budyniowa123 08.10.09, 20:54 zostało 9 dni. Wszystko już załatwione, dopięte i zakupione. I przyszedł czas na podsumowanie i uwagi ostateczne (liczę na was ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zia86 Re: Ubranie 09.10.09, 20:20 Sukienka jest super, szkoda, że tak mało ją widać, ale lepiej obejrzymy sobie ją na zdjęciach ze ślubu. Do tego woalka też piękna, będzie świetnie pasować. Buty są śliczne, widzę, że to Ryłko, ciężko kupić buty na ślub w normalnym sklepie ale te są super. Płaszczyk jest ładny ale troche za mało ślubny, no i za krótki moim zdaniem. Kolczyki mi tylko nie pasują do całości, lepsze byłyby mniejsze albo krótsze. Ale ogólnie cała stylizacja super. Odpowiedz Link Zgłoś
rockiemar Re: Budyniowa-podsumowanie... 08.10.09, 21:12 Budyniowa, sukienka + buty + woalka to swietne zestawienie, na pewno bedziesz wygladac pieknie i stylowo Natomiast plaszcz wydaje mi sie za krotki. Idalny bylby dlugosci takiej, jak sukienka albo ewentualnie ciut krotszy... Kolczyki tez mi do konca nie pasuja, sa zbyt nowoczesne, widzialbym cos bardziej retro. Odpowiedz Link Zgłoś
dorothy_mills Re: Budyniowa-podsumowanie... 08.10.09, 21:16 mnie sie płaszczyk podoba kolczyki natomiast nie,może nie umie sobie tego razem wyobrazic... Odpowiedz Link Zgłoś
rockiemar Re: Budyniowa-podsumowanie... 08.10.09, 21:25 Ale mi sie plaszczyk bardzo podoba, tyle ze do tej sukienki mz powinien byc troszke dluzszy. Odpowiedz Link Zgłoś
budyniowa123 Re: Budyniowa-podsumowanie... 08.10.09, 21:26 co do płaszcza to wiem, ale cięzko było coś znaleźć innego, a to była okazja. Zresztą ja chcę go nosić pózniej Odpowiedz Link Zgłoś
najta Re: Budyniowa-podsumowanie... 08.10.09, 21:55 Wg mnie wszystko fajne. Płaszcz szybko ściągniesz i nie będzie problemu, że za długi/krótki A co robisz w końcu z okularami? Zostawiasz, czy zdejmujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
budyniowa123 Re: Budyniowa-podsumowanie... 08.10.09, 22:07 Zostają. Nie poznałabym siebie bez Kupiłam nowe, ładne i z antyrefleksem więc nawet na zdjęciach jako tako powinna wyjść ok. Jutro postaram się dodać fotki zaproszeń/podziękowań i napisać kilka szczegółów Co do kolczyków: perły na prawdę pasują do stylizacji. Dodatkowo moja siostra robi mi z małych perełek takie grona dość spore. Więc zobaczę które włożę Odpowiedz Link Zgłoś
wilowka Re: Budyniowa-podsumowanie... 08.10.09, 22:13 Większość mi się podoba - szczególnie płaszczyk i sukienka. Buty Ok woalka ok a te kolczyki - planety jakoś mi wcale nie leżą. Do powyższego zestawienia jakaś inna bajka. Takie klubowe są. No zupełnie nie. A jak restauracja? Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: Budyniowa-podsumowanie... 08.10.09, 22:26 Wszystko fajnie, ale... Ale płaszczyk taki zbyt biurowy, że tak powiem. Jeśli masz zamiar nosić go później, to się nada Kolczyki w ogóle mi się nie widzą do tej woalki. A buty są lekko podobne do moich Tylko kokardka coś przyklapła Odpowiedz Link Zgłoś
bortula Re: Budyniowa-podsumowanie... 08.10.09, 22:12 Budyniowa: cudowne buty, sliczna, elegancka sukienka, stylowa woalka, będziesz wygladać swietnie. jedyne co mi przychodzi do głowy: bielizna, odpowiednia ilosć pończoch, tak na wszelki wypadek... puder transparentny i bibułki matujące Odpowiedz Link Zgłoś
monikapers Re: Budyniowa-podsumowanie... 09.10.09, 00:21 a mi kolczyki bardzo leza, takze plaszczyk akurat do TEJ kiecki takze bedzie super, a gdzie slubujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
szonik1 Re: Budyniowa-podsumowanie... 09.10.09, 09:18 Ja bym do takiej stylizacji w ogóle nie dawała długich kolczyków,tylko raczej coś okrągłego w stylu starych klipsów albo małe kolczyki,tj. zawieszka i pojedyncza zwisająca perełka. Ten toczek tak będzie jak na zdjęciu? Mam wrażenie,że nie jest włożony,tylko położony i misa toczka (nie wiem jak to nazwać) zbyt odstaje od głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
mrozonka82 Re: Budyniowa-podsumowanie... 09.10.09, 09:32 Budyniowa- wszystko b.przyjemnie wygląda, ale kolczyki zdecydowanie nie pasują. Masz piękną, klasyczną stylizację z wyrafinowanym okryciem głowy a do tego chcesz wcisnać klubowe kolczyki? Plizzzz noooł! Podrzucam moją propozycję: fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/1999217,2,1,kolczyki.html Odpowiedz Link Zgłoś
athandavan Re: Budyniowa-podsumowanie... 09.10.09, 10:28 moim zdaniem te kolczyki ktore zamiescila mrozonka duzo lepiej komponuja sie w calej stylizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
budyniowa123 odpowiedzi na uwagi:) 09.10.09, 10:17 Płaszczyk: wiem, że nie jest mega-elegancki, ale miał mi on również na codzień później posłuzyć. A będę i tak miała go na sobię tylko chwilkę, jeśli na prawdę będzie zimno. Kolczyki: we realu a nie na kiepskim zdjęciu wyglądają dużo delikatniej. Fakt, że wybierane były ZANIM zakupiłam woalkę, dlatego ewentyalnie będę miała kolczyki-grona z pereł. Muszą być duże, długie i wiszące. Do tego dekoldu zawieszka nie pasuje za bardzo woalka: będzie zupełnie inaczej założna i wpięta, zdjęcia pokazuje samą woalkę Odpowiedz Link Zgłoś
budyniowa123 restauracja 09.10.09, 10:24 Przyjęcie mamy w restauracji w nowoczesnym stylu. Zdjęć nie da się skopiować, ani zrobić print screen. Ale i tak na zdjęciach wygląda jakoś niebardzo na żywo jest super Manu już podawałam gdzieś, więc nie chcę się powtarzać. Będzie przystawka, zupa, danie główne, zimna płyta. Oddzielnie ciasta i owoce. Tort lodowy Nie dekorujemy sali- tylko kalie na stołach, po 1-2 w wysokich wazonach. Zastawa kremowa, obrusy kremowe, srebrna tkanina na środku. Sala szaro-czarna Muzyka z płyt naszych, puszczana na sprzęcie w restauracji. Odpowiedz Link Zgłoś
budyniowa123 ślubujemy... 09.10.09, 10:28 W USC w Łodzi. Sala niestety mała zamawiana zanim jeszcze wiedzielismy, że na ślub tyle osób będzie zaproszone Ale sama sala ładna. Na zewnątrz- socjalistyczna masakra jak większość USC w Polsce. Muzyka: grać i śpiewać będzie moja najlepsza przyjaciółka. Na wejście- nie wiem, niespodzianka Na podpisywanie- www.youtube.com/watch?v=nLLEBAQLZ3Q Na wyjście- www.youtube.com/watch?v=kB67HO8tkQs Oba utwory na gitarę basową, akustyczną i spiew. Zamiast kwiatów prosilismy o książki z dedykacją. Odpowiedz Link Zgłoś
budyniowa123 organizacja/przebieg imprezy/dodatki 09.10.09, 10:46 Fotograf: nie mamy fotografa na dzień ślubu. Po ślubie mamy sesję z profesjonalnym fotografem. Chciałabym może profesjonalnego też w dzień slubu, ale wolę mieć świetny plener (zawsze marzyłam o sesji). Nasz fotograf NIE JEST fotografem slubnym, nie robi też zdjęć podczas ceremonii (dla zasady). Ale dla znajomych czasami robi plenery, pod warunkiem, że są one niekonwencjonalne Bukiet: bukiet robię sama z mamą i siostrą. W czw. jadę na giełdę, kupię kwiaty. Ma składać się TYLKO z ok 10 kalii. Związanych wstążką. Polecam: koszt kalii w kwiaciarni: 10-15 zł. na giełdzie 2-4 zł Więc za 50 zł będę miała bukiet, który w kwiaciarni kosztowałby 200 zł. I mam 100% pewności, że pani kwiaciarka nie doda swojej koncepcji do bukietu Muzykanagraliśmy płytę (a raczej płyty) Do obiadu lekki jazz, do tańca- swing, disco, salsa i inne latino itp. I trochę bregovica, brathanków żadnych przyspiewek, żadnego disco polo [b]pierwszy taniec/b]]salsa do utworu www.youtube.com/watch?v=KUcx-qB1rQg. Salsa dlatego, że tylko to umiem w miarę zatańczyć (jakiś czas chodziliśmy na zajęcia) alko open bar z drinkami (na bazie wódki, martini, ginu, rumu, campari), z piwem. BEZ CZYSTEJ WÓDKI. Na stołach morawskie białe i czerwone wino w karafkach. pierdółki Bardzo zależało mi, żeby wszystko było estetycznie. Dlatego np ciasta i owoce będą na odzielnym stoliku, razem z kawą, herbatkami do wyboru im likierkiem. Serwetki materiałowe, żadnych butelek na stołach, kartonów z sokami itp. prezenciki dla gości zrobię foto i wkleję makijaż i fryzmakijaż robię sobie sama, fryz- fryzjerka będzie witanie chlebem i solą (bo mama N. chce modlitwę zmówić), będzie rzucanie bukietem. Nie będzie oczepinowych zabaw. Będą jakieś zabawy, ale w miarę bezpieczne, bo są one kompromisem między wizją moją, a teściowej, która uwielbia takie zabawy, wężyki itp Impreza jest przewidywana do ok 1-2 w nocy. Po imprezie my idziemy do hotelu, goście młodzi do nas spać do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
budyniowa123 Re: Z ciekawości... 14.10.09, 07:56 łódź centrum na Piłsudskiego 100 Odpowiedz Link Zgłoś
sajolina Re: restauracja 09.10.09, 10:34 A mi się kolczyki podobają, buty cudne. A dasz zdjęcia potem? Odpowiedz Link Zgłoś
mrozonka82 Re: restauracja 09.10.09, 10:57 Budyniowa- nie chcę wciskać się na siłę z moją teorią, ale myślę, że brak zdjęć z ceremonii zaślubin to błąd i wielka szkoda. Nie do nadrobienia. W przeciwieństwie do sesji w plenerze. Tą zawsze można zrobić ponownie po kilku dniach. Momentu zaślubin już nie. Oczywiście to Twój Dzień i Twoja decyzja, ale ze swojej perspektywy (abnegatki foto skoków fotografa i kamerzysty w czasie ceremonii), niczego bardziej nie żałuję niż tego, że nie mam ze ślubu filmu profesionalnego i zdjęć gdy wkładamy sobie obrączki (mimo że foto- men był zagapił się czy co, nie wiem ) Najwspanialsza pamiątka w moim odczuciu, i wzruszenie towarzyszy oglądaniu zdjęć z chwil gdy Para Młoda wkłada obrączki, zerka na siebie ukradkowo w trakcie ceremonii, chwyta się za dłonie.. To są jedyne i wyjątkowe momenty. Jeśli nie chcesz organizować osobnego fotografa, to wręcz komuś z gości z drygiem estetycznym aparat- niech cyknie Wam choć kilka. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
budyniowa123 Re: restauracja 09.10.09, 11:03 Nie, no, jasne że 2 naszych przyjaciół, z profesjonalnym sprzętem (jeden aparat taki sam, jak używają profesjonaliści, drugi to zwykłe lustro, ale i tak w niezłych rękach) jest zobligowanych do robienia fotek. WIem, że poradzą sobie, bo dryg mają. Dałam im upoważnienie do skakania za urzędnikiem, żeby na pewno złapali wszystko Bez zdjęć to ja bym nie mogła Odpowiedz Link Zgłoś
zoselin1987 Re: restauracja 09.10.09, 12:30 wszystko bardzo fajnie brzmi. p.s a za woalkę już masz u mnie wielkiego plusa,bo po prostu uwielbiam je.Uważam,że dodają klasy,stylu. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: restauracja 09.10.09, 20:26 Budynowia czy ja dobrze kojarze, że to jest restauracja Filmowa w Łodzi, tak? Twoje menu jest super, zjadłabym z niego wszystko. Ja też bardzo lubię łososia. A powiedz mi czy macie już tort bo mam taki do stylu restauracji odpowiedni oczywiście bez tych dziwnych piór. Odpowiedz Link Zgłoś
ilkaana Re: odpowiedzi na uwagi:) 09.10.09, 14:37 Najbardziej podobają mi się buty - miałam takie same i chodzę w nich na co dzień czasem po ślubie, są niesamowicie wygodne mimo wysokości obcasa. Płaszczyk wydaje mi się trochę za krótki - bardziej widziałabym coś w długości sukienki. Ogólnie fajne zestawienie Odpowiedz Link Zgłoś
agatita82 Re: Budyniowa-podsumowanie... 09.10.09, 16:27 Wszystko sliczne. Kolczyki skoro mowisz, ze na zywo OK, to luzik. Choc ja bym moze wybrala, jakies takie kuleczkowate cos jak w woalce. Jesli moge zapytac, czemu wybrliscie taka pobozna piosenka na wyjscie? 3 mam kciuki i caluje mocno! A po slubie czekam na Ciebie, wiesz gdzie Odpowiedz Link Zgłoś
budyniowa123 Re: Budyniowa-podsumowanie... 09.10.09, 16:31 nie wiem, czy jest pobozna że shrekiem mi się kojarzy Słowa też jakieś pobożne nie są... A jest pobożna? Odpowiedz Link Zgłoś
agatita82 Re: Budyniowa-podsumowanie... 09.10.09, 18:38 ups pomylilam z inna piosenka, napisalam posta a potem odsluchalam. Nie jest taka pobozna jak mi sie zdawalo. Alleluja mnie zmylilo Odpowiedz Link Zgłoś
sajolina Re: Budyniowa-podsumowanie... 09.10.09, 18:48 hmm, Budyniowa, ja tam wielbię Hallelujah i to w tym wykonaniu, ale to jest starsznie smutna piosenka! o nieszczęśliwej miłości! przemyśl to może, co..? Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: Budyniowa-podsumowanie... 09.10.09, 20:10 To już to już niedługo! Zazdroszcze, że zostało tak mało czasu. Czy możemy liczyć na relacje z poszczególnych dni? Odpowiedz Link Zgłoś
budyniowa123 Re: Budyniowa-podsumowanie... 09.10.09, 21:25 Jasne Zia Fajnie, że wróciłaś Tort już mamy fajny ten co pokazałaś, ale i tak chcieliśmy lodowy, a pewnie za normalną cenę takiego cuda z lodów nie wyczarowaliby Odpowiedz Link Zgłoś
budyniowa123 tydzień przed... 10.10.09, 17:04 Pojechałam do rodzinnego domu zawieźć ostatnie zakupy, przymierzyć i poradzić się mamy i siostry co i jak. Rano dostałam SMS-a od mojego Niebawem Męża: "równo tydzień nam został" Ano został. Kolczyki będą inne Duże, wiszące, grona pereł. Tu nie mam czym zrobić zdjęć, a już zostaną tutaj, więc na zdjęciach ślubnych zobaczycie Woalka niezwykle spodobała się mojemu dziadkowi, co baaaardzo mnie ucieszyło Dziadek znany jest z tego, że nieczęsto chwali, więc jak pochwalił to musi być super Przymierzyłam też gorset- ciekawe gdzie się pod nim ten cały tłuszczyk podziewa, bo wygląda się super-zgrabnie Aż szkoda, że ściągnąć trzeba I dobrze się pod sukienką układa. Moja prywatna "loża szyderców" (moja szczera siostra i mama) pochwaliły kolor włosów i zabroniły robić hennę Aha: dziś odmówił mi jeden gość, a parę dni temu jeszcze jeden. Ale trudno. Nie zamierzam się przejmować, zwłaszcza, że będą wszystkie moje najlepsze przyjaciółki Jutro postaram się wrzucić fotki prezentów dla gości A raczej malutkich upominków Cały następny tydzień jest już rozplanowany. Spotkał mnie DZIKI FART: Piątek to dzień rektorski! nie muszę zwalniać się z uczelni I upiekłam sernik Odpowiedz Link Zgłoś
sajolina Re: tydzień przed... 10.10.09, 17:09 a przemyślałaś jednak to Hallelujah...? Odpowiedz Link Zgłoś
budyniowa123 Re: tydzień przed... 10.10.09, 17:29 Powiem ci, że ten tekst jest tak pokręcony dla mnie, że różnie go można zinterpretować. Przyjaciółka moja po rozmowie (ona wybierała utwory) powiedziała, że ona interpretuje ten utwór inaczej, że jest on o miłości, która przetrwa wszytsko i cokolwiek by się nie działo, zawsze pozostanie radość i miłosć (czyli hallelujah) Zia, no coś ty dziś mój Niebawem Mąż się zjawi u mnie i wracamy do domku naszego jutro z rana Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: tydzień przed... 10.10.09, 17:10 Rozumiem, że na tydzień się z narzeczonym rozstajecie? Ja bym tak nie chciała. Fajnie, że zmieniłaś kolczyki. Woalka jest super to nie dziwie się, że się spodobała. Pokaż rozpiskę na tydzień. A to rzeczywiście fart, że macie rektorskie w piątek. Odpowiedz Link Zgłoś
dorothy_mills Re: Budyniowa-podsumowanie... 10.10.09, 17:23 Cieszy mnie zmiana kolczyków muszę też dodać,ze Wasza sala na przyjecie strasznie mi sie podoba. Troche przemawia przeze mnie zazdrość w tej kwestii Odpowiedz Link Zgłoś
budyniowa123 Re: Budyniowa-podsumowanie... 10.10.09, 17:30 cieszę się bardzo. Mnie też urzekła ta sala swoją prostotą i tym, że jest zupełnie niestandardowa Odpowiedz Link Zgłoś
budyniowa123 5 dni- czyli uczelnia i przygotowania 12.10.09, 09:28 Kalendarz otrzymany z okazji wieczoru panieńsko-kawalerskiego jest nieubłagany. Dziś rano pojawiła się na nim duża 5 Lista rzeczy, które zostały do zrobienia: dziś- uczelnia wt.- generalne sprzątanie mieszkania, które będzie miejscem noclegów dla naszych gości, zakup piwa na przyjęcie (mamy obok domu sklep z piwem lokalnym, kilkadziesiąt rodzajów) Musimy również kupić Księgę Gości oraz płyty CD i torby na prezent dla rodziców. A ja idę na regulację brwi, Kamil do fryzjera. środa- znów uczelnia czwartek- o 6 rano jedziemy na giełdę kwiatów. Potem zakupy, Potem ogarnięcie wszystiego i zostawienie dokładnych instrukcji... Bo po południu już jadę do rodzinnego domu. pt- cała masa rzeczy Poza tym musimy doćwiczyć nasz pierwszy taniec- więc codziennie wieczorem w naszym mieszkanku odbywają się próby Obawiam się, ze zgubię buty Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: 5 dni- czyli uczelnia i przygotowania 12.10.09, 11:58 Oj to pracowity tydzień wasz czeka, ale tak przed ślubem jest zawsze. A powiedz dlaczego sobie tygodnia wolnego na uczelni nie wzięłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
budyniowa123 Re: 5 dni- czyli uczelnia i przygotowania 12.10.09, 19:39 Bo to pierwszy tydzień na uczelni w tym roku. Zreszta nie ma takiej potrzeby damy radę i ze szkoła (nie wskakuje mi oł !) Odpowiedz Link Zgłoś
budyniowa123 Re: podziękowania dla gości 12.10.09, 09:39 Kurcze, w złym miejscu podkleiłam... da to się na koniec przenieść? Chyba ręcznie to zrobię Odpowiedz Link Zgłoś
budyniowa123 podziękowania dla gości 12.10.09, 09:42 Powieliłam post z góry, bo bałagan zrobiłam niechcący Robiliśmy własnoręcznie. Mój Niebawem Mąż składał pudełeczka origami, a ja wyszukiwałam wróżbo-porady, cięłam i układałam z cukierkami Cukierki nabyte Kolory pudełeczek celowo są różne. Zależało nam, żeby zrobić coś własnoręcznie. Kolorów pudełeczek jest więcej. 5 różnych Odpowiedz Link Zgłoś
makuffka Re: podziękowania dla gości 12.10.09, 09:46 Fajny pomysł z tymi podziękowaniami, bardzo ładnie Wam wyszło. Bardzo 'classy' będziesz miała ten ślub (i wesele). Pozdrawiam i 3mam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
budyniowa123 Re: podziękowania dla gości 12.10.09, 09:54 dziękuję Dobrze usłyszeć pozytywną opinię... Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: podziękowania dla gości 12.10.09, 11:58 Budyniowa śliczne te podziękowania! Bardzo mi się podobają, a powiedz dlaczego są różnokolorowe? Odpowiedz Link Zgłoś
budyniowa123 Re: podziękowania dla gości 12.10.09, 19:44 sa rózne, bo mój N chciał tak on lubi różnie, a odrobina urozmaicenia się przyda. Zreszta chcieliśmy, żeby to tak indywidualnie troche było. Każdy ma inny zestaw: któreś z pudełeczek, smak cukierka i każdy ma inna wróżbę Odpowiedz Link Zgłoś
sajolina Re: podziękowania dla gości 12.10.09, 13:12 Piękne pudełeczka, superpomysł z wróżbami ja też chcę taką! ale co do Hallelujah to się nie dam przekonać... na pewno jest o miłości, potężnej i trwałej, ale o nieszczęśliwej...."love is not a victory march, it's cold and it's a broken hallelujah........And all I ever learned from love, Was how to shoot at someone who outdrew you" Odpowiedz Link Zgłoś
budyniowa123 proszę o usunięcie postu powyżej 12.10.09, 09:43 jeśli się da.. bo nabałaganiłam Odpowiedz Link Zgłoś
dorothy_mills Re: proszę o usunięcie postu powyżej 12.10.09, 12:05 Budyniowa,moze sprzedacie swój przepis jak zrobic pudełeczka a może zajmiecie sie ich sprzedażą podobaja mi się Odpowiedz Link Zgłoś
budyniowa123 prezenciki 12.10.09, 19:42 wzór pudełeczka dostępny jest w necie, ale ja nie umiem czytać tych schematów. Tylko mój N. umie Sprzedawać nieeeee chociaż... podsunę mu pomysł Odpowiedz Link Zgłoś
budyniowa123 Plany a rzeczywistość:) 12.10.09, 20:05 Naszła mnie refleksja Jak miało być, a co wyszło w praniu pierwotnie: małe przyjęcie na 40 osób wyszło: impreza na 80 osób (ale się cieszę) pierwotnie: brak zabaw wyszłozabawy będa- niedużo, i raczej ok, ale kompromis musiałam uznać... a nie chciałam zabaw wcale pierwotnie: brak dzieci wyszłobęda. Do tej pory jestem na to zła i z tym się nie pogodzę. nie będę szczegółów pisać, ale nie tak się umawialiśmy Ale trudno, nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem.. pierwotnie: brak alko wyszłona szczęście będzie i wino, i piwo i drinki pierwotnie: miałam się nie stresować wyszłostresowałam się i stresuję, choć i tak nie jest źle... pierwotnie: miałam nie ustępować wyszłookazało się, że kompromisy to jedyna droga do udanego przyjęcia pierwotnie: fryzura miała być inna wyszłozmieniłam w przeddzień próbnej pierwotnie: miało nie padać wyszłobędzie padało jak nic Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: Plany a rzeczywistość:) 14.10.09, 00:27 Niektóre plany czasem warto zmienić, wiem to po sobie. Ale w sumie ja bym też nie ustępowała a zwłaszcza w kwestii dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
budyniowa123 Re: Plany a rzeczywistość:) 14.10.09, 07:57 ja też nie ustąpiłam... zadecydowano za mnie i mam duży żal o to. Bywa i tak. Odpowiedz Link Zgłoś
budyniowa123 4... 13.10.09, 17:12 Dokonaliśmy zakupów Torby na prezenty dla rodziców Słodycze jako dodatek do albumów koronkowe stringi- ciekawe, czy wytrzymam bo na co dzień bokserki noszę Ale nie było ładnych to zaszalałam Wyregulowałam brwi A teraz oderwałam się od wielkieeeego sprzątania mieszkania Ufff... Jak się okazuje sporo jeszcze przed nami... a mi się przypomniało, że menu drinków nie wydrukowałam i będę w czwartek po giełdzie wojować 4 dni... Odpowiedz Link Zgłoś
dorothy_mills Re: 4... 13.10.09, 17:46 kiedy ja bede mieć 4 dni?? Też chce!!! Stringi może wypróbuj wcześniej,lepiej mieć pewność,ze bedzie Ci wygodnie. To co jeszcze macie do załatwienia?? Odpowiedz Link Zgłoś
budyniowa123 Re: 4... 13.10.09, 17:50 już kiedyś nosiłam stringi, więc dam radę myślę Jeszcze sporo: kwiaty, spotkanie z panią menadżerką restauracji, zakupy, skończenie prezencików, skończenie sprzątania, zrobienie listy co do restauracji zawieźć i naszykowanie tego... paznokcie Ale spoko, ostatnia prosta Odpowiedz Link Zgłoś
caprichito Re: 4... 13.10.09, 21:16 budyniowa, wszystko mi sie podoba, oprocz pierwszej propozycji kolczykow. Nawet ten plaszczyk przejdzie Bedziesz miala piekne wesele jak sobie tak czytalam te wasze pierwotne zalozenia i ostateczne to sie bardzo smialam, bo u mnie w wielu rzeczach bylo podobnie przede wszystkim z liczba gosci i tez sie z tego bardzo ciesze Wszystkiego najlepszego, zeby sie wszystko ladnie udalo Odpowiedz Link Zgłoś
lili-2008 Re: 4... 13.10.09, 22:32 u mnie miała być skromna kolacja po ślubie, a wyszło wesele i też się bardzo cieszę jednak wesele to wesele Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: 4... 14.10.09, 00:30 Czyli na razie wszystko do przodu. Ciesz się ostatnimi dniami panieństwa. A pokażesz zakupy? Odpowiedz Link Zgłoś
budyniowa123 Re: 4... 14.10.09, 08:00 nie wiem, czy będę miała kiedy obfotografować. Większość rzeczy jest już w moim domu rodzinnym, a te czwartkowe to raczej są przyziemne sprawy Jak zapasowe poduszki dla gości/materac/mydło... Na pewno pokażę fotki po. Ale postaram się wrzucić menu drinków. Odpowiedz Link Zgłoś
budyniowa123 3- zaczęło się... 14.10.09, 15:26 zaczął się kocioł Okazuje się, że ile by się wczesniej nie zrobiło, zawsze zostanie coś na ostatnią chwilę I jeszcze ta pogoda- snieg??? Kto to widział śnieg w październiku! no tak czy siak: przez śniegi brniemy do celu a łózko które dostalismy w prezencie lezy nieskręcone w sypialni, bo nie ma kiedy Odpowiedz Link Zgłoś
budyniowa123 Re: 3- zaczęło się... 14.10.09, 15:26 napiszę cos więcej wieczorem, bo mykam pakować pudełeczka Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: 3- zaczęło się... 14.10.09, 15:38 Może przestanie padać. A jak nie to będziecie mieć zimowy ślub w październiku. A zimowe śluby są ładne. Możecie zawsze jeszcze zamienić autko na sanie. A co się kotłuje? To już to już. Zazdroszczę trochę tego kotłowania się. Odpowiedz Link Zgłoś
freciczka Re: 3- zaczęło się... 14.10.09, 16:09 Super!!Wszystko brzmi i wygląda fajnie. Piosenka którą wybraliście na podpisywanie piękna, sama się zastanawiam gdzie u nas ją wkleić, ale jak nic przy niej będę beczeć a ze mną moja mama...ostatnio tak było jak byliśmy na Skrzypku na Dachu Odpowiedz Link Zgłoś
budyniowa123 1! 16.10.09, 12:22 Jak widać (po tym, że mnie nie widać na forum) jest pracowicie Dziś dopiero znalazłam chwilkę, żeby coś napisać, bo, jakem budyniowa, nie było kiedy! Dobra nowina nr 1- jest szansa na w miarę ładną pogodę Dobra nowina nr 2- zakupiłam kalie IDENTYCZNE jak moje na zaproszeniu. Bukiet będzie z takich DŁUUUGICH kalii- ecru i właśnie fioletowych, a na stołach będą fioletowe i takie prawie czarne Wczoraj porobiłam też pakunki do zabrania do restauracji. I posprzątałam mieszkanie i naszykowałam je dla gości Dzisiaj czeka mnie robienie frencza Teraz jestem w moim domu rodzinnym, dokupowaliśmy wstążki, bibułki, żeby wyłożyć kosz na książki itp To już jutro, stresu na razie nie ma za dużego (na szczęście) Ptrzepraszam za brak zdjęć, ale nie mam tu jak wrzucić bo żadnego kabla nie wzięłam, ani aparatu Ale wszystko pokażę jak będzie po wszystkim Trzymajcie kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
dorothy_mills Re: 1! 16.10.09, 12:31 Powodzenia! Dobrze,że stres sobie o Was zapomniał. Nie moge doczekać się na zdjęcia już !!!! Super,że trafiłaś z kolorem kwiatów Odpowiedz Link Zgłoś
ga_lapagos Re: 1! 16.10.09, 12:37 Ale dzis o tobie myslalam! Zastanawialam sie jak ci ida przygotowania! Trzymam za Was kciuki Budyniaki! Zycze wiele slodyczy i ladnej pogody na jutro! Uscuski Odpowiedz Link Zgłoś