Dodaj do ulubionych

Autobus na ul.Bartników

28.12.03, 16:48
Za niedługo zakończy sie remont ul.Rącznej i na swoje stałe trasy wróci 158 i
205, a przestaną kursować ul.Bartników, na której jeste tymczasowy
przystanek. Bardzo często zdarza mi sie tamtędy przejeżdzać i zauważyłem że
korzysta z niego bardzo wiele osób, np wczoraj około godz. 14:00 doliczyłem
sie 16 osób! A była to sobota. W okolicy znajduje sie wiele zakładów pracy i
hurtowni, może by tak coś zmienić i zrobić chociaż kilka kursów rano i po
południu np lini 157 ??? Co wy na to?
Obserwuj wątek
    • Gość: ADAŚ Autobus na ul.Bartników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.03, 18:20
      Też uważam, że powinna kursować tamtędy linia na stałe.
      Proponowałbym "158" prosto przez Botewa.
    • Gość: SW Re: Autobus na ul.Bartników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.03, 20:25
      No niby tak ale normalnie ludzie tam jezdzili i wysiadali 'pod Pianką' i nie
      narzekali. a ul bartnikow chyba by na dluzsza mete nie wytrzymala bo tam sa
      takie fałdy asfaltu ze jechac wiecej niz 10 km/h to az strach.
      Pamietasz moze ktora scania tam wczoraj jechales?

Pzdr
      SW
      • pudel25 Re: Autobus na ul.Bartników 29.12.03, 00:53
        Nie jechałem tamtędy autobusem, tylko autem. A te fałdy na asfalcie to pamiątka
        po układaniu kanalizacji. Jak zwykle spieprzyli ulice!
        • Gość: dzidek Re: Autobus na ul.Bartników IP: *.wieliczka.sdi.tpnet.pl 29.12.03, 17:25
          Jeżdże tamtendy codziennie i jest coraz więcej dziur!!!! a odcinek faud na
          Wrobela to jest tragedia. Wiecie może kiedy się skończy ten remont???? Jak
          wracam z Wieliczki ( i mam brudne auto) to jade prosto przez Rączną da się
          przejechać ale jest błoto, więc dzisiaj jade po dziurach:)
          A wracając do wątku to faktycznie widuje tam sporo ludzi na przystanku.
          • Gość: aa Re: Autobus na ul.Bartników IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.03, 21:46
            no powinno tam coś zostać chociaz jezeli dojdzie do rozejmu 158 i 205, to sama
            częstotliowość 158 i 205 jest nie wystraczająca, bo jedno jeździ raz na 45
            minut, a 205 wogóle raz na półtorej godziny. Jezeli jednak cos to prędzej by
            tam sie przydalo 205, bo dzieciaki z Rybitw jadą do szkoly na Podwierzbie, a w
            okolicach zakładów mięsnych raczej dzieci nie mieszkają.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka