Gość: aneks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 23:56 A mógł pożyczyć u innego znanego biznesmena Jacka M. i byłoby ok.i śmieszniej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jarek.do Re: Pożyczka od podejrzanego biznesmena 03.06.09, 02:16 A p. Krzysztofiak, koleś ministra wojny (który nota bene nigdy nie służył w wojsku), zdaje się pracował lub pracuje w tymże pożal się boże biznes parku. Koło się zamyka. Kolesie antykomuchy też mają ręce "do siebie" i też popierają swoich, jak "komuchy", którzy byli tacy podobno żli. Mogli by się od solidaruchów z nzs wiele nauczyć w kombinowaniu i ograbianiu państwa (kolejnego przykładu dostarczył inny nsz-owski minister, który chciał kolesiom z MSWiA podarować państwowe służbowe mieszkania na Kabatach, na zamkniętym osiedlu z apartamentami dla nowych, politycznie poprawnych ubeków). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAZZ Re: Pożyczka od podejrzanego biznesmena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 08:12 Wara od NZSu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
stasieczek5 Re: Pożyczka od podejrzanego biznesmena 03.06.09, 10:13 Panie JAZZ, Czy aby NZS nie znaczy NIEZWYKLE ZARADNI SPRYCIARZE ?! Odpowiedz Link Zgłoś
stasieczek5 Pożyczka od podejrzanego biznesmena 03.06.09, 07:12 Niekoniecznie, ale: tak to jest z różnymi, prześmiesznymi organizacjami pozarządowymi. Dlaczego przesmieszne ? Ano, taki Instytut pana Klicha ma w statucie np. "działalnośc na polu demokracji". Wszystko i nic. Ale brzmi dumnie i jak się ma "dojścia" do władzy to i dotacyjka się znajdzie. Podobnie jak z kolejnym intytutem Pani Sonik. Działalność jak jasny gwint ale dotyczy, a jakże, "dziedzictwa narodowego". Itd, itd. Narobiło sie fundacji i instytucji tzw. "pozarządowych" od groma. Z tym, że w tych przypadkach słowo "pozarządowa" brzmi szyderczo bo - z reguły - mają liderzy tych organizacji doskonałe "rządowe" wsparcie. PS Fajnie zabrzmiały słowa (na końcu wypowiedzi) pana Klicha, że tego pana to on nie zna. Cholera, że mnie nikt - na piekne moje oczęta - nie chce nic dać ani pożyczyć ! Ale z ufnością czekam na skorumpowanie mojej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszka znowu afera z PO, zieew IP: *.autocom.pl 03.06.09, 13:05 wyciągnęlibyście jakąś "prawdziwą" aferę, z wanną, śledziem albo laptopem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kowaniec Pożyczka od podejrzanego biznesmena IP: *.chello.pl 03.06.09, 17:10 Ja tylko mam takie małe pytanie : dlaczego Wy Panowie Politycy na wysokich stanowiskach musicie być zawsze ubabrani w jakieś nieczyste sprawy ? czy Wam nie wystarcza pieniędzy z racji zajmowanych stanowisk ? Obojętnie która opcja polityczna zawsze coś się wykluje a szczególnie przed wyborami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teodor Re: Pożyczka od podejrzanego biznesmena IP: 77.236.0.* 03.06.09, 21:16 Stowarzyszenie Instytut Dziedzictwa powołał Bogusław Sonik. Przeglądnąłem sobie w KRS-ie to Stowarzyszenie. jacy ludzie tam się kręcą i jacy dziennikarze robią tym ludziom szkolenia. Prezesem Stowarzyszenia jest Liliana Sonik. Jak jej nie wyszło "odziedziczenie" po kuzynce mieszkania to próbuję załapać się na jakiś grób na Rakowicach (tu ma doraźne sukcesy - ale sprawa już w sądzie)Zakres działania tego Stowarzyszenia jest szeroki i faktycznie można z niejednego ministerstwa łyknąć jakąś dotacyjkę. No i Liliana Sonik ma medialnego rzecznika w osobie jednej redaktorki z GW. Odpowiedz Link Zgłoś
jarek.do Re:"Piękne życiorysy" 05.06.09, 08:42 a knajpa na kazimierzu liliany sprawiedliwej już upadła? czy moze ma za małe obroty i trzeba szukać kasiory gdzie się da (czyli najlepiej przez powiązania kolesiowsko-polityczne). Przecież chłopcy z układu (sks-nzs) jeszcze troche porządzą, więc trzeba łapać okazję. Odpowiedz Link Zgłoś