3-mamuska 20.09.09, 23:38 www.youtube.com/watch?v=bvxruB9Gpxs&feature=fvw co myslicie o takiej sukience? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
najta Re: sukienka 21.09.09, 00:34 Mnie się nie podoba. Za bardzo księżniczkowa.. Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: sukienka 21.09.09, 00:35 Zupełnie nie w moim stylu, na początku jak jeszcze te lampki się nie świeciły, to była normalną sukienką, bez szału ale też nie najgorszą, ale z tymi lampkami to straszny kicz moim zdaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
nocarka Re: sukienka 21.09.09, 07:14 Ona ma lampki w środku? Boże..... Co za koszmar. Jak dla mnie paskudztwo. No i te drętwe tańce, wyuczone na pożal się Boże kursie. Powiedzcie mi, dlaczego każda para chce tańczyć jak w Tańcu z Gwiazdami i często robi to strasznie, zamiast nauczyć się np. prostego walca i wypaść elegancko? Nieumiejętne kroki są straszne... Goście robią podśmiechujki, a para jest zachwycona Odpowiedz Link Zgłoś
caprichito Re: sukienka 21.09.09, 10:56 Okropna. chyba zatancze taki uklad na moim weselu Odpowiedz Link Zgłoś
ni24 Re: sukienka 21.09.09, 15:14 okrpona bezgustna i jeszcze te swiatelka na koniec...wrrr... Odpowiedz Link Zgłoś
cynamonkaa_a Re: sukienka 21.09.09, 15:16 Nic tylko dodać trochę jodły i na święta jak znalazł Masakra zmasakrowana Odpowiedz Link Zgłoś
b_ogna Re: sukienka 21.09.09, 15:25 ona nie ma akumulatora Pod kontakt podłącza D Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: sukienka 21.09.09, 16:46 haha no to mamy "nareszcie" pannę młodą pt. wystroiła się jak choinka w sensie dosłownym. Na marginesie-beznadziejna czy z lampkami czy też bez. Odpowiedz Link Zgłoś
martina.15 Re: sukienka 21.09.09, 18:21 taka podswietlana spodnice mial derwisz na pokazie na weselu na ktorym bylam. na pokaz- owszem ale dla panny mlodej... IMHO lekko tandetnie pod tiulami (IMHO!!!) a przy okazji- taka spodnica jest baaaardzo ciezka. sprawdzalam, zalozylam Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: sukienka 21.09.09, 19:37 Nie podoba mi się. Ale ja lubię proste sukienki, bez koła na dole. Odpowiedz Link Zgłoś