ga_lapagos 22.09.09, 21:43 Hiszpanscy projektanci sukien slubnych podbili juz niejeden rynek i niejedno serce. Znana jest na forum juz Rosa Clara, Jesus Peiro, Pronovias.... A czy znacie innych tamtejszych projektantow? Pokaze Wam suknie Yolan Cris: Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emily_valentine Re: Francis Montesi 22.09.09, 22:02 G., nie wiem czy mogę przerwać, bo tak ładnie Ci idzie wklejanie zdjęć, ale jak na razie to mnie nic nie zachwyca w tych sukienkach. Odpowiedz Link Zgłoś
ga_lapagos Re: Francis Montesi 22.09.09, 22:07 E. mozesz przerwac juz dzis nie zamierzalam nic wklejac Mnie sie bardzo podoba Maria Alegre. (ps.bedziesz jutro w domu? dzis dopiero wrocilam z pracy i jestem padnieta, to jutro bym Cie zlapala) Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: Francis Montesi 22.09.09, 22:17 Łap mnie jeśli potrafisz Będę w przelocie - rano i może po południu. A jak będę to będę też na forum i na poczcie Odpowiedz Link Zgłoś
orticulus_1 Re: Francis Montesi 25.09.09, 09:01 Pronovias hiszpański )))))))))))))) Hiszpański, fabrico en China. Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: Hiszpanscy projektanci sukien slubnych 25.09.09, 11:57 Mnie również żadna nie zachwyca. Zastanawiam się nad inną rzeczą, dlaczego akurat hiszpańscy projektanci królują na rynku ślubnym? Odpowiedz Link Zgłoś