Dodaj do ulubionych

Termin ślubu

IP: *.iplan.pl 24.02.04, 18:57
Mamy ustalony termin ślubu na 07.08.04. Ale wynikły problemy z restauracja
która też jest zarezerwowana.Problem w tym że w maju zmienia się właściciel
resturacji i nie wiadomo co ten nowy właściciel sobie wymyśli itp.
Poszukalośmy na zapas innej sali tylko że z terminem 14.08.04. Tylko tydzień
róznicy.Do osób przesądnych nie należe ale czy zmieniać termin ślubu? Co o
tym myślicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: Termin ślubu IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.02.04, 17:58
      Skoro macie sie denerwowac czy z sala bedzie OK, a ta rezerwowa Wam sie podoba
      to mysle, ze lepiej przelozyc slub. Najwazniejsze, zeby miec jak najmniej na
      glowie, i tak bedziecie wszystko mocno przezywacsmile wiec po co dokladac sobie
      stresow... A co do zmiany daty- wg mnie pol roku przed slubem to sa jeszcze
      ustalenia-i tak bym to potraktowala, zaproszen na pewno jeszcze nie
      rozdalisciesmile wiec i zmiana nie jest do konca "zmiana"smile Powodzenia!!! ps ja
      tez mialam slub w sierpniu i to szczesliwy miesiacsmile))
    • Gość: zzzytkaaa Re: Termin ślubu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.04, 13:44
      nie ma się co przejmować . ja miałam 3 terminy ślubu. najpier w czerwcu, ale
      nie było już sali, więc odwoływaliśmy kościół, potem wrzesień - była sala, był
      kościół, ale rodzice zaprosili więcej osób i sala okazała się za mała, no i
      zmieniliśmy na sierpień. pół roku po ślubie i wciąż razem...
      powodzonka
    • karolina_bk Re: Termin ślubu 28.02.04, 23:22
      Wychodzę za mąż 16.10.04 i miałam podobny problem - u nas chodziło o zespół.
      Byliśmy od początku zdecydowani na jeden konkretny, ale okazało się że oni
      termin 16.10 mieli już zajęty. Usilnie namawiali nas do zmiany i mimo że mój
      Misiak był zdecydowany przyśpieszyć ślub, ja miałam wątpliwości. 16.10 mam
      urodziny smile dlatego ten termin był moim wymarzonym. Nie zgodziłam się i dobrze,
      bo znaleźliśmy jeszcze lepszy zespół, poza tym zawsze można szukać innego
      rozwiązania - ja bym nie zmieniła - ale to tylko moje skromne zdanie.

Pozdrawiam!!!
      • Gość: Kasia i Darek Re: Termin ślubu IP: *.acn.pl 29.02.04, 13:47
        Witam
        Poszukujemy dobrego zespołu na 21.08.04. Jeżeli Tobie udało się znaleźć niezły
        zespół, to może podzielisz się kontaktem z nami (chodzi o woj. mazowieckie)
        Z góry dziękuję i pozdrawiam.
        • karolina_bk Re: Termin ślubu 29.02.04, 17:24
          Mogę podać namiar, problem jedynie w tym, że jest to zespół z woj. łódzkiego,
          dokładnie ze Zduńskiej Woli /ja mieszkam w Sieradzu/.
          Jeśli jesteście zainteresowani, dajcie znać tu na forum. Ja zapytam mojego
          Miśka o numer telefonu, bo on ma umowę. Zespół nazywa się Moc - Art, jego
          założyciel wygrał Drogę do Gwiazd w TVN-ie smile
          • karolina_bk Re: Termin ślubu 29.02.04, 17:27
            Prawdopodobnie oni zgodzą się grać nawet w Warszawie bo opowiadali o nam trochę
            o działalności zespołu i mówili że grywali nad morzem smile
            • Gość: Kasia i Darek Re: Termin ślubu IP: *.acn.pl 29.02.04, 20:51
              Dziękuję.

W dalszym cięgu jesteśmy zainteresowani (w końcu woj. łódzkie jest sąsiednie).
              Podaje swój numer e-mail: patton@poczta.onet.pl
              • karolina_bk Re: Termin ślubu 03.03.04, 20:29
                Podaję obiecane namiary na zespół Moc-Art ze Zduńskiej Woli: 043/823 75 65 lub
                komóra: 605 562 371. Powodzenia i napisz co Wam powiedzieli.

Pozdrówki!!!
                • Gość: Iwka Re: Termin ślubu IP: *.iplan.pl 05.03.04, 23:24
                  Fajnie, że dogadaliście się.Hm.. pośrednio się przyczyniłam do tego więc mam
                  nadzieje że kapela będzie ok. Postanowiliśmy jednak zmienić termin ślubu o
                  tydzień.Wydaje się nam że nawet lepiej nam to pasuje.A nasza kapela ma wolne
                  akurat 14-tego więc pasi jak najbardziej. Dziękuje za podpowiedzi. Przydały
                  się. Pozdrawiam i życze szczęścia.
              • karolina_bk Re: Termin ślubu 10.03.04, 17:37
                Szkoda że się nie odzywasz. Nawet nie wiem czy widziałaś te namiary a szkoda...
                Mam nadzieję że znalazłaś fajny zespół - jeśli nie ten to inny.
                Pozdrówki i wszystkiego dobrego!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka