nana2005 18.01.06, 14:55 Prosze o pomoc w znalezieniu dobrego neurologa w Warszawie, do którego można sie dostac panstwowo, ze skierowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joannapalach Re: neurolog państwowy 18.01.06, 15:50 Wiem, że na Niekłańską są dalekie terminy, więc trzeba się zapisać najpierw prywatnie, a potem wskoczyć do tego samego lekarza ze skierowaniem. My chodzimy na Kielecką, pani dr jest miła, ale nie wiem, czy coś z tych wizyt wynika (dodatkowo jeszcze chodzimy do lekarza od rehabilitacji i on jest bardziej konkretny). Zaletą są krótkie terminy. Odpowiedz Link Zgłoś
julka451 Re: neurolog państwowy 20.01.06, 07:57 Witam, My chodzimy do szpitala na Kopernika, wszyscy lekarze (właściwie to same Panie) są sympatyczni, dr. Borkowska to podobnbo najlepszy neurolog w Polsce. Rehabilitanci bardzo fajni. Tylko czasami trzeba długo czekać w kolejce, mimo wizyty umówionej na godzinę. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
izasia Re: neurolog państwowy 20.01.06, 08:48 Witaj! To zalęży o jakiego neurologa chodzi, bo czasem dany neurolog w czymś się specjalizuje.Ja mam córcie chora na neurologiczną chorobę(genetyczną) zwaną NF1.Z mojego doswiadczenia wiem ze nie każdy neurolog zna się dobrze na tej chorobie.Są lekarze, którzy bagatelizuja tę chorobę twierdzac że nie potrzeba robic badań bo i tak nie ma na tę chorobę lekarstwa.Właśnie takie podejście miała Dr.Śladowska z CZD więc obecnie polecono nam na oddziale neurologii dr. Chmielewskiego który specjalizuje się w tej chorobie i dodatkowo jest bardzo sympatyczny.Nie przeoczy żadnych badań.Jeżeli bedziesz chciała wiedzieć coś więcej to napisz na priv. Pozdrawiam Iza Odpowiedz Link Zgłoś