balusz 09.08.09, 22:20 No to pięknie. Do tej pory inzynierowie z ZIKiT mogli spokojnie spać w pracy, a teraz muszą się zajmowac jakimiś absurdami.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: prowizorka Absurdy drogowe do likwidacji IP: *.cable.ubr09.gate.blueyonder.co.uk 09.08.09, 23:01 A wystarczyloby stworzyc ogolnokrajowa strone (dla wszystkich dyrekcje drogowych), by wysylac fotki z opisami bledow. No, ale drogowcom chyba nie zalezy na tym, zeby sie wykazc i na dobrym PR. Temat pewnie jest zbyt skomplikowany i baliby sie krytyki za zle wydane pieniadze, poza tym nie zawsze radza sobie z innym rzeczami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Absurdy drogowe do likwidacji IP: 213.180.137.* 10.08.09, 10:38 polecam przejazd rowerowy przez aleje spod kina kijow w strone smolensk (wysepka z lampa). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polka Re: Absurdy drogowe do likwidacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.09, 14:44 już o tym pisałam w jakimś komentarzu - mam nadzieje, że zlikwidują to przedłużenie krawężnika, bo można sobie nieźle zęby powybijac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Absurdy drogowe do likwidacji IP: *.chello.pl 10.08.09, 11:43 Zmieniono juz oznakowanie skrzyzowania Gwarna/Kijanki - gratulacje za tempo zmian! Za to jak juz sie dojedzie do Luzyckiej to najpierw mamy znak konca drogi z pierwszenstwem (swiezo postawiony zreszta)a zaraz potem ustap pierwszenstwa. Nie wystarczylby ten drugi? a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Niemiec Absurdy drogowe do likwidacji IP: *.enning.de 10.08.09, 12:29 Dla mnie najwi€kszym absurdem na polskich drogach jest niemoznosc jechania rowerem jednokierunkowa ulica pod prad, badz zakaz rozsadnego przejezdzania przez swiatla (o predkosci dostosowanej do warunkow), badz po chodniku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwy1 Absurdy drogowe do likwidacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.09, 02:11 jestem bardzo ciekawy jak długo to potrwa, kiedy się znudzi i jakiś biuras stwierdzi, że tak ma być i nie można zmieniać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czerwonoprądniczan Absurdy drogowe do likwidacji IP: *.237.spine.pl 22.03.10, 18:44 Dlaczego? Na ul. strzelców przystanek autobusowy dla wsiadających i wysiadających dla lini 105,184,250,260 oraz 405 nie zrobiono zatoki dla zatrzymujących się tam autobusów.Skoro blokują większość pasa ruchu.Na jezdni jest podwujna linia ciągła.żeby jechać dalej ulicą Strzelców musi się ten przepis łamać.Istnieje duże zagrożenie dla pieszych gdyż bardzo często autobusy 105i184 robią sobie postój między kursami.Zaznaczam że jest dużo miejsca aby taką zayokę zrobić i nie zmuszać innych użytkownikow do łamania kodeksu drogowego. [sonda=] [/sonda] Odpowiedz Link Zgłoś
eventually Re: Absurdy drogowe do likwidacji 22.03.10, 22:47 Lepiej, żeby się zajęli generalnym remontem Czarnowiejskiej, na ten przykład... Odpowiedz Link Zgłoś