lajkomik 19.08.09, 23:23 To faktycznie żałośnie wysokie ceny. W Wenecji płaciłem 12 euro za całodzienny bilet na miejskie (wszystkie) linie. Nie było w tym tylko pośpiesznych i do Murano. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: spoko Tramwaju wodnego absurdy i wpadki IP: *.static.zebra.lt 20.08.09, 03:50 spoko komencik, fajny z ciebie ludzik. dziekowka i jazda do przodu. jest super i gites, i bareja sie klania co chwile, bo dziwno i fajno jest i smiesznie. wenecja tez fajna, choc troche drogo i smierdzi, ale jest wypas i luzik. fajnie pogadac z kims na poziomie. pozdrowionka- goraca siemka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krk Ceny jak na morskie oko - buhahaha IP: *.chello.pl 20.08.09, 08:01 Wole dużym statkiem z możliwością wypicia piwka popłynąc i to taniej!!! Co za matoły pływaja tym tramwajem i przepłacaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamyk Tramwaju wodnego absurdy i wpadki IP: 81.15.202.* 20.08.09, 13:06 Ja też niestety mam negatywną uwagę na temat tej atrakcji turystycznej... Niedawno moja mama chciała popłynąć do Tyńca i okazało się, że tramwaj niby jest, ale coś się z nim stało i nie płynie (nikt nie umiał powiedzieć dlaczego)... Oczywiście mamuśka zrezygnowała z tej formy wycieczki i była zmuszona wybrać duszny autobus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pikpok Majchrowszczyzna IP: *.anonymouse.org 20.08.09, 13:30 Przykład tramwaju wodnego znakomicie obrazuje to pojęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeeee Tramwaju wodnego absurdy i wpadki IP: *.chello.pl 02.09.09, 13:13 w Bydgoszczy tramwaj wodny kosztuje tyle samo co przejazd autobusem: infolinka.bblog.pl/wpis,bydgoski;tramwaj;wodny,32723.html Odpowiedz Link Zgłoś