conti 07.05.13, 12:23 czy może ktoś z Was wie czy i gdzie we Wrocławiu jest sklep z kapeluszami? szukam niedrogiego, codziennego nakrycia głowy na lato... coś w tym stylu... szaleo.pl/716-kapelusze-letnie będę wdzięczna za pomoc, pozdrawiam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
igajos Re: szukam 07.05.13, 13:09 Tylko szewska przychodzi mi do głowy. Nie pamiętam tylko gdzie to dokładnie jest. Ale chyba bliżej UW niż Kazimierza Wielkiego Odpowiedz Link Zgłoś
conti Re: szukam 09.05.13, 09:28 dziękuje, faktycznie jest coś koło Wydziału Historii UWr może gdzieś jeszcze widziałyście kapelusze? Odpowiedz Link Zgłoś
labeg Re: szukam 13.05.13, 16:49 Na pewno jest modystka na Jedności Narodowej. Po tej samej stronie ulicy co kościół przy wejściu na ulicę H. Pobożnego. Są też czapki na Kuźniczej obok księgarni PWN, ale czy są kapelusze to nie wiem. A to ma być kapelusz męski czy damski? Pomyślę jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
conti Re: szukam 16.05.13, 11:57 dziękuję za podpowiedzi, przejdę się w te miejsca, mam problem z cerą, źle reaguje na słońce i potrzebuje ochrony przed słońcem, na co dzień myślałam o czymś takim: szaleo.pl/nakrycia-glowy/541-kapelusz-obszyty-slomom.html?bigpic=k002 Gdyby któraś z Was widziała coś podobnego we Wrocławiu, prosze o informacje. albo zamówię z Krakowa ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
alicez Re: szukam 17.05.13, 19:32 A ja dziś widziałam gustowne kapelusze w... Carrefourze na Borku. Zwróciłam na nie uwagę pod wpływem tego właśnie wątku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
conti Re: szukam 20.05.13, 11:45 dziękuje, daleko ale dobrze wiedzieć bo a nuż będę w okolicy :) Odpowiedz Link Zgłoś
julia78 Re: szukam 27.05.13, 14:55 jest też modystka na Olszewskiego przystanek przed pętlą tramwajową. Między bankiem a optykiem Odpowiedz Link Zgłoś