vacare 31.12.03, 08:34 Nad problemów zawiłość, nad obłędy poetów, nad kobietę i miłość, lepsza miłość konkretu. do porannej kawy :) vacare Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vacare Re: Dzień dobry:)... 31.12.03, 11:01 aand napisał: > ...poranna Vacare :) jestem konkretna to fakt, powiem nieskromnie:))) vacare ps Pelcowizna jestem pod wrażeniem! > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Dzień dobry:)... 31.12.03, 11:54 vacare napisał: > jestem konkretna to fakt, > powiem nieskromnie:))) > vacare cocrete blonde? ;) > ps > Pelcowizna jestem pod wrażeniem! :) hmm, a ja nie... Chociaż, zależy jakich wrażeń szukasz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
vacare Re: Dzień dobry:)... 31.12.03, 13:26 aand napisał: > > cocrete blonde? ;) > a uchowaj Boże!!! > > Pelcowizna jestem pod wrażeniem! > > :) hmm, a ja nie... Chociaż, zależy jakich wrażeń szukasz? :) taką Pelcowiznę posiada kazda dzielnica, ale tam ostali się prawdziwi Warszawiacy pozdrawiam :) vacare> > Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Dzień dobry:)... 01.01.04, 12:32 vacare napisał: Dzień dobry Vacare :) > > cocrete blonde? ;) > > a uchowaj Boże!!! :P > taką Pelcowiznę posiada kazda dzielnica, ale tam ostali się > prawdziwi Warszawiacy > pozdrawiam > :) > vacare> Taak, w K. to chyba Podgórze będzie. Inne miasto do pewnego czasu, ale też się przyjęło jak widać :) Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Dobry wieczór... :) 01.01.04, 18:45 Wszystkiego naj :) Łącznie z najbardziej nieodpartą pokusą... :) Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Dzień dobry... :) 02.01.04, 12:38 ...Vacare :) > Twoją , czy moją? > :) > vacare Naszą? :) Odpowiedz Link Zgłoś
vacare Re: Dzień dobry... :) 02.01.04, 14:51 aand napisał: > ...Vacare :) > > > Twoją , czy moją? > > :) > > vacare > > Naszą? :) a to ci dopiero niespodzianka! :) vacare > Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Dzień dobry... :) 02.01.04, 17:20 > a to ci dopiero niespodzianka! > > :) > vacare Hmm, jeszcze ktoś pogoni te osobiste pogawędki... Co tu zrobić? A może by tak napisać na priv? :) Odpowiedz Link Zgłoś
vacare Re: Dzień dobry... :) 02.01.04, 18:57 > Hmm, jeszcze ktoś pogoni te osobiste pogawędki... Co tu zrobić? A może by tak > napisać na priv? :) > > dlaczego nie:) vacare Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Dzień dobry:)... 31.12.03, 09:32 Goście Leonard COHEN Jeden po drugim Goście wciąż Nadchodzą z różnych stron Wielu z otwartym sercem Z pękniętym mało kto I nie wie nikt Dokąd noc prowadzi I po cóż im Płynie wino z kadzi? Ja chcę kochać, kochać Kochać, kochać, ach Chcę kochać dziś Ci, którzy tańczą, nuże tańczyć Ci, którzy płaczą, łkać -Witajcie wszyscy - woła Głos Do środka proszę was I wchodzą potykając się Samotni, pełni smutku I mówią: - Odsłoń wreszcie twarz! Lub: - Czemuś mnie opuścił? W blasku pochodni wielkie drzwi Otwarły się na oścież Jeden po drugim wchodzą więc Targani namiętnością I biesiadują spiesząc się Bo pałac znika już Jeden po drugim wrócą przez Ten ogrodowy mur Ci, którzy tańczą, nuże tańczyć Ci, którzy płaczą, łkać A ci, którzy zbłądzili Znów błądzą, jeszcze raz Jeden po drugim Goście wciąż Nadchodzą z różnych stron Wielu z pękniętym sercem Z otwartym mało kto Odpowiedz Link Zgłoś
vacare Re: Dzień dobry:)... 31.12.03, 11:03 Bardzo Go lubię, kiedys bardzo, bardzo dawno temu miałam przyjemnosć być na koncercie w Sali Kongresowej, :) vacare Odpowiedz Link Zgłoś
vacare Zaczął sie nowy piekny dzień... 03.01.04, 08:07 Nowego 2004 roku, przywitał śniegiem i 12 stopniami mrozu. Mój piekny kot uznał,ze jest za zimno i to mnie wysłał do sklepu po produkty do michy, zgroza... Zima z wypisów szkolnych Któż to tak śnieżkiem prószy z niebiosów? Dyć oczywiście pan wojewoda; módl się, dziecino, z całą krainą - niech Bóg mu siły doda; śnieżku naprószył, śnieżek poruszył dobry pan wojewoda. A któż na szybach maluje kwiaty, czy mróz, czy mróz, dziecino? Nie, to rączuchną dla siebie, żabuchno, starosta ze starościną; srebrzyste prążki, listki, gałązki dla ciebie, dziwna dziecino. A któż te śliczne zawiesił sople za oknem u okapu? Czy może także mróz niedobry swą fantastyczną łapą? Bie, moje złoto, to referenci, podkierownicy, nadasystenci nocą nie spali, hurra! wołali, sople poprzyklejali. Hej, tam w Warszawie jest pan minister siwy i taki miły, przez okno rzuca spojrzenia bystre, bo chce, by dla ciebie były zimą sopelki, śniegi i lody: wszystkie zimowe wygody. Jeżeli tedy sanki usłyszycz i dzwonki ich tajemnicze, wiedz: to minister w skupionej ciszy nacisnął taki guziczek, że gwiazdki dzwonią i gwiazdki lśnią nad miastem i nad wsią. /Konstanty Ildefons Gałczyński/ PS dedykuje das_botowi :) vacare - "Wszystkiemu mogę się oprzeć, z wyjątkiem pokusy" /Oscar Wilde/ Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Piękny wieczór :) 03.01.04, 20:08 vacare napisał: > Nowego 2004 roku, przywitał śniegiem i 12 stopniami mrozu. > Mój piekny kot uznał,ze jest za zimno i to mnie wysłał do sklepu > po produkty do michy, zgroza... A moja kotka mrozu się nie boi, przecież jest marki niebieska rosyjska :) Rodem z Archangielska podobno, chociaż urodziła się na Armatniej :) > PS > dedykuje das_botowi > :) > vacare Aż nie smiem prosić o wiersz dla mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
vacare Piekna kotka... 03.01.04, 22:32 Mój kot to południowiec, i może dlatego. das_bot był szczególnie potraktowany,ponieważ był okrutny wobec dwóch moich wątków "Ośla Ławka", zastosował odpowiedziałnosć zbiorową, prowadziliśmy negocjacje i dedykacja jest jednym z elementów... hmmm, może nastepnym razem dla Ciebie:) vacare Odpowiedz Link Zgłoś
vacare niektórzy forumowicze sa upierdliwi jak... 03.01.04, 09:38 "sierżant w wojsku":( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debil Re: niektórzy forumowicze sa upierdliwi jak vacare IP: *.utaonline.at 03.01.04, 09:50 Odpowiedz Link Zgłoś
vacare Re: ne sus Minervam, doceat... 03.01.04, 10:42 sorry, za literówkę, oczywiście "ne sus Minervam doceat" :) vacare Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debil Re: ne sus Minervam, doceat... IP: *.utaonline.at 03.01.04, 14:25 ego profanum vulus et arceo.... /Karol Marx/ czyli: jak patrze na ciebie jestem za aborcja Odpowiedz Link Zgłoś
vacare Re: ne sus Minervam, doceat... 03.01.04, 15:33 Gość portalu: debil napisał(a): > ego profanum vulus et arceo.... > > /Karol Marx/ > > czyli: jak patrze na ciebie jestem za aborcja cechuje cie tzw. ksero inteligencja tzn. powtarzasz się. btw vacare RuLeZ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debil Re: ne sus Minervam, doceat... IP: *.utaonline.at 03.01.04, 15:52 ale wciaz jestem za. i zadne zaklecia tego nie zmienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debil Re: IP: *.utaonline.at 03.01.04, 14:26 ego profanum vulgus et arceo.... /Karol Marx/ czyli: jak patrze na ciebie jestem za aborcja Odpowiedz Link Zgłoś