnem) była lesbijką. Podobnie zresztą jak uwielbiana przez te same środowiska oraz rozmaitych konserwatystów, "żubry" i kresowiaków Maria Rodziewiczówna. Odpowiedz Link Zgłoś
r_mol Być może. A jeżeli miała też grzybicę 16.05.09, 16:27 stóp to również powinniśmy ją w tym naśladować - czy jednak leczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekarz Re: Być może. A jeżeli miała też grzybicę IP: *.cable.ubr04.aztw.blueyonder.co.uk 16.05.09, 16:30 jak to sie leczy - czyli gejostwo?No jak??? wszechpolacy - no pochwalcie sie jakims "wyleczonym" i szczesliwym gejem!!!! Co tacy skromni jestescie?! Odpowiedz Link Zgłoś
r_mol Masz bana w googlach? :-) 16.05.09, 16:39 A zresztą - bywają przypadki nieuleczalne. Ale zawsze trzeba walczyć. Czy nie tak, panie lekarzu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homik A ilu było na prawdę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 17:40 zapomniałeś dodać że to tylko ci, którzy się ujawnili. A ilu było takich którzy musieli się ukrywać? Oj sporo sporo Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz No i Kopernik też była les. 17.05.09, 01:21 Dodaj sobie do listy usprawiedliwijącej swoje nędzne, zboczone istnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as. Re: Marsz Tolerancji i kontrmanifestacje w Krakow IP: *.aster.pl 16.05.09, 17:11 Maria Konopnicka, po tym jak urodziła 6 dzieci, zaangażowała się w długoletni związek lesbijski z niejaką Marią Dulębianką. I jakoś nikomu nie przeszkadza to śpiewać "Roty" w kościele :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Marsz Tolerancji i kontrmanifestacje w Krakow IP: *.cable.ubr12.brad.blueyonder.co.uk 16.05.09, 17:41 Teraz tez nie ma rzesz gejowskich tylko wolnosc i podstawowe prawa czlowieka ktore nie podobaja sie wszechpolakom, narodowcom, rasistom, antysemitom, itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marajka Re: Marsz Tolerancji i kontrmanifestacje w Krakow IP: *.cityconnect.pl 16.05.09, 18:05 Warneńczyk, Iwaszkiewicz... Było i jest ich mnóstwo. Polska to nie Macedonia? Nie, ale niczym się od Macedończyków nie różnimy. Odpowiedz Link Zgłoś
elucidator Re: Marsz Tolerancji i kontrmanifestacje w Krakow 16.05.09, 21:20 Tyle ze tez i w Polsce welu znanych i cenionych ludzi bylo/jest homo- albo biseksualistami, n.p. Julisz Slowacki, Jerzy Andrzejewski, Wanda Landowska, Marek Barbasiewicz, Jerzy Waldorff, Adam Falkiewicz, Karol Szymanowski, Jaroslaw Iwaszkiewicz, Jacek Poniedzialek, Jerzy Zawieyski, i cala masa innych Odpowiedz Link Zgłoś
r_mol [...] 16.05.09, 15:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daikatana Marsz Tolerancji i kontrmanifestacje w Krakowie IP: 77.236.0.* 16.05.09, 16:02 Jak tak dalej pójdzie to akceptacji dla swoich zboczeń zaczną się też domagać np. pedofile, zoofile, nekrofile czy sado-masochiści... Odpowiedz Link Zgłoś
pocoto.1 Marsz Tolerancji i kontrmanifestacje w Krakowie 16.05.09, 16:07 A na dodatek podatnik placi za ochrone zwyrodnialcow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CumBack Re: Marsz Tolerancji i kontrmanifestacje w Krakow IP: *.chello.pl 16.05.09, 16:40 Pdatnik płaci, bo banda zwyrodnialców czycha na zdrowie ludzi normalnych, chcących wolności. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoto.1 Re: Marsz Tolerancji i kontrmanifestacje w Krakow 16.05.09, 16:59 Gość portalu: CumBack napisał(a): > Pdatnik płaci, bo banda zwyrodnialców czycha na zdrowie ludzi normalnych, chcąc > ych wolności. --------------------------------------------------------------------- A o jaka wolnosc tu chodzi?Czy ktos Wam czegos zabrania?Moze tylko tego ze nie mozecie zawierac zwiazkow malzenskich,bo jest to sprzeczne z konstytucja(od siebie dodam ;ze i natura)Gdyby homoseksualizm byl normalny to nie bylby leczony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Marsz Tolerancji i kontrmanifestacje w Krakow IP: *.net.autocom.pl 16.05.09, 17:25 najwyrazniej komus sie nie podoba korzystanie z praw obywatelskich, z prawa do publicznego wyrazania wlasnych pogladow i prawa do wolnosci zgromadzen. a homoseksualizm nigdzie nie jest leczony, musze cie rozczarowac. nawet polskie organizacje religijne ktore sie niby tym zajmuja przyznaja, ze celem nie jest wyleczenie tylko namowienie do abstynencji seksualnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gos Re: Marsz Tolerancji i kontrmanifestacje w Krakow IP: *.cable.ubr12.brad.blueyonder.co.uk 16.05.09, 18:01 Homoseksualizm od dawna nie jest leczony bo to nie choroba. No cnyba ze jeszcze gdzieniegdzie przez ksiezy/katechetow ktorzy juz nie czuja powolania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MATKA Re: Marsz Tolerancji i kontrmanifestacje w Krakow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.09, 18:09 Jestem Matką jak to piszesz ZWYRODNIALCA - tak to ja go urodziłam, ja go wykarmiłam własną piersią, ja go uczyłam kochać ludzi, ja go uczyłam jak być dobrym człowiekiem. Nie wiem kto go stworzył...? Pan Bóg.? po co ?? na udrękę dla mnie?? Kocham go takim jakim jest.Jest dobrym człowiekiem, kochanym synem. Płacze w ukryciu i STAWIAM PYTANIA - DLACZEGO ludzie którzy nie są ZWYRODMIALCAMI a mają się za "normalnych" choć wyglądają na ZWYRODNIALCÓW plują i obrażają mojego syna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasa Re: Marsz Tolerancji i kontrmanifestacje w Krakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.09, 14:08 plują na niego i nazywają zwyrodnialcem bo jest zbokiem takim samym jak pedofile i zoofile i inni tego typu a ty płacz głupia kobieto ale dlatego że nie potrafiłaś go wychować, nie ma czegoś takiego jak orientacja seksualna a jeśli jest to tylko jedna normalna taka jaką stworzyła natura a nie odchyły psychiczne lesb i pedałów, nienawidze ich za to że są tak głupi i uważają sie za normalnych bo to uwłacza godności zarówno mojej jak i innych zdrowych ludzi żygać mi się chce jak ich widze jebanych pederastów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Marsz Tolerancji i kontrmanifestacje w Krakow IP: 81.219.244.* 17.05.09, 09:14 Nie. Policja utrzymywana z naszych podatków musi bronić ludzi przed zwyrodnialcami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "zwyrodniała" Re: Marsz Tolerancji i kontrmanifestacje w Krakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 10:03 Nie wiem czy wiesz, ale my tez płacimy podatki, tak samo jak Ty ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dud dzieci w marszu dewiantów IP: *.e-wro.net.pl 16.05.09, 16:07 Co za rodzic zabiera dziecko na manifestacje i to tak kontrowersyjną :( .Zabrakło wsrod uczestników marszu tolerancji hasła "moj syn jest pedałem" Wczoraj homoseksualizm był leczony dzisiaj promowany a co jutro ? .... pedofile ? Odpowiedz Link Zgłoś
qbin2001 Re: dzieci w marszu dewiantów 16.05.09, 19:42 Promować można najwyżej coś, co ludzie mogą wybrać. Orientacji nie wybierają. Chyba, że ty i tobie podobni sobie wybrali że chcą być hetero. No więc jak? Wybierałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
elucidator Re: dzieci w marszu dewiantów 16.05.09, 21:26 Rozsadny rodzic ktory wychowuje swoje dzieci w duchu szacunku do innych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
bantus Marsz Tolerancji i kontrmanifestacje w Krakowie 16.05.09, 16:08 Kto stanowi większe zagrożenie dla świata i naszego kraju: nacjonaliści i neonaziści czy geje i lesbijki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daikatana Re: Marsz Tolerancji i kontrmanifestacje w Krakow IP: 77.236.0.* 16.05.09, 16:16 IMHO jedni i drudzy. Neonaziści dlatego że promują nienawiść i przemoc, natomiast geje i lesby, że negują odwieczne wartości moralne - wywodzące się z chrześcijaństwa... Nie darmo wśród gejów czy lesbijek większość stanowią ateiści, a jeśli nawet są ludzie uważający się za wierzących to ich światopogląd jest bardzo liberalny (odrzucający fundamentalne prawdy, na których opiera się nasza cywilizacja) Czytałem kiedyś, że jedną z przyczyn upadku starożytnej Grecji czy Rzymu był liberalizm obyczajowy (w tym swoboda seksualna)... Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Re: Marsz Tolerancji i kontrmanifestacje w Krakow 16.05.09, 16:28 Gdyby przyjąć "wywodzące się z chrześcijaństwa wartości moralne", to ludzkość dawno by wymarła, bo chrześcijaństwo zawsze na najwyższym piedestale stawiało "dziewictwo". Co prawda nigdy tych swoich wartości nie praktykowało, ograniczając się do pouczania innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daikatana Re: Marsz Tolerancji i kontrmanifestacje w Krakow IP: 77.236.0.* 16.05.09, 16:41 arco - mylisz chrześcijństwo z katolicyzmem. To katolicyzm wprowadził kult "dziewictwa" (pomysły takie jak np. zakony). Pierwsi chrześcijanie wcale tego nie promowali - wystarczy sięgnąć do Biblii na przykład do listów ap.Pawła... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Marsz Tolerancji i kontrmanifestacje w Krakow IP: *.cable.ubr12.brad.blueyonder.co.uk 16.05.09, 18:08 To bardzo dziwne ze w Polsce, kraju katolicki, tak wielu gejow chodzi do kosciola (ktory ich odrzuca) i jeszcze daje na tace. To jakis ewenement na skale swiatowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Marsz Tolerancji i kontrmanifestacje w Krakow IP: *.chello.pl 17.05.09, 12:56 > odwieczne > wywodzące się z chrześcijaństwa.. No to muszę Cię rozczarować, ale chrześcijaństwo nie jest ani odwieczne, ani oryginalne. Ma tylko 2009 lat, a wszystkie "wartości moralne" zerżnęło z innych religii tudzież z ogólnych zasad etycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dud Re: Marsz Tolerancji i kontrmanifestacje w Krakow IP: *.e-wro.net.pl 16.05.09, 16:21 Islam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawid Re: Marsz Tolerancji i kontrmanifestacje w Krakow IP: 94.40.67.* 16.05.09, 17:34 Neonaziści zdecydowanie zagrazaja światu to chyba nie ulega wątpliwosci Odpowiedz Link Zgłoś
misiu-1 Re: Marsz Tolerancji i kontrmanifestacje w Krakow 16.05.09, 20:02 bantus napisał: > Kto stanowi większe zagrożenie dla świata i naszego kraju: > nacjonaliści i neonaziści czy geje i lesbijki? Ani jedni, ani drudzy. Prawdziwym zagrożeniem są marksiści kulturowi, nadający od wielu lat ton debacie polityczno-obyczajowej w mediach, wykorzystujący promocję dewiacji (po homoseksualistach w kolejce już czekają pedofile, a wykreślenie pedofilii z listy chorób, tak jak to zrobiono z homoseksualizmem, jest tylko kwestią czasu) jako jeden z elementów dźwigni, mającej podważyć znienawidzony przez nich porządek społeczny. Ponieważ ten porządek w głównym stopniu oparty jest na rodzinie (sami marksiści określali ją zawsze jako "podstawową komórkę społeczną"), więc zmniejszenie jej znaczenia jest w tej chwili ich najważniejszym celem. Stąd właśnie bierze się propaganda rozdmuchująca i uogólniająca incydentalne przypadki patologii w rodzinie, w celu zohydzenia jej obrazu i przedstawienia jako siedliska alkoholizmu, przemocy i nadużyć seksualnych. Stąd bierze się trend do jak najwcześniejszego poddawania dziecka instytucjonalnej edukacji, której podstawowym zadaniem jest lewicowa indoktrynacja. Homoseksualiści w całej tej lewicowej rewolucji kulturalnej są tylko mięsem armatnim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myslacy samodzieln Re: Marsz Tolerancji i kontrmanifestacje w Krakow IP: *.is.net.pl 17.05.09, 23:17 geje i lesbijki!! Zdecydowanie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiadek 200 agresywnych pederastów ochranialo 400 IP: *.chello.pl 16.05.09, 16:13 policjantow - taki to byl "marsz", ciekawe czy "tolerancyjni" za to zaplaca ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rotfl Rząd powinien zainwestować... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.09, 16:14 ...w nowe szpitale psychiatryczne, by pozamykać wszystkich homofobów, bo jeszcze przez swoje kompleksy zrobią coś komuś lub sobie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daikatana Re: Rząd powinien zainwestować... IP: 77.236.0.* 16.05.09, 16:20 Rotfl - i może jeszcze wprowadziłbyś karanie osób odrzucających "zaloty" homoseksów i lesb jako "homofobów" a także niekaralność geja który zgwałci innego faceta? To co piszesz to czysta paranoja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Rząd powinien zainwestować... IP: *.cable.ubr12.brad.blueyonder.co.uk 16.05.09, 18:12 To chyba ty jestes paranoikiem skoro wysuwasz takie hipotezy... Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: dzieci w marszu dewiantów 16.05.09, 16:15 > jest milosc ze swoim ukochanym zwierzatkiem. he he, kiedyś siedziałeś na drzewie, a teraz przy kompie. wszystko się zmienia, może jutro dzieciaki nie będą przychodzić na świat jak teraz, może dojrzejemy i platonicznie będzie się odbywać, jak na filmach :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dud czyli co dziecko bedziesz dostawał z przydziału ? IP: *.e-wro.net.pl 16.05.09, 16:20 Czyli sugerujesz że w przyszłości dziecko będziesz dostawał z przydziały, odbierał w urzędzie albo teleportują je na twoj teleporter w piwnicy i będziesz miał 2 tygodnie na reklamacje i zwrot ... uważasz że to dobra droga ;) normalna rodzina to chłopak i dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: czyli co dziecko bedziesz dostawał z przydzia 16.05.09, 16:24 > Czyli sugerujesz że w przyszłości dziecko będziesz dostawał z Za daleko pojechałeś, mówię o tym, że możemy rozmnażać się inaczej niż odbywa się to teraz, jak nie jesteś z LPR to wiesz co to jest ewolucja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dud Re: czyli co dziecko bedziesz dostawał z przydzia IP: *.e-wro.net.pl 16.05.09, 16:28 Dobrze wersja Light Kobieta kupi tabletke w aptece i po 5 miesiącach ( bo technologia idzie do przodu i troszke to przyspieszymy) urodzi wzorowe dziecko białe czarne żółte w zależności od koloru tabletki ;) dalej pozostaje pytanie czy uważasz że to normalne ? po to mamy rozumy aby mądrze kierować ewolucją a nie schodzić na manowce cywilizacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekarz Re: czyli co dziecko bedziesz dostawał z przydzia IP: *.cable.ubr04.aztw.blueyonder.co.uk 16.05.09, 16:31 czy jest normalne noszenie okularow???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan_edek Re: czyli co dziecko bedziesz dostawał z przydzia IP: *.sandomierz.pilicka.pl 16.05.09, 18:57 No, tak w ogóle to czy normalne jest to, że teraz siedzimy przy machinach z plastiku i metali i wysyłamy do ludzi na całym świecie najgłupsze bzdury jakie nam przyjdą do głowy? Czasy się zmieniają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: czyli co dziecko bedziesz dostawał z przydzia IP: *.cable.ubr12.brad.blueyonder.co.uk 16.05.09, 18:18 ...ktorzy jeszcze chodza do kosciola, biora komunie sw,nie stosuja antykoncepcji i mowia swoim dzieciom ze w przyrodzie istnieje tylko jedna orientacja seksualna a takze ze seks bez wydawania na swiat potomstwa jest grzechem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: czyli co dziecko bedziesz dostawał z przydzia IP: 77.236.0.* 17.05.09, 11:25 Podobno chłopak i dziewczyna są za młodzi na dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoto.1 Re: dzieci w marszu dewiantów 16.05.09, 16:32 cillian1 napisał: > > jest milosc ze swoim ukochanym zwierzatkiem. > > he he, kiedyś siedziałeś na drzewie, a teraz przy kompie. wszystko się zmienia, > może jutro dzieciaki nie będą przychodzić na świat jak teraz, może dojrzejemy i > platonicznie będzie się odbywać, jak na filmach :))) --------------------------------------------------------------------- ----tak,wyladuje UFO i bedzie zapladniac ludzkosc promieniowaniami X Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: dzieci w marszu dewiantów 16.05.09, 16:59 > ----tak,wyladuje UFO i bedzie zapladniac ludzkosc promieniowaniami X fantasta :D Kiedyś myślałeś, że Ziemia jest płaska i co, dalej taki upierdliwy będziesz? :D Odpowiedz Link Zgłoś