stalynick 27.12.03, 19:03 Jako NowoHucianin domagam się województwa dla mojego 280 tysięcznego miasta - Nowej Huty. (o ponad 100 tysiecy większe od Rzeszowa) Dla województwa proponuję nazwę Przemysłpolska Domagam się osobnego forum itd. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peteen domagaj się... 27.12.03, 19:08 aha, tylko musimy ustalic granicę z Krakowem, dokładna granicę... to co, podejmujesz się ? i skąd masz info, że w hucie mieszka 280 tysięcy mieszkańców ? a zwykła diecezja by na poczatek nie wystarczyła ? ;c) ps. to nie jest mój ostatni wątek na dzisiaj Odpowiedz Link Zgłoś
sabbina Re: domagaj się... 27.12.03, 19:11 peteen napisał: > ps. to nie jest mój ostatni wątek na dzisiaj Jasne ? - cóż masz do roboty ? sobota wieczór, normalni idą pić, bawić się, kochac, a Ty ? samotny sfrustrowany, jedna ręka na klawiaturze, druga..., gdzieś tam błądzi... Odpowiedz Link Zgłoś
stalynick Re: domagaj się... 27.12.03, 19:17 Sabbina. Właśnie wybieram się na masaż. Dostałem maila od prywatnej osoby... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: domagaj się... 27.12.03, 19:22 sabbin, chociaz głupol z cibie okrutny, czasem potrafisz przyprawić mnie o czkawkę ze smiechu... znów ci sie udało... :c) Odpowiedz Link Zgłoś
stalynick Re: domagaj się... 27.12.03, 19:20 nowa-huta.w.interia.pl/mapa.htm .......pomiędzy tradycyjnym Centrum Krakowa a dzielnicą Nowa Huta która liczy 280 tys. mieszkańców, wg....... www.krakow.pl/biznes/zamierzenia/dabie.php Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: domagaj się... 27.12.03, 19:27 mapa niedokładna jak fiks i ściągnięta z prywatnej stronki - nie ma szans na oficjalne uznanie... liczbę 280 tys. podaje agencja rozwoju gospodarczego, to też nie jest organ, który ma prawo do ferowania wyroków w tej materii... słowem, początek kiepski, jak na śląsku za korfantego, ale staraj się staraj... może będę w przyszłości miał znajomego wojewodę... ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hutas vel kurtas Re: to sie hutasom przewraca w głowach IP: *.compower.pl 27.12.03, 21:18 Dlaczego. Oddzielne forum dla nowej huty to dobry pomysł (jak na forum wawa dla mokotowa ursynowa itp. a to przecież małe dzielnice) Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Hint ;) 27.12.03, 22:11 Gość portalu: hutas vel kurtas napisał(a): > Dlaczego. > Oddzielne forum dla nowej huty to dobry pomysł (jak na forum wawa dla mokotowa ursynowa itp. a to przecież małe dzielnice) Takie tam kwartały po 300 tysięcy mieszkańców... :) A może zacząć budowę metra w kierunku Nowej Huty? W Warszwie też była huta, ale gdy zaczęto kopać tunel hutnicy rozpierzchli się w popłochu... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hutas vel kurtas Re: Hint ;) IP: *.compower.pl 28.12.03, 00:58 a po co komu metro :) Odpowiedz Link Zgłoś