annajaworowska 04.08.03, 18:14 Cześć dziewczyny. Poszkuję opiekunki do mojego rocznego synka Jasia. Pod koniec września muszę wrócić do pracy. Mieszkam we Wrocławiu, na Żernikach. Z góry dziękuję za namiary na kogoś zaufanego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meme1 Re: Opiekunka 04.08.03, 21:29 slyszalam o opiekunkach z notu.www.pomocna.pl Odpowiedz Link Zgłoś
syla24 Re: Opiekunka 28.08.03, 16:39 moja znajoma ma panią ok 50 -tki która chętnie zajmie się maluszkiem sama ma dzieci(wyrośnięte) więc doświadczenie ma jeśli chcesz szczegółow chętnie się wywiem co i jak pozdrawiam kaśka Odpowiedz Link Zgłoś
atunia Re: Opiekunka 01.09.03, 08:16 kasia_wp napisała: > www.pomocna.com.pl Hej, hej, A czy ktoś kto korzystał z usług tej agencji może ją polecić? I czy oni pomagają znaleźć opienkunkę "na stałe", czy tylko w sytuacjach awaryjnych, bo na ich stronach tak w sumie niewiele napisali... Pozdrawiam Atunia rozpaczliwie szukająca opiekunki (P.S. jedną już miałam ugadaną, na półtora dnia przed tym jak miała przyjść, zadzwoniliśmy, żeby potwierdzić - a panienka na to, że jej się pomyliło, nie taki autobus do nas jeździ, ona nie ma dojazdu... zastanawiam się nad listą polecam/nie polecam, tej pani to bym dużego minusa wstawiła, ciekawe kiedy by sama zadzwoniła i powiedziała o rezygnacji) Odpowiedz Link Zgłoś