emily_valentine 02.03.10, 17:03 Pomysł na niebanalny, a symboliczny i wymowny prezent dla męża/żony Inna wersja - może to by klucz do czegoś innego, np. do auta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azjahavana Re: klucz do serca :-) 02.03.10, 19:48 Jak dla mnie za słodki. Już widzę, jak mój się tarza ze śmiechu jak mu wręczam taki wisior Do auta już lepiej, ale milionów na koncie niestety nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
sajolina Re: klucz do serca :-) 02.03.10, 19:56 Inna wersja - może to by klucz do czegoś innego, np. do auta albo do pasa cnoty............ Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: klucz do serca :-) 02.03.10, 20:54 sajolina napisała: > albo do pasa cnoty............ Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: klucz do serca :-) 02.03.10, 20:59 Dobre. Ja dostałam na Walentynki taki wisiorek w kształcie kluczyka, jest słodki. I ten pokazany też jest słodki. Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: klucz do serca :-) 03.03.10, 10:08 Katarzyna Kolenda-Zalewska też ostatnio pokazuje się w Faktach z takim kluczykiem na łańcuszku. Bardzo rzuca się ta ozdoba w oczy Odpowiedz Link Zgłoś