Gość: orky IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.03, 22:35 Cos mi podejzane te artykuly o radiu ESKA.. wydaje mi sie to nagonka na RADIO RMF FM. Czyzby txt sponsorowany ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Blue Re: Radio Eska bez prądu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.03, 22:38 Eska wy.....laj skąd przyszłaś! Rób za DJ na imprezach Czarzastego, ale z Krakowa wynoś się czerwona szmato Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p59 Radio Eska go home! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.03, 23:16 Właśnie tak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Radio Eska bez prądu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.03, 00:43 ale jaki partyzant.. sie wlamal.. i wylaczy.. to juz mogl jakos skuteczniej.. tak na kilka dni ich zalatwic.. a propos gdzie oni maja swoj nadajnik.. jakas akcja "uwolnijmy Krakow od czerwonej Eski!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: news Re: Radio Eska bez prądu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.03, 08:07 Normalni ludzie tu nie pisują? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peka Re: Radio Eska bez prądu IP: *.rw.lublin.pl / 81.219.66.* 11.12.03, 10:24 przychodzi Bembenek do Michnika... My (KRRiTV) wam Wawel, wy pdgrzejecie atmosferę wokół ESKI (na stronach wybiórczej najdłużej na czołowych miejscach widniał nagłówek: ESKA mówi RMF-FM, sygnał namierzono w okolicach Kopca K.) Wzorowy pokaz propagandy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Blue II IP: *.chello.pl 11.12.03, 17:01 przecież wszyscy wiedzą że Benbenek sobie załatwił tę koncesję. On woli się zmierzyć na znajomości niż zainwestować w profesjonalną obsługę prawną dla posługiwania się prawem a nie znajomościami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peka Re: Peka - jestes debil! IP: *.rw.lublin.pl / 81.219.66.* 11.12.03, 21:27 Riposta błyskotliwa, jak bełkot Czarzastego na łamach GWybiórczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blue bandyci wylaczyli prad w calym budynku a nie tekst IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.03, 11:48 sponosorowany debuilu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orky Re: bandyci wylaczyli prad w calym budynku a nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.03, 04:26 Mówisz o sobie ? naucz się wcześniej pisać wyraz który chcesz wyrazić. Pozatym to jest forum i wolność słowa... Po to jest forum aby wyrazić swoją opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Ja tu widze rzetelny artykul, a nie zadna nagonke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.03, 23:14 Odpowiedz Link Zgłoś