Gość: krakus Taksówkarska wojna w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.09, 14:22 Proponuję Panom Taksówkarzom nie narzekać tak, tylko zachęcić klientów do korzystania ze swoich usług, np. ciekawym abonamentem, obniżeniem cen itp. Jeżdżę często taksówkami po Krakowie, i uważam, że ceny są za wysokie. Nowa sieć (nie czepiajmy się słów, bo dla mnie nie ma znaczenia czy samochód jest oklejony "taxi" czy "przewóz osób") w Krakowie to bardzo dobry pomysł. Brawo!! Proponuję pomyśleć nad tym jak przyciągnąć, albo w tym przypadku zatrzymać klientów, a nie niszczyć opony konkurencji. Konkurencja będzie zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
nrtp Taksówkarska wojna w Krakowie 22.08.09, 14:38 "Od taksiarza z licencją się wymaga dużo i każe dużo płacić. Licencjonowany musi, przewoźnik najwyżej może. Licencjonowany musi miec auto dobre i sprawne, tandeciarz zajeżdża jakiegoś aucianego trupa za pięc tysięcy. I tak to wyglada. " -------------------------------------------------------------- HAHAHAHAHAHAHAHA Tylko nieraz jechałem licencjonowanym taxi, czyli 15 letnim złomem ! Jeździ masa starych Audi 80, Mercedesów, BMW i innych szrotów ... Może w okolicach Rynku i na Balicach jest lepiej, ale masa taxi w Krakowie to złom, tak samo jak iCar tylko iCar jest SPORO TAŃSZY !!! Złodzieje z taxi myślą, że frajer zapłaci im za 8 kilometrowy kurs 35 zł, gdzie koszt paliwa np. na LPG to jakieś 5 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc portalu Autor sam jezdzi (na codzień) opisanym ICAREM!! IP: 188.33.59.* 22.08.09, 17:47 w artykule jest wyraznie napisane, ze autor tekstu SAM jezdzi ICAREM bo pewnie jako osoba na dorobku nie jest w stanie oplacic taryfy JEZDZACYCH PONIZEJ KOSZTOW WLASNYCH, WIELCE PROFESJONALNYCH i WYKSZTALCONYCH TAKSOWKARZY - bo jak czytam oni wszyscy w standardzie uslugi to wszystko maja. Na potrzeby artykulu redaktor (?) nie raczyl sprawdzic nawet "taniego" kursu z jedna z krakowskich korporacji lub tez popularnymi "betonami". Prosze o artykul nt. jakosci ich uslugi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Będę wdzieczny jak cos w najblizszych dniach przeczytam - ps. na forum jest kilka ciekawych pomyslow na artykul. . Moze nastepnym razem bedzie lepiej (oczywiscie dziennikarsko) zgodnie z zasada - learnig by doing Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Taksówkarska wojna w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.09, 09:34 Ciesze sie bardzo ze jest taka firma jak ICAR ponieważ jest tansza i lepsza od innych taksowkarzy (Barbakan itp)Taksowkarze robią z ludzi debili mysla ze jak wracaja w piatki lub soboty z imprez(i sa pijani) to moga jechac na okolo zeby klient zaplacil wiecej...to sa zdziercy ,oszusci,chamscy....staruch pierd....Nierozumiem tylko jednego dlaczego uprzykrzaja innym zycie skoro tak samo jak oni zarabiaja na rodziny to taka sama praca jak oni maja a ze zalozyl to ktos z ich kolegow to maja lipe strata dla nich.w dzisiejszych czasach jak sami politycy powiedziali ze jest i bedzie kryzus gdyby byly lepsze place to kazdego by bylo stac na drozsze taksowki a zatym unas jest bieda z nedza i dlatego ludzie kozystaja z tanszych taksowek bravo dla icara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TaxiDriver Taksówkarska wojna w Krakowie IP: *.ghnet.pl 23.08.09, 16:19 ICar z kazdego kursu oddaje 30% (o ile nie wiecej) wlascicielowi. To teraz mi powiedzcie co bedzie za pol roku, jak trzeba bedzie dolozyc do auta. Jest terez fajnie, bo jest ich malo a maja coraz wiecej zlecen, a przez takie artykuliki robi sie tylko im darmowa reklame. Mysle ze KTOS na nich zrobi dobra kase. Jak sie okaze ze koszty to nie tylko paliwo i podatek - chlopaki obudza sie z reka w nocniku. Nie zycze im zle, ale wiem, ile realnie kosztuje utrzymanie auta, nie wazne czy jezdzi jako taxi czy przewoz. A moze ich szef wychodzi z zalozenia, ze frajerow zawsze znajdzie. Patrze na rejestracje Icara - same nowe numery. Mam nadzieje ze nie na kredyt. A jak jak bedziesz mial kolizje (nie z twojej winy) to dostaniesz postojowe z OC sprawcy? Zapomnij! Ja mam przynajmniej TAXI wbite w dowod i to jest podstawa. Cieszysz sie ze zarabiasz, a zatrudniony jestes na 1/8 etetu? Super! Sprobuj zachorowac a nie bedzie ci wesolo. I TO SA PRAWDZIWE MINUSY ICARA!!! Dlugo by je jeszcze wyliczac. Przewoz osob to luka w ustawie o transporcie. Licencja daje jednak pewina ochrone. Poczekajmy - czas pokaze. Mimio wszystko szacunek i powodzenia, bo cięzki to chleb. Odpowiedz Link Zgłoś
pendrek_wyrzutek Można obciąć jeszcze 30% 24.08.09, 15:00 Gość portalu: TaxiDriver napisał(a): > ICar z kazdego kursu oddaje 30% (o ile nie wiecej) wlascicielowi. Czyli jest jeszcze tyle do zaoszczędzenia na "właścicielu". > To > teraz mi powiedzcie co bedzie za pol roku, jak trzeba bedzie > dolozyc > do auta. "Właściciel" znajdzie następnych kierowców z nowymi autami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: huha Taksówkarska wojna w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.09, 13:54 gość, kropka, pendrek wyrzutek - chłopaki z dyskusji z października zeszłego roku, jesteście? BUAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHA. Cwaniaki, nie chciało się jeździć i ludzi wozić "po zadupiach", to teraz macie. Hehehe, wy sobie stójcie, icar zawiezie. Taniej, grzeczniej i bez łaski. PS. Ładną opinię sobie wyrobiliście w mieście. Na 90 postów 85 to bluzgi pod waszym adresem i historie z waszego kombinatorstwa. Brawo! Prawdziwa renoma, HAHAHAHAHA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bishfinger Taksówkarska wojna w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.09, 22:02 Co to za autor takie bzdety napisał, przejechał sie jedna nibytaksówka napisał artykuł i wziął za to kase. A sprawdził takie rzeczy czy np odmawiają przjęcia kursu jeśli pasażerem ma być osoba poniżej 12 roku życie lub poniżej 150 cm wzrostu, bo oczywiście fotelika tam nie uświadczysz. Zastanowił sie co sie stanie jeśli kwestie transportu osobowego wrzucimy na żywioł to czy nie bedzie to samo co z busami których wszystkie duże miasta chca sie pozbyć. Jeśli bedzie w Krakowie 10 000 podrób taksówek to gdzie one bedą parkowac - pod urzedami, bankami, muzeami, klubami to gdzie zaparkuje szary Kowalski. To chyba wykroczyło poza wyobraźnie autora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Taksówkarska wojna w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.09, 18:38 Witam,jestem a raczej byłem pracownikiem icara.Niestety musze przyznac ze jest to kołchoz pracy cos w stylu "biedronka" 35% obrotu musiałem oddać,formalnie musialem przekazac w uzytkowanie mój samochód icarowi zeby robic im koszty.Po miesiacu 240 godzin pracy zosatło mi 960 zł na czysto i z tego musze zamortyzowac auto.Teraz zdaje egzamin na taxi.Ciekawostka jest fakt ze ojciec współwłasciciela jezdzi w barbakanie na taksowce!!dlaczego nie u syna?? własciciel icara ma 15 aut w sumie w sieci barbakan a dlaczego nie w icarze????wniosek jest jeden chca rozkrecic firme kosztem biedaków takich jak ja co łapia sie byle czego.Obecnie mam sprawe w sądzie bo icar upomina mi sie o auto ze im uzyczylem bezplatnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nonsens!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Taksówkarska wojna w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.09, 22:57 Potwierdzam jezdziłem w icarze faktycznie zarobic sie nie da ,kolejny kołchoz pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Taksówkarska wojna w Krakowie IP: 93.159.132.* 24.09.09, 11:01 Witam Kolego mógłbyś rozwinąć temat na forum z jakiego powodu masz sprawę z Icarem? Proszę o kontakt na gg 3144129. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TAXI Taksówkarska wojna w Krakowie IP: 77.236.0.* 26.08.09, 06:24 12 zł. za kurs z bagateli pod galerie biorą? Jezdze na taksówce i napewno za tą trase tyle mi nie wyjdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Grzegorza Re: Taksówkarska wojna w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 13:37 Dobrze kombinujesz taryfiarzu.nasłuchałeś się bajek na postoju i opowiadasz jakieś brednie!!!!!!ja jestem pracownikiem iCara i już żadnej innej pracy nie chcę.Skoro używasz słowa kołchoz to jesteś kierowcą Barbakan taxi.700 kierowców oczekujących jak sępy na zlecenie!!!!nie zależnie czy zarobisz czy nie 450 zł trzeba oddać abonamentu.Praca w iCarze sprawia mi wiele przyjemności.Ludzie chwalą naszą usługę i cieszą się że w końcu ktoś utarł nosa taksówkarzom!!!Twoja sprawa w sądzie za auto to prawdziwy hit!!!!!Gratuluje pomysłowości!!!!Czym jeździłeś że twoje auto jest takie cenne dla właścicieli iCara????laguną za 4,5 tys złotych?????.Pozdrawiam wszystkich kierowców iCara. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ICAR Re: Taksówkarska wojna w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.09, 22:55 Dlaczego boicie sie popatrzec w oczy taksowkarza icarowcy??Ciekaw jestem kto za Ciebie zapłaci kare za branie klientów z placu matejki??materiał video juz jest w itd??pewnie odebrana licencja tez będzie??KONIEC Z WAMI!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar Re: Taksówkarska wojna w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.09, 21:31 Tak Ci ta praca odpowiada??jakie masz wykształcenie?? pewnie zawodowe a moze podstawowe skoro nie umiesz zdac egzaminu z topografi!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacektaxi Taksówkarska wojna w Krakowie IP: 89.174.106.* 02.09.09, 02:10 w tych 7 zl za trzasniecie drzwiami jest wliczony pierwszy kilometr .kurs Pawia Galeria krakowska gertrudy to 7 max 8 złotych.wez taxi z pawiej tylko taka naprawde korporacyjna a nie "betona" to zobaczysz.sprobuj na taki kurs zamowic icara. na pewno nie beeda mieli nikogo w strefie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacektaxi Taksówkarska wojna w Krakowie IP: 89.174.106.* 02.09.09, 02:39 taxometr 350 zł kasa fiskalna 1300,terminal w zaleznosci od sieci od 2600 do 5000 [siec 19191],licencja na 55 lat 350 zł,legalizacja taxometru 400,egazmin zakladajac ze zda sie za pierwszym razem 280,drozsze ac i oc,przeglad na stacji diagnostycznej drozszy o 100 zł,kurs na taxi 450-600 zł,abonament do sieci od 270 do 450 zł[barbakan]miesiecznie.to krotkie zestawienie kosztow uruchomienia taxi.nie pisze o zusie,podatku dochodowym jesli ktos na ksiazce przychodow i rozchodów.karta podatkowa liczona od wielkosci miasta,sredni 250 z miesiecznie.o wydatkach na auto nie ma co mowic. 2 lata zapiepszania w pizzeri jako kierowca zeby kiedys byc na swoim,i zeby z dnia na dzien ktos mnie nie zwolnił. Teraz jezdze na taxi i patrze jaka rotacja jest w icarze.zobaczcie na tablice rejestracyjne kierowców icara:myslenice ,chrzanów proszowice ,wieliczka,trzebinia,olkusz.gosc z icara stoi na rogu placu matejki i pyta sie mnie:"gdzie jest barbakan bo tu sie umówiłem z klientem". Życze im wszystkiego najlepszego.pare miesiecy i zobaczą jakie są koszty naprawde.Rotacja wsród chetnych do icara duża-jak w pizzeri.z poczatkowego naboru do icara do dzis pracuje tylko kilku najtwardszych,na 62 przyjetych. [ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacektaxi Taksówkarska wojna w Krakowie IP: 89.174.106.* 02.09.09, 02:51 było juz troche tanich lini lotniczych co latały tanio.dzis sprzedaja samoloty na długi... w warszawie przewoz osob w podstawowych warszawskich korporacjach jezdzi w tej samej cenie co taxi. ele sawa i inne ... poza tym sredni kurs taxi wyliczony dla warszawy to 36 złotych.w krakowie 21..a ile razy wiozłem goscia z dworca płyta centrum na karmelicką ,podwale,straszewskiego za 10 zł to mowic sie nie chce...Pamietajcie ze w opłacie poczatkowej 7 zł jest przejechany pierwszy kilometr,wiec licznik przeskoczy o 1 zł dopiero po pierwszym kilometrze albo po 5 min postoju... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Taksówkarska wojna w Krakowie IP: *.adsl.inetia.pl 02.09.09, 15:09 Był już jeden Ic(k)ar(syn Dedala) i marnie skończył Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yetii Re: Taksówkarska wojna w Krakowie IP: 94.254.178.* 13.09.09, 23:34 masz racje jacku widze ze tez jestes taksiarzem jak i ja ciekawi mnie tylko jedno jak to jest ze teraz nam tutaj tyle ludzi ubliza cwaniakuja jakies chamy z huty zebysmy sie walili na ryj itd a w weekend blagalnym glosem i wzrokiem zebraka prosza o kurs oczywiscie taniej i sa mili dziekuja za kurs itd jak to jest? a wracajac do icara mam tam kolege niestety koledzy maja racje jest tam kolchoz kierowcy nie maja nic do powiedzenia nic a nic oddaja 35 procent wlascicielowi ktory jacku zawsze wyjdzie na swoje zreszta 90% kierowcow icara to sa wiejskie tloki z podkrakowskich wsi mysle ze jak im zaczna sie sypac samochody to zrozumia ze nic nie zarabiaja ze sa tylko frajerami ktorzy nabijaja kase panom z i cara co do tego ze jeden z zalozycieli i cara ma 15 aut w barbakanie to tez byla prawda i ze jezdzi w barbakanie to tez prawda o i car jest jedna nie powstali jako sic taxi bo nie dalo by sie jezdzic taniej poprostu robia to co barbakan kilka lat temu wyzyskujac do granic mozliwosci kierowcow i ustalajac im beznadziejne stawki za kurs doprowadzaja ich do ruiny ich i ich samochody ale zdobywaja klientow ktorzy sie ciesza ze jada taniej panowie!!!!!! obudzcie sie icar zeruje na was wypromuje sie waszym kosztem i zatrudni nowych wiejskich tlokow ktorzy przyjada do miasta robic kariere a co do ludzi wiekszosc z was jest zwyklymi zaklamanymi swiniami teraz nas obrazacie ale jesli jestesmy wam potrzebni to umiecie nawet powiedziec dziekuje to tyle doranoc Odpowiedz Link Zgłoś
pendrek_wyrzutek 35 procent czyli zupa z gwoździa 14.09.09, 13:14 Gość portalu: yetii napisał(a): > jest tam kolchoz > kierowcy nie maja nic do powiedzenia nic a nic oddaja > 35 procent wlascicielowi > ktory jacku zawsze wyjdzie na swoje Chyba na tym idea iCara polega. To taka zupa z gwoździa, a naiwni kierowcy jak zużyją swoje samochody to zastąpią ich następni frajerzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robson Taksówkarska wojna w Krakowie IP: *.com 06.09.09, 21:35 taksówkarze nie lubią konkurencji wolą stać na postojach nie spuszczając ceny a niektórzy zawyżają a np. radio o nazwie super 90 procent ma tylko naklejki i jeżdżą bez radia to jest w porządku i car to idealny pomysł i uczciwy bo każdy wie za ile jedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yetii Re: Taksówkarska wojna w Krakowie IP: 94.254.178.* 13.09.09, 23:38 kolego nie ma czegos takiego jak radio taxi super jak w kazdym zawodzie sa ludzie i ludziska chwalisz i car? twoja sprawa dla mnie nie jestes klientem i nigdy nim nie bedziesz ale nie pisz zle o taksowkarzach bo ja ciebie nie znam a ty nie znasz mnie wiec dzwon sobie po i cara bo po to on poiwstal by wozic odpady i odlamy czyli ludzi ktorzy za 10 czy 15 zl roznicy zrobili by wszystko i tyle w tym temacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient twój Pan Re: Taksówkarska wojna w Krakowie IP: *.chello.pl 28.11.09, 18:49 Skoro ludzi, którzy chcą jeździć taniej nazywasz "odpadami" życzę ci żebyś sam jak najszybciej wylądował na zielonej trawce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Taksówkarska wojna w Krakowie IP: *.adsl.inetia.pl 30.11.09, 22:27 życzyć to ty sobie możesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amper Taksówkarska wojna w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.09, 22:53 icar jeździ w uczciwej cenie na uczciwych zasadach.To że kierowcy oddają 35% to dlatego że w tym mają opłacony zus ,odprowadzony podatek i jakieś grosze na centrale!!!!Dbają by Klient był zadowolony.Wy złodziejskie złotówy chcecie za ukradzione pieniądze klientów kupić nowe mercedesy za rok udawanej pracy!!!!Te wszystkie nowe passaty ,audi a6, mercedesy kupione sa za uczciwą pracę na skraju opłacalności???Mam nadzieję że za rok w krakowie nie będzie żadnej taksówki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOLEGA Re: Taksówkarska wojna w Krakowie IP: *.mas.abpl.pl 05.10.09, 00:38 Panowie nie mówmy o uczciwości i o wyjściu do klienta przez firmę przewozową, bo osoby które ją założyły to są dawni taksówkarze(nie z sympatii do klientów). Czasy są takie nie inne zobaczyli swoją szansę i ja wykorzystują. Firma przewozowa wykorzystała lukę w naszym nieszczęsnym prawie co pozwoliło jej w ogóle zaistnieć na naszym rynku. Zapominamy o tym że osoby z przewozów wykonują identyczne zlecenia co taxi czyli przewożą osoby z punktu A do punktu B co powoduje że miasto jako Kraków pozwoliło na tego typu usługę popatrzmy - Pan N kupuje 2 lub 10 autobusów i staje się konkurencją dla MPK krakowskiego - tak jeżdżą autobusy mniejszych przewoźników po Krakowie ale nie po dochodowych i głównych trasach. Wniosek szukajmy winy w urzędasach bo oni odpowiadają za to co się obecnie dzieje w mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
pendrek_wyrzutek Ile zostanie dla kierowcy? 05.10.09, 01:29 Gość portalu: amper napisał(a): > Wy złodziejskie złotówy chcecie za > ukradzione pieniądze klientów kupić nowe mercedesy > za rok udawanej pracy!!!! Jakie samochody, jakiej marki i jak stare nadają się na taksówkę? Ile miesięcy/lat codziennej/wielogodzinnej jazdy po mieście wytrzymają? Proszę podać sumę odkładaną dziennie na kupno następnego samochodu, na naprawy i na inne koszty. Po odliczeniu tego oraz 35% dla iCara od niskiej opłaty za przejazd ILE ZOSTANIE DLA KIEROWCY? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taryfiarz Re: Taksówkarska wojna w Krakowie IP: *.fdk.abpl.pl 22.10.09, 22:50 napisz debilu z Icara gdzie im ten zus opłacasz ....= na Liwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: demiurg013 Re: Taksówkarska wojna w Krakowie IP: *.146.42.67.nat.umts.dynamic.eranet.pl 09.03.11, 16:10 Dbacie o zadowolenie tego profesora Kulfona który wami w icarze zarządza i tam dajecie dupy.Czas i kasa was zweryfikuje,bo na wasz rozsądek nie liczę.Jaka jest wdzięczność klienta przekonacie się po weryfikacji opłat.I prośba NA PLACU SZCZEPAŃSKIM OBOWIĄZUJE JEDEN KIERUNEK RUCHU,NA SZPITALNEJ OD PLACU DUCHA ŚW. DO UL.PIJARSKIEJ OBOWIĄZUJE OBUSTRONNIE ZAKAZ ZATRZYMYWANIA,Z BASZTOWEJ W PLAC MATEJKI NIE SKRĘCAMY W LEWO(z kierunku od Sławkowskiej)Z PARKINGU DLA NIEPEŁNOSPRAWNYCH!!! (pomiędzy ZACISZEM I PLACEM MATEJKI)NIE WYJEŻDŻAMY W STRONĘ ULICY LUBICZ etc.etc.etc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krak Taksówkarska wojna w Krakowie IP: *.adsl.inetia.pl 06.10.09, 20:23 od piątego pażdziernika taksówki jeżdżą w Krakowie od godziny 22 do 6 rano 30% taniej.No i co to za konkurencja ten icar? Odpowiedz Link Zgłoś
mwa0403 Re: Taksówkarska wojna w Krakowie 06.10.09, 21:35 Na moim osiedlu coraz więcej samochodów Icara. A pod blokiem parkuje jeden. Muszę namierzyć sąsiada :) Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Taksówkarska wojna w Krakowie 23.10.09, 10:34 Gość portalu: krak napisał(a): > od piątego pażdziernika taksówki jeżdżą w Krakowie od godziny 22 do 6 rano 30% > taniej.No i co to za konkurencja ten icar? Serio? To dobrze bo przeważnie w tych godzinach taksiarze liczyli sobie jak za zboże (50% więcej niż o innych porach). Byle więcej konkurencji :-) Odpowiedz Link Zgłoś
demiurg013 dyletanci 08.01.11, 09:01 R.Romanowski pisze bzdury,kolejny dyletant sponsorowany w mediach.7 złotych płacimy za wynajęcie taksówki i przejechanie pierwszego kilometra.Za trzaśnięcie drzwiami R.Romanowski dostałby najwyżej po łbie.Reszty bzdur nie będę komentował.Wolne media to nie media sprzedajne.szacowni klienci icara i wszelakiego gówna.nie pasuje wam taksówka (bo was na nią nie stać) to jezdzijcie wynalazkami.Z doświadczenia wiem że obniżanie taryfy ściąga to taksówek element buraczy.Niechaj więc w dalszym ciągu taksówkami jeżdżą KLIENCI TAKSÓWEK,a reszta tanimi przewozami.Swoją drogą wóz z gnojem byłby jeszcze tańszy.I towarzysz podróży jakby sercu bliższy. Odpowiedz Link Zgłoś
nick_othem Re: dyletanci 13.01.11, 09:52 nie jest prawdą, że za 7 zł jest kilometr, bo niejednokrotnie obserwowałem taksometr i nalicza kolejne pieniądze znacznie wcześniej, już po kilkuset metrach Odpowiedz Link Zgłoś