Dodaj do ulubionych

pomocy, dobry zespół Mazowsze!

11.02.04, 17:35
Kochani, szukam dobrego bandu na wesele. Dobrego, czyli grającego chetnie
muzykę środka, ale też lubiącego taneczne rockowe kawałki (jeśli lubią,
prawdopodobnie potrafią coś zagrać). Zależy mi, żeby mieli sensowne wokale
(faceci z normalnymi głosami, a nie weselno-discopolowa maniera) i żeby
szanowali rytm (słyszałam już wokalistów bez poczucia rytmu, to zgroza).
Koniecznie z wokalistką. Dobrze, jeśli będą to w miarę młodzi ludzie z
poczuciem humoru, potrafiący się bawić z klasa, ale poważnie traktujący swój
fach.

Jeśli możecie kogoś polecić, dajcie znać. PROSZĘ, bo zaczynam wątpić, że
znajdę sensowny zespół.
Kasia
Obserwuj wątek
    • lysyadam Re: pomocy, dobry zespół Mazowsze! 20.02.04, 17:20
      moge sprobowac pomoc...

Jezeli jestes chetna, prosze o kontakt na e-mail
    • lysyadam Re: pomocy, dobry zespół Mazowsze! 20.02.04, 17:24
      sorki, moze lepiej na ten lysyadam@poczta.fm
    • Gość: Agnieszka maja Re: pomocy, dobry zespół Mazowsze! IP: *.MAN.atcom.net.pl 08.03.04, 13:47
      Znam fantastyczny. Sama korzystałam z ich usług, jak zreszta połowa moich
      koleżanek. Graja muzykę środka ale też trochę rnb - jest wokalista i wokalistka
      na zmianę. Bardzo fajnie i nie jest drastycznie drogo. wiedziałam za co płacę.
      z tym że ja nie chciałam oczepin, tylko poprosiłam o przygotowanie kilku zabaw.
      sprawdzili się. dam ci nr do siebie jaksię zdecydujesz, zadzwoń a dam ci
      namiary do nich, bo nie mam przy sobie (jezdem w pracy)
      Aga 600 069 211
    • Gość: agi Re: pomocy, dobry zespół Mazowsze! IP: *.neostrada.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.04, 13:22
      Hej, ja mogę polecić swoją kapelę. Na codzień gramy w jednej z warszawskich
      restauracji (można przyjść, posłuchać), mamy dyplomy za zajecie 1-szego miejsca
      na przeglądzie zespołów muzycznych. Gramy duuuużo rockowych piosenek
      (gitarzysta to zresztą świetny muzyk, współpracujący z wieloma znanymi kapelami
      rockowymi). Ja śpiewam i też kocham muzykę rockową (mój repertuar to np. Hot
      Stuff D.Summer,Heart of glass Blondie, Hold the line TOTO, Ściana Pink Floyd,
      Jenny Bartosiewicz, Cykady Maanam, Beat It M.Jacksona, Becaus the night P.Smith
      i tdsmile). Oczywiście gramy też standarty weselne (Jantar, Rodowicz, Abba,
      Jarocka etc). Dla starszej młodzieży też sporo mamy (Ordonka, tanga,walce,
      stare warszawskie piosenki np. Grzesiuk) i dla młodzieży disco i techno. Także
      mamy repertuar dla każdego smile. Zespół 4-osobowy (2 wokalistki, gitarzysta
      świetnie śpiewający i klawiszowiec). Dodam ,iż ja od lat jestem związana z
      branżą muzyczną. Jako dzieciak występowałam w programach dla dzieci i nagrałam
      wiele solowych pisoenek i teledysków smile. Jeśli jesteś zainteresowana , daj
      znać np. na maila agi76@buziaczek.pl , lub na GG 2811716 ps. Przepraszam, że
      tak zachwalam swoja kapelę, no ale chyba o to chodzi smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka