tomelanka 15.10.09, 15:22 gdzies widzialam w necie takie biale piekne koronkowe albo zrobione zeby wygladaly jak koronkowe kolczyki, ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e.milia Re: kolczyki, pomozcie 15.10.09, 15:38 Z koronkowych kolczyków kojarzą mi się takie: arsneo.pl/przedmioty/63570,koronkowe-kolczyki-srebrne-ekskluzywne-perly.html fabryka-kolczyka.pl/produkt-930.html są też inne kształty, może udałoby się znaleźć takie białe? bajkopisarka.blox.pl/html/1310721,262146,21.html?395102 koroneczki.blox.pl/html/1310721,262146,21.html?270501 frywolnaola.blox.pl/html A jeśli chodzi Ci o tego typu rzeczy, to można spróbować poszukać ludzi, którzy je wykonują i poprosić o białe. Odpowiedz Link Zgłoś
e.milia Re: kolczyki, pomozcie 15.10.09, 15:43 Poza tym, przepraszam, bo te linki może będą podchodziły pod reklamę. Jeśli tak, to proszę o skasowanie, a ja postaram się wkleić same zdjęcia czy coś. Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciuszek Re: kolczyki, pomozcie 15.10.09, 15:42 Biała Magia ma koronkowe kolczyki, widziałam jak szukałam biżu dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
tomelanka Re: kolczyki, pomozcie 15.10.09, 15:57 dzieki dziewczyny, jestescie niezawodne! te sa super ale chyba jeszcze widzialam tez co innego, takie nie wiem czy to byl metal malowany czy plastik, to byly takie wlasnie tylko azurowe, z daleka wygladaly jk koronka wlasnie, nie wiem czy wiecie o o chodzi jesli chodzi o linki, zajrzyjcie do watku zia o stylistce slubnej i nie znielubcie mnie Odpowiedz Link Zgłoś
rzmija Re: kolczyki, pomozcie 15.10.09, 15:59 Kruk ma serie "koronki". Ładna wg. mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
nocarka Re: kolczyki, pomozcie 15.10.09, 18:31 coś takiego: www.unikatownia.pl/expo/show/id/137 www.unikatownia.pl/expo/show/id/35 Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: kolczyki, pomozcie 15.10.09, 18:57 Tomi ja wiem o co ci chodzi. Jak byliśmy u pana Bielaka w galerii wybierać obrączki to tam też jest normalna biżuteria innych projektantów i właśnie jeden z tych projektantów miał coś takiego. To było jakby normalna biżuteria(srebrna bodajże) tylko robiona na szydełku. Niestety nie wiem jak się ten projektant nazywa a na stronie nie ma. Jutro tam zadzwonie i się zapytam. Odpowiedz Link Zgłoś
tomelanka Re: kolczyki, pomozcie 15.10.09, 19:18 jesli cos podobnego do tego, co dała nocarka, to nie o to mi chodziło Odpowiedz Link Zgłoś
e.milia Re: kolczyki, pomozcie 23.11.09, 23:28 Wątek o szydełkowych sukienkach nasunął mi, że Dziana Mafia ma koronkowe, dziergane kolczyki. Nie wiem, czy to jeszcze potrzebne, ale może komuś innemu się przyda. Mają różne kolory i wzory, może dałoby się zamówić białe. Tu akurat wisiorek, ale może kolczyki tez by się dało zrobić. Kolczyki: www.dzianamafia.pl/95-kolczyki?p=2 Odpowiedz Link Zgłoś