azjahavana 06.12.09, 22:10 Do osób, które wybrały tę firmę - jakie macie doświadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kubix210 Re: Studio Concept Wawa 11.12.09, 08:21 azjahavana napisała: > Do osób, które wybrały tę firmę - jakie macie doświadczenia? Witaj, Ja skorzystałem wraz z (teraz już) małżonką w tym roku. W zasadzie też z forum gazety się o nich dowiedziałem o ile dobrze pamiętam. Nie żałuję Wybraliśmy dość bogaty zestaw filmu i naszym zdaniem warto było. Już jak szukaliśmy kamerzysty wyróżniali się swoimi filmami bo nie były tasiemcami i miały w sobie jakiś pomysł. Bardzo zadowoleni jesteśmy z teledysków. Co można powiedzieć jeszcze, najlepiej samemu ocenić bo to i tak kwestia gustu, ale dodam jeszcze, że to młodzi ludzie którzy już podczas pracy wyglądali profesjonalnie a nasz film to potwierdził. Życzę powodzenia w szukaniu kamerzysty i w organizacji ślubu. Ciężki kawałek chleba ale w sumie dość przyjemny Odpowiedz Link Zgłoś
dominoo1982 Re: Studio Concept Wawa 11.12.09, 09:37 Nam tez udało sie skorzystać z ich usług, jestesmy bardzo zadowoleni. Polecamy też fotografie, my wybralismy 1 kamere bo zależalo nam bardziej na zdjeciach z plenerem dodatkowym gdzie dorzucili nam kamere w tym dniu pozdrawiam i milych poszukiwań Odpowiedz Link Zgłoś