bakteria82 25.05.08, 00:34 Bardzo prosze o kontakt do jakiegos dobrego i sprawdzonego ortopedy dzieciecego z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martinaston Re: Ortopeda dzieciecy bardzo potrzebny 25.05.08, 01:17 Dr Ewa Szyma. Przychodnia na Sobieskiego. Drugą osobą, którą mi polecał znajomy rehabilitant, to jakaś lekarka z przychodni dawniej "kolejowej". Ma podwójne nazwisko, ale teraz nie napiszę. Muszę sprawdzić u znajomego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eka Re: Ortopeda dzieciecy bardzo potrzebny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.08, 08:16 Dr Ewa Szyma jest pediatrą rehabilitantem, a nie ortopedą. Ortopeda który przyjmuje dzieci to na pewno dr Dymitruczuk. Prywatnie przyjmuje w Medyku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Ortopeda dzieciecy bardzo potrzebny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.08, 14:36 D Szyma może ortopedą nie jest ale ma wiedzę z tej dziedziny. Moja córeczka ma koślawość kolan,byłam u kilku lekarzy, którzy stwierdzili, że nie trzeba nic robić tylko kupić buty za ponad 200 zł. Ona przepisała ćwiczenia rehabilitacyjne, po których wada zmniejsza się cały czas. Córeczka chodzi też w butkach ortopedycznych ale znacznie tańszych. Ponadto cechuje ją wspaniałe podejście do pacjenta. Polecam. Podaję adres strony przychodni na Sobieskiego gdzie przyjmuje dr Szyma i jest tam też poradnia ortopedyczna, gdzie przyjmuje dr Dymitruczuk. www.wzoz_czestochowa.republika.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Ortopeda dzieciecy bardzo potrzebny IP: 80.54.174.* 26.05.08, 15:49 ja też poszukuje ortopedy dla dziecka.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama 3-latki Re: Ortopeda dzieciecy bardzo potrzebny IP: *.apus-net.pl 26.05.08, 22:42 Polecam gorąco doktora Podhoreckiego. Sama miałam problemy z nożkami mojego dziecka i z własnego doświadczenia i czystym sumieniem polecam tego lekarza.Przyjmuje w przychodni Matki i Dziecka, a także w szpitalu na PCK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Ortopeda dzieciecy bardzo potrzebny IP: 80.54.174.* 27.05.08, 10:59 dzięki za informacje Odpowiedz Link Zgłoś